Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χμμμμ. Θα δείξει. Πάντως ο Dirk όπου μυρίσει "αίμα" είδες τι γίνεται ;) O wade ψυχίατρο θέλει. Ανέκφραστος πάντα. χαχαχαχα. Ιδια φάτσα μόνιμα με το μάσιμα της τσίχλας :)

Δυστυχώς Κοσμά η νοημοσύνη του Λεμπρόν είναι αντιστρόφως ανάλογη σε σχέση με το ταλέντο του.

Αυτό είναι που με ξενερώνει και μένα κάποιες φορές , αν και ειμαι μπασκετικά fan του βασιλιά. Μπορεί να σε σκοτώσει μπασκετικά αλλά είναι πίθηκος ώρες ώρες. Στους cavs ήταν πολύ διαφορετικός.

GO HEAT ;)

Δημοσ.

Χμμμμ. Θα δείξει. Πάντως ο Dirk όπου μυρίσει "αίμα" είδες τι γίνεται ;) O wade ψυχίατρο θέλει. Ανέκφραστος πάντα. χαχαχαχα. Ιδια φάτσα μόνιμα με το μάσιμα της τσίχλας :)

εγω αλλη φατσα γουσταρα χθες, του λεμπρον οταν ειχε αραξει στην βαση της μπασκετας και χαζευε τους τυπους που καθαρισαν το αναψυκτικο που εχυσε ο αλλος απ'την πρωτη σειρα, χαχαχα

παντως το ματς κριθηκε στις 2 τελευταιες φασεις, α ρε ντιρκκκκκκκκκκ, αχχχχχχ

στην πρωτη το σκριν που του καναν για να βγει ελευθερος ο μπος να το μπουμπουνισει και

στην τελευταια με το σουτακι στο σιδερο, σιγουρα ηταν μαρκαρισμενος, αλλα ντιρκ εισαι ρε γμτ, βαλτο να δουμε κ παρατα

οντως, η ομαδα ρε παιδια ειναι του φλας, για μια ακομα φορα χαιρομαι που ειμαι wade-ικος :)

ποιος λεμπρον; :P

παντως εγινε κι ενας "τσαμπουκας" μεταξυ wade κ λεμπρον ακουσα στην μεταδοση,

οταν αντι να παρει την επιθεση μονος του εδωσε πασα στον μπος και ο wade τον εκραξε...

πολλα λαθη παντως το νταλας, μπηκε που μπηκε το μαϊαμι με το ... μαχαιρι στα δοντια,

τους χαριζαν κ ενα σωρο καλαθια στον αιφνιδιασμο με τα λαθη τους,

ενω ο παγκος παλι δεν τραβηξε (μπαρεα, τερι και ειδικα πετζα... για κλωτσιες παλι... - ειδικα πετζα δεν μπορει καθολου στους τελικους, καλος, χρυσος, αλλα οι τελικοι ειναι για αντρες παιχταρα μου, αστο...),

και στην αμυνα πιο χαλαροι ηταν στην αρχη, μετα που εσφιξαν γυρισαν το ματς,

κι εκει που το πηγε κ πολυ τους ειναι,

μεθαυριο ετσι κι αλλιως θα ειναι το νταλας που θα χει το μαχαιρι στα δοντια,

οποτε παμε για 2-2 :)

ο αναπληρωματικος σεντερ του νταλας γιατι δεν επαιξε γμτ;

Δημοσ.

Η μαλακία είναι ότι σπάσαν το πρώτο από τα 3 παιχνίδια και τώρα άμα σπάσουν ακόμα ένα το πήραν.Θέλει πραγματικά υπερπροσπάθεια από το Ντάλας να κερδίσει τα επόμενα 2 παιχνίδια να πάει τη σειρά στο 3-2 και να πάει για τα 2 τελευταία στο Μαϊάμι θέλοντας μόνο μια νίκη.Αν καταφέρουν να πάνε τη σειρά στο 3-2 τους έχω πολύ ικανούς να μπούνε στα τελευταία 2 παιχνίδια στο Μαιάμι όλα ή τίποτα τα παππούδια και να πετάξουν καμιά 20άρα να το σηκώσουν εκεί μέσα.Αλλά δύσκολο(να το πάνε 3-2).Άντε να δούμε.

Δημοσ.

ναι ρε γμτ, συμφωνω απολυτα μαζι σου,

κι εγω το χα δεδομενο οτι θα παρουν ενα ματς,

αλλα δεν ηθελα το πρωτο, ας επαιρναν το μεσαιο ή το τελευταιο,

αλλα δεν πειραζει, πιστευω να ισοφαρισουν για αρχη και βλεπουμε παρακατω

Δημοσ.

