Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3-1 το χτεσινό

Μας συμφέρει γιατί έτσι οι Bucks θα μπούνε στο ματς υποψιασμένοι

Ο προπονητής τους δε θα τους αφήσει να είναι υπερόπτες

Επεξ/σία από coyote2
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, ~mxls~ είπε

Αυτό δεν το λες έκπληξη.

Το ειδα το ματσακι και η αληθεια ειναι οτι το ντενβερ εσπασε τα καλαθια(ειδικα απο το τριποντο στο πρωτο ημιχρονο). Δυνατη αμυνα και απο τις 2 ομαδες και παιδαριωδη λαθη απο ντενβερ στο τελευταιο λεπτο.

Δημοσ.

το ότι το Orlando μπηκε playoff
το κατάπια γιατί το γυρόφερνε αρκετό δίαστημα
αλλά το ότι νίκησε και εκτός έδρας 
ε αυτό με ξεπερνάει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, nzeppos είπε

Άλλη μία συγκλονιστική εμφάνιση από τον μεγαλύτερο choker στην ιστορία των NBA playoffs...

http://www.gazzetta.gr/basketball/nba/article/1345417/apokardiotikos-laoyri-me-07-soyt-kai-02-voles-pic

Playoff mode activated που θα ελεγε και ο Λεπρος

Επεξ/σία από Nevyn
Δημοσ.

Μέχρι στιγμής η Βοστόνη κοιμάται όρθια και είναι αλλού γι' αλλού. Πάμε να δούμε αν θα σπάσει άλλη μια έδρα. 

Επίσης από αύριο πρωί μέχρι και τον Ιούνιο ενεργοποιώ κι εγώ playoff mode, πάει να πει τέρμα το πρωινό Internet στα αθλητικά site, κλειστά όλα τα notifications κλπ μέχρι να δω τους αγώνες των μπακς (ή άλλων) το απόγευμα με την ησυχία μου. Τώρα είναι που κάθε χρόνο βγάζει τα λεφτά του το league pass. 

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 11/4/2019 στις 8:04 ΜΜ, Anubis13 είπε

@Ψιτ ειχε presale επισημο για τους warriors οποτε καταφερα να βρω εισιτηριο σε λογικη τιμη. Για να παρεις ιδεα(για το game 3): https://www1.ticketmaster.com/west-conf-qtrs-tbd-at-golden-state-warriors-rd-1-hm-gm-c/event/1C00564DAA6438F2

πέρσι στο τελικό είχε 700€ όρθιος και 21κ οι πολυθρόνες.. ήταν και σούπα το game 3 ευτυχώς το είδα σε bar 😃

Δημοσ.
11 ώρες πριν, nzeppos είπε

Μέχρι στιγμής η Βοστόνη κοιμάται όρθια και είναι αλλού γι' αλλού. Πάμε να δούμε αν θα σπάσει άλλη μια έδρα. 

Επίσης από αύριο πρωί μέχρι και τον Ιούνιο ενεργοποιώ κι εγώ playoff mode, πάει να πει τέρμα το πρωινό Internet στα αθλητικά site, κλειστά όλα τα notifications κλπ μέχρι να δω τους αγώνες των μπακς (ή άλλων) το απόγευμα με την ησυχία μου. Τώρα είναι που κάθε χρόνο βγάζει τα λεφτά του το league pass. 

πολυ δύσκολο. Το μονο που σε σώζει ειναι τα δεις το πρωι στις 800..... Εγω βλέπω τα 9 λεπτά πολλές φορές και έχει λίγο σασμπενς

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...