nikos21aek Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 @kosmasgr και τους Bulls γατάκια τους είπαμε.Και τους thunder γατάκια τους είπαμε.Το Μαιάμι των τόσο μεγάλων παιχτών νομίζω δεν δικαιολογείται και σε τελικό κιόλας.Και όχι μέχρι τη στιγμή που έβαλε το τρίποντο ο Wade για το +15 το παιχνίδι φαινόταν από την αρχή ότι θα κέρδιζε το Μαιάμι με 30 πόντους.Καλύτερο παιχνίδι από το Μαιάμι μέχρι το σημείο που κοιμήθηκαν μπορεί να μην έχω δει.Wade και Lebron με εξωπραγματική απόδοση και νούμερα και τον Wade να μην χάνει τίποτα κυριολεκτικά.Και ο Bibby με 4/5 τρίποντα και 2/4 2ποντα @john1987 Ξέρεις τι;Είναι πολύ μεγάλος παίχτης.Αλλά όλο αυτό το πράγμα γύρω από το όνομά του να μην κάνει τίποτα και στο τέλος να βγαίνει και MVP,να κερδίζει φάουλ κάθε φορά που αποφασίζει να κάνει ότι πόνεσε,να βάζει 30 πόντους με 15 βολές τις περισσότερες φορές γιατί πρώτα κοιτάει να κάνει θέατρο και μετά να βάλει το καλάθι(Και χθες θα μπορούσε να έχει πάρει 10 βολές ακόμη σίγουρα αλλά δεν τις δώσαν) και επειδή έκανε και ένα καλό κάρφωμα ή ένα καλό σουτ να παραμιλάει όλος ο πλανήτης ε αυτό μου τη δίνει αφάνταστα.Και το κυριότερο είναι ένας παίχτης επικίνδυνος μόνο λόγο της δύναμής του μπροστά,χωρίς κινήσεις επιθετικές,άντε και λίγο σουτάκι τώρα το έχει βελτιώσει πολύ παλιότερα ούτε αυτό το είχε.Αλλά χωρίς κάτι το τόσο αξιόλογο όπως έχει ο Wade πχ που μπορεί να τους κάνει όλους λούλα για πλάκα,και ο περισσότερος κόσμος από αυτά που διαβάζει έχει την εντύπωση ότι είναι ένας παίχτης που παίρνει την μπάλα περνάει όποιον βρεί και το βάζει,από όπου και αν σηκωθεί δεν το χάνει κτλ κτλ. Και εκτός από όλα αυτά νομίζω έχει κερδίσει με το σπαθί του το βραβείο του πιο αντιπαθητικού παίχτη.Έπρεπε να δείς πως πανηγύριζε όταν έβαλε το τρίποντο ο Wade και το πήγε στο +15.Μόνο και μόνο για εκείνη τη σκηνή μπροστά από τον πάγκο των Mavs ήταν ατέλειωτη ευχαρίστηση το χθεσινό παστέλι στο τέλος!
john1987 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Νικο ολο αυτο που στηνεται γυρω απο τον Λεμπρον ομως μπορει να μην εχει σχεση με τον ιδιο αναγκαστικα,και να γινεται αντιπαθητικος απο την υπερ-εκθεση στα media. Και μη μου πειτε πχ οτι ειναι πιο "ποζερας" πχ απο τον Kobe. Να και κατι που βρηκα τυχαια σημερα,απο το μακρινο 1992 με MJ http://www.superbasket.gr/permalink/140875.html Αυτο το shrug που εκανε με τους ωμους ολα τα λεφτα!! (αν το εκανε ο Λεμπρον τωρα θα τον βριζαν ολοι βεβαια κανα μηνα λολ) Τεραστια μορφη ο MJ.
Chrisxxx Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Ας εβαζε ο Λε Μπρον 35π σε 1 ημιχρονο με τετοια ποσοστά και ας εκανε κ κωλοτουμπες.. Γενικά η συγκριση με τον Τζορνταν ειναι εντελώς άκυρη.. Οι θνητοι με θνητους και οι θεοι με τους θεους..