τι μας βαζεις ρεεε; :P

κανα νεο για το ματς εχεις;

θα παιξει ο backup center του dallas;

ο μπος για το ματι δινεται probable;

ενταξει, το καναν το 2πλο, ας κατσει να ξεκουραστει το παιδι :P

Δημοσ.

Επέτειος θανάτου του Ντράζεν.Τι να βάλω;

Για στοίχημα πάρε αυτό και σε καλή μεριά.:P

Πόσα τρίποντα θα σημειώσει ο Ντιρκ Νοβίτσκι (Dal);

Πάνω από 1,5 Απόδοση 1.95

Ή Kidd;Ποιόν από τους δύο λες να καρφώσω;Και οι δύο 1,95 έχουν στο over 1,5

Δημοσ.

Επέτειος θανάτου του Ντράζεν.Τι να βάλω;

ουπς, δεν το ξερα :( r.i.p. ντραζεν

Για στοίχημα πάρε αυτό και σε καλή μεριά.:P

Πόσα τρίποντα θα σημειώσει ο Ντιρκ Νοβίτσκι (Dal);

Πάνω από 1,5 Απόδοση 1.95

Ή Kidd;Ποιόν από τους δύο λες να καρφώσω;Και οι δύο 1,95 έχουν στο over 1,5

αργησα να σου απαντησω γιατι παλευα να κανω ασσο την κορεα :P

λοιπον, που λες οριακο μου φαινεται, τοσα δεν βαζουν στους τελικους οι δυο τους;

1-2;

οσο για στοιχημα δεν θα το παιξω μαλλον κατι,

περιμενω τα σκορακια μου εγω να πλερωθω,

επειδη τα χα με αλλα 2 παιχνιδια,

το 4-2 για το νταλας το πληρωνομαι αποδοση 15 και το 4-3 για το μαϊαμι αποδοση 10,

αν και τα φτιαξα ετσι ωστε να παιρνω τα ιδια κερδη σε καθε περιπτωση,

για αυτο σου λεω, με το 2-2 αποψε, μετα μονο το 4-2 του μαϊαμι να χαλασει ειμαι ταμειο :)

(7ο ματς δεν κερδιζει το νταλας μες στο μαϊαμι, 80% τετοιων παιχνιδιων τα παιρνει η γηπεδουχος ομαδα)

Δημοσ.

E είναι λίγο διαφορετικό όμως με 2-3-2.Αν κάνει το 3-2 το Ντάλας μετά θα πάει στο Μαιάμι ξέροντας ότι θέλει να κερδίσει μια φορά.Δεν ξέρω ο Κίντ βάζει χαλαρά 2 τριποντάκια σε κάθε αγώνα και ο Νοβίτσκι αν σουτάρει βάζει 3-4.Εγώ πιστεύω ότι σήμερα θα σουτάρει και τρίποντα.

Δημοσ.

βασικα αν ειδες το ματς, για αλλη μια φορα ο παγκος τους τα σκατωσε (οπως κ στο πρωτο ματς),

η ομαδα αυτη βασιζεται πολυ στο περιφερειακο σουτ, αλλα κ στον παγκο,

αν δεν βαζουν καλαθια και οι υπολοιποι, τι νικη περιμενουν να παρουν;

κι εκει που το φτασαν το ματς, πολυ τους ηταν για τετοιο ματς

το πιο "συντηρητικο" μαλλον ειναι να βαλεις και τους δυο,

ωστε ενας να τα βαλει να παιρνεις τα λεφτα σου πισω,

αν θες να ρισκαρεις πας στον εναν κι οτι γινει,

δεν εχω εμπνευση παντως, αν μου χωνες μαχαιρι κ μου λεγες διαλεξε εναν,

μαλλον κιντ θα διαλεγα

αν κανει το 3-2 το νταλας, κατα 90-99% ειμαι ταμειο :)

αντε μακαρι :)

Δημοσ.

Μέχρι στιγμής την διαφορα την κάνει η πολύ καλή άμυνα των XITFoverh δουλειά έχει κάνει στο συγκεκριμένο τομέα ο Σποελστρα.

Επισης φοβερες άμυνες πάνω στον Λεμπρον απο τον Μαριον,αλλα στην επιθεση δεν υπάρχει ο παίκτης που να στηρίζει τον ΝΤιρκ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...