Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ε με τις μαλακιες που καναν οι μαιμι το ματσ ας παει στους νταλλας μπας και βαλουν μυαλο, απο το +15 στο +0 σε 3 λεπτα

Δημοσ.

l.jpg

Όσο έκανε τον Πίπεν ήταν στο +15.Μετά που πήγε να αναλάβει το παιχνίδι ο LBJ για τις εντυπώσεις τους γύρισε μπούμερανγκ!22-3 μέσα σε χρόνο ρεκόρ!

ΝΑΙ ΡΕ!!!

ΕΙΣΑΙ Ο PIPPEN ΤΟΥ WADE ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!ΠΑΙΖΕ AMYNA KAI ΑΣΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ!ΔΕΝ ΤΟ'ΧΕΙΣ!

Όποιος πιστεύει ότι αυτός ο άνθρωπος είναι καλύτερος από τον Jordan μπορεί να δει τα τελευταία 5 λεπτά του αγώνα!:-D

Δημοσ.

χαχαχα, το σκεφτηκα κι εγω για υπνο, αλλα λεω ας κατσω εδω που φτασαμε,

παναγια μου ματσαρα στο τελος,

δεν υπαρχει το comeback που εκανε το dallas,

απο τα καλυτερα ολων των εποχων,

κι απο τις καλυτερες ματσαρες φετος στα πλευοφφ,

ντιρκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκ

Δημοσ.

Ναι μωρέ τον σάπιο.Ήθελε και φάουλ στην τάπα που έφαγε από τη στεφάνη.Μόλις καταλάβει ότι είναι αμυντικός παίχτης με αρκετά καλά επιθετικά στοιχεία και τίποτε παραπάνω θα πάρει και πρωτάθλημα.Πήγε να αναλάβει το παιχνίδι στο +15 για να φτάσει και αυτός τους 30+ πόντους.Και άντε το έκανε,δεν μπορούσε να το αφήσει μόλις έπεσε στους 4;Τόσο εγωιστής;3 τρίποντα ρε μεγάλε εκεί που δεν έχεις σταυρώσει καλάθι και πάνε να σε φτάσουν;Ποιος νομίζεις ότι είσαι;Ο Jordan; :-D

Μετά το τρίποντο του Wade που πήγε στο +15 και έχοντας εξωπραγματική απόδοση μέχρι τότε,από εκεί και πέρα o Wade έκανε μόνο 1 σουτ!Το τελευταίο.Μέχρι τότε δεν είχε ξαναπιάσει την μπάλα!Αυτό και ο Μπός στην τελευταία άμυνα είναι η κριτική που δέχεται ο Φιλιππινέζος τώρα.

Δημοσ.

Kαλά πόσους αιφνιδιασμούς έβγαλαν οι Μαϊάμι ρε παιδιά χτες έχασα το μέτρημα!Wade kai Lebron κάνουν τον καλύτερο αιφνιδιασμό πιστεύω είναι απίστευτα γρήγοροι,αλλά τι να το κάνεις μίλησε Ο ΝΤΙΡΚ ο τρομερός!!!!!!!!!!!!Που είσαι ρε φαντασμένος να μας πεις τα κατορθώματα του μεγαλύτερου looser όλων των εποχών!!!

Δημοσ.

εγω γελασα με την ψυχη μου (αλλα κ τσαντιστηκα) με τους ... σεριτζηδες που βγηκαν μετα το ματς κ το βγαλαν ... στημενο :confused:

χαχαχαχαχα

δεν γινονται αυτα να λεει ο ενας, στημενο ηταν,

θα χασουμε σημερα ελεγε ο αλλος, επεσε εντολη,

α ρε μαμω την ψαρωκωσταινα μου μεσα μαμω, ειδατε τι ζημια μας κανουν;

ειναι μερικοι που δεν μπορουν να δουν ματς αν δεν σκεφτουν πονηρα...

μην το βλεπεις ρε μεγαλε αμα σου βρωμαει, τραβα για υπνο, αει σιχτιρ πρωι πρωι

Δημοσ.

Kαλά πόσους αιφνιδιασμούς έβγαλαν οι Μαϊάμι ρε παιδιά χτες έχασα το μέτρημα!Wade kai Lebron κάνουν τον καλύτερο αιφνιδιασμό πιστεύω είναι απίστευτα γρήγοροι,αλλά τι να το κάνεις μίλησε Ο ΝΤΙΡΚ ο τρομερός!!!!!!!!!!!!Που είσαι ρε φαντασμένος να μας πεις τα κατορθώματα του μεγαλύτερου looser όλων των εποχών!!!

Και στο comeback οι mavs.Οι αμυνες παιζουν ρολο,καλες αμυνες το miami ,αργες επιστροφες οι mavs ,ευκολοι ποντοι.

Δημοσ.

nikos μου κανεις για alter ego του fantasmenos σε πιο λογικα επιπεδα παντα :devil:

Αμαν αυτη η εμπαθεια με Λεμπρον παντως,λες και σωνει και καλα πρεπει να παιρνει πανω του καθε ματς.Δηλαδη για το Dirk του προηγουμενο ματς δεν ειπατε και τιποτα.Τωρα περι του οτι εχει ξεπερασει το Jordan τα θεωρω απλα αστεια φυσικα.

Δεν το περιμενα το διπλο,παλι καλα που δεν το επαιξα.Βεβαια εξακολουθω να πιστευω οτι θα το παρουν οι Μιαμι.Το επομενο ματς παντως εχει καλες αποδοσεις :rolleyes:

Δημοσ.

Βγήκαν οι Haters ξαφνικά στο topic που ζήτημα αν έχουν παρακολουθήσει ΝΒΑ πριν απο το 2000. κάθε ομάδα έχει και άσχημη μέρα. περιμένατε τους heat για να βγείτε ? Και τα γατάκια των Bulls +15 ήταν και χάσαν σε 2 λεπτά. Και οι Thunders +19 τέταρτη περίοδο και το γύρισαν οι Mavs. Λίγα ποστ πιο πίσω είπα για brake ενώ το παιχνίδι ήταν ημίχρονο. Φαινόταν η κακή μέρα των Heat. Συμβαίνουν αυτά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...