nikos21aek Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Το θέμα είναι ότι ο άλλος αυτά και χειρότερα τα κάνει ακόμη και όταν δεν έχει κάνει τίποτα. Και ο Jordan αλλαζονικός ήταν(όχι τόσο) αλλά τουλάχιστον έμπαινε στο γήπεδο και δεν ήξερες από που και πως θα στο βάλει.Κάθε φορά που ακουμπούσε την μπάλα έκαναν οι αμυντικοί το σταυρό τους να μην τους ξεφτιλίσει.Έχεις δεί τίποτα τέτοιο από τον LBJ;Κανένα πολύ δυνατό κάρφωμα σε ανοιχτό γήπεδο θα κάνει,φέτος άρχισε να βάζει και κανένα τρίποντο.Μέχρι εκεί.Εντάξει είναι θηρίο,είναι βουνό στην άμυνα αλλά επιθετικά ή πρέπει να του αφήσεις έναν αεροδιάδρομο ανοιχτό για να σου κάνει ζημιά ή να βαράει σουτ ελεύθερος.Δεν λέω ότι δεν θα βάλει και δύσκολα σουτ.Αλλά δεν είναι αυτό που νομίζει ο περισσότερος κόσμος που βλέπει μόνο τα Highlight. Ε ούτε ο Kobe είναι και κανένα τέρας συμπάθειας αλλά τουλάχιστον είναι ασταμάτητος παίχτης και αυτός και του βγάζεις το καπέλο.Προσωπικά ούτε τον Kobe συμπαθώ.Αλλά δεν γίνεται σε αυτόν τον άνθρωπο να μην βγάλεις το καπέλο.Όταν ένας παίχτης βάζει 81 πόντους σε ένα παιχνίδι σου λέει:"Φιλαράκο,είτε με αγαπάς είτε με μισείς εγώ είμαι ο καλύτερος αυτή τη στιγμή και δέξου το".Ότι έκανε και ο Jordan σε εκείνο το παιχνίδι δηλαδή.Λίγο χώρο να έχει δεν ξέρεις πως θα στο βάλει.Ο Λεμπρόν θέλει μισό γήπεδο άδειο μπροστά του για να στο βάλει και νομίζει ο κόσμος ότι είναι Jordan.
Tilemaxx Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Λοιπόν, είδα το Game 2 και μόνο ένα μπορώ να πώ: Παίρνω πίσω ότι είπα για την Οκλαχόμα Υ.Γ: Άστο Λεμπρόν, το στυλάκι PG-εμψυχωτής-ηγέτης δεν σου πάει. Ή είσαι, ή δεν είσαι...
Fluke Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Ρε σεις, ο fantasmenos87 ζεί ή να καταθέσουμε αίτηση ανεύρεσης αγνοουμένου ?
Komorias Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Ρε σεις, ο fantasmenos87 ζεί ή να καταθέσουμε αίτηση ανεύρεσης αγνοουμένου ? αφου εχασε ο βασιλιας του.....
Komorias Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 http://www.contra.gr/Basketball/USA/NBA/326656.html
jim 86 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Γεια χαρά. Τεραστιο ματς προχθες..Ο Λεμπρον άμα θέλει να συγκρίνεται με τον Τζορνταν εκτος από πρωτάθλημα θα πρέπει να πάρει και το mvp των τελικών.Απο τον Κομπι παντωσ καλυτεροσ ειναι k σίγουρα ποιο ολοκληρωμένος παίκτης. Μεγαλο παιχνιδι ο Ντιρκ στην δ περιοδο όπως και ο Ταίρι.
nikos21aek Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Απο τον Κομπι παντωσ καλυτεροσ ειναι k σίγουρα ποιο ολοκληρωμένος παίκτης. Σε ποιό άθλημα; Καλωσόρισες.
Komorias Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 ετσι πρεπει!να τον συγκρινουν με τον Κομπε οχι με τον Μιχαλακη!!!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 To παρακολουθω αυτο το θρεντ και εκπληκτος διαπιστωνω οτι συνεχιζει να υποβοσκει η συγκριση Λεμπρον-Τζορνταν. Για ονομα του Θεου... Και δε χρειαζοταν το προχθεσινο fail του 2ου τελικου για να καταλαβει κανεις οτι δεν συγκρινουμε βουρτσες με..... Απο κει και περα θα την γραψω την (πιθανως) αιρετικη μου αποψη: Ο μεγαλυτερος Ευρωπαιος μπασκετμπολιστας ολων των εποχων ειναι ο Ντιρκ. Και να δικαιολογηθω. Πρωτον ειναι ψυχαρα και με πολλα μα πολλα αρ***. Δευτερον ειναι ο πιο ολοκληρωμενος απο οποιον Ευρωπαιο θυμαμαι να εχω δει. All around παιχτης, κανει πολλες δουλειες μαζι κι ας ειναι 2.13. Παιζει σαν να ειναι 2.00μ κρατωντας ομως και τα πλεονεκτηματα που του δινουν τα υπολοιπα 13εκ υψους. Τριτον επαγγελματιας που σπανια συναντας, μεχρι και στο ναυαγιο της Εθνικης Γερμανιας κατεβαινε να παιζει με τους αμπαλους παρεα, αγνοωντας την ξεκουραση μετα απο τα 80+ παιχνιδια/σεζον στο ΝΒΑ. Καμια σχεση δηλαδη με αλλους "σταρ" που περασανε στην αλλη ακρη του Ατλαντικου και ξεχνουσαν τις Εθνικες τους συχνα πυκνα για να ξεκουραστουν/πανε διακοπες. Και τεταρτον αλλα ισως να ειναι και το βασικοτερο, η διαρκεια του. Διατηρει την αποδοση σε υψηλοτατο επιπεδο επι σειρα ετων, λες και δεν εχει παθει καμια φθορα με το περασμα των χρονων (33 χρονων πια). Δε το καταφεραν πολλοι Ευρωπαιοι στο ΝΒΑ αυτο, ουτε καν στην Ευρωπη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα