Sorath Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Στις 5/4/2019 στις 5:35 ΜΜ, coyote2 είπε Η τάπα στον εμπιλ δεν ηταν πολυ σκληρή, και τελικά επικίνδυνη; Καθόλου. Μπλοκάρει κανονικότατα την μπάλα. Απλά ο Embiid είναι βαρύς, δυσκίνητος και για αυτό έσκασε κάτω σαν το καρπούζι. Πάντως, ο Γιάννης τον ισοπέδωσε τελείως! 1
Miracle Worker Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Για το "controversial" τελειωμα στον ημιτελικο του NCAA μεταξυ Auburn και Virginia τι εχετε να πειτε; Εμενα μου φαινεται καραμπινατο φαουλ, αλλα ολα τα μεγαλα σαη, τυπου ESPN, μιλανε ευθεως για κλοπη. Βεβαια, πιο πριν εγινε σαφεστατα double dribble απο παικτη του Virginia, αν και θα συμφωνησω με τον παικτη οτι εχασε τη μπαλα επειδη του εγινε φαουλ, οποτε ηταν double no call, αλλα περα απο αυτο, οι φυλλαδες μιλανε ξεκαθαρα για το τελικο φαουλ, που προσωπικα μου φαινεται καραμπινατο. Του πηρε τα ποδια πριν καν φυγει η μπαλα απο τα χερια του.
coyote2 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 12 ώρες πριν, Miracle Worker είπε Για το "controversial" τελειωμα στον ημιτελικο του NCAA μεταξυ Auburn και Virginia τι εχετε να πειτε; Εμενα μου φαινεται καραμπινατο φαουλ, αλλα ολα τα μεγαλα σαη, τυπου ESPN, μιλανε ευθεως για κλοπη. Βεβαια, πιο πριν εγινε σαφεστατα double dribble απο παικτη του Virginia, αν και θα συμφωνησω με τον παικτη οτι εχασε τη μπαλα επειδη του εγινε φαουλ, οποτε ηταν double no call, αλλα περα απο αυτο, οι φυλλαδες μιλανε ξεκαθαρα για το τελικο φαουλ, που προσωπικα μου φαινεται καραμπινατο. Του πηρε τα ποδια πριν καν φυγει η μπαλα απο τα χερια του. δώσε μας ένα λινκ αν μπορείς?
NickTheQuick Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 12 ώρες πριν, Miracle Worker είπε Για το "controversial" τελειωμα στον ημιτελικο του NCAA μεταξυ Auburn και Virginia τι εχετε να πειτε; Εμενα μου φαινεται καραμπινατο φαουλ, αλλα ολα τα μεγαλα σαη, τυπου ESPN, μιλανε ευθεως για κλοπη. Βεβαια, πιο πριν εγινε σαφεστατα double dribble απο παικτη του Virginia, αν και θα συμφωνησω με τον παικτη οτι εχασε τη μπαλα επειδη του εγινε φαουλ, οποτε ηταν double no call, αλλα περα απο αυτο, οι φυλλαδες μιλανε ξεκαθαρα για το τελικο φαουλ, που προσωπικα μου φαινεται καραμπινατο. Του πηρε τα ποδια πριν καν φυγει η μπαλα απο τα χερια του. Κανένας δεν είπε ότι δεν ήταν φάουλ στο τελευταίο σουτ. Μόνο τα δικά μας τζιμάνια στη ζωντανή μετάδοση χρειάστηκαν 67 replay. Ευτυχώς που το έβλεπα στο FOX Sports και δε με σύγχυσαν νυχτιατικά. Ήταν πάντως εμφανές το double dribble και εφ' όσον δεν είδαν φάουλ στην παρενόχληση του παίχτη της Virginia θα έπρεπε να το σφυρίξουν. Από την άλλη έγιναν πολλά λάθη νωρίτερα για να γυρίσει το Auburn το παιχνίδι από το -10 αλλά οι Αμερικάνοι δεν κολλάνε σε αυτά. 2
Edel Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Overrated o Westbrook? Γελάω. Ο τύπος είναι κτήνος. Και αδιανόητο το hate που έχει ως προς το πρόσωπό του. Για Lillard συμφωνώ. 1
NickTheQuick Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, Edel είπε Overrated o Westbrook? Γελάω. Ο τύπος είναι κτήνος. Και αδιανόητο το hate που έχει ως προς το πρόσωπό του. Ναι αλλα παίζει πολύ για τα στατιστικά του.Και παίρνει πάρα πολλά σουτ με τραγικά ποσοστα. Ειδικά από τότε που έφυγε ο Durant νομίζω καλύτερα να είχαν ένα σοβαρό παίχτη σαν το Lillard ή τον Paul
Rabican Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Συμφωνω.. εχω δει αρκετες φορες Westbrook στην αρχη ενος παιχνιδιου να πασαρει συνεχεια να μαζεψει τις 10 ασιστ και μετα απλα δεν δινει την μπαλα απο το δεξι στο αριστερο χερι..
~mxls~ Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, Rabican είπε Συμφωνω.. εχω δει αρκετες φορες Westbrook στην αρχη ενος παιχνιδιου να πασαρει συνεχεια να μαζεψει τις 10 ασιστ και μετα απλα δεν δινει την μπαλα απο το δεξι στο αριστερο χερι.. Δυστυχώς εξελίχθηκε σε στατ πάντερ ολκής, ειδικά πέρσι. Ενδεχομένως χειρότερος του Χάρντεν. Ο (δικαιότατα) MVP 2017, να φαίνεται κατώτερος του Πολ Τζορτζ, και να μη θεωρείται Τοπ 5 αυτή τη στιγμή, δεν το λες και δικαίωση.
Rabican Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 8 λεπτά πριν, ~mxls~ είπε Δυστυχώς εξελίχθηκε σε στατ πάντερ ολκής, ειδικά πέρσι. Ενδεχομένως χειρότερος του Χάρντεν. Ο (δικαιότατα) MVP 2017, να φαίνεται κατώτερος του Πολ Τζορτζ, και να μη θεωρείται Τοπ 5 αυτή τη στιγμή, δεν το λες και δικαίωση. ναι, το εκανε απροκαλυπτα και προκλητικα... απο τις περιπτωσεις που τα stats δε λενε και πολλα οσον αφορα την πραγματικη προσφορα στο παιχνιδι μιας ομαδας.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Μετα το φαπίδι που έριξε στον Zaza, δεν πειράζει ας είναι stat whore. 😛
Miracle Worker Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, NickTheQuick είπε Κανένας δεν είπε ότι δεν ήταν φάουλ στο τελευταίο σουτ. Μόνο τα δικά μας τζιμάνια στη ζωντανή μετάδοση χρειάστηκαν 67 replay. Ευτυχώς που το έβλεπα στο FOX Sports και δε με σύγχυσαν νυχτιατικά. Ήταν πάντως εμφανές το double dribble και εφ' όσον δεν είδαν φάουλ στην παρενόχληση του παίχτη της Virginia θα έπρεπε να το σφυρίξουν. Από την άλλη έγιναν πολλά λάθη νωρίτερα για να γυρίσει το Auburn το παιχνίδι από το -10 αλλά οι Αμερικάνοι δεν κολλάνε σε αυτά. Μονο απο το ESPN: The foul call that will overshadow the Virginia-Auburn Final Four Controversy? Yes. But Kyle Guy still had to hit the free throws Virginia prevails after disputed foul call on late 3 5 takeaways from Virginia's Final Four win over Auburn (Controversy was everywhere in the last five seconds - It wasn't just the call against Doughty.) 8 ώρες πριν, coyote2 είπε δώσε μας ένα λινκ αν μπορείς? Παντως ο τριποντερ εκανε φοβερο παιχνιδι στον τελικο. Πιθανον να τον δουμε Ευρωπη αυτον και τον Ty Jerome, γιατι δε φαινεται να εχουν τα φυσικα προσοντα για NBA, αλλα ειναι καλα παικτακια. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2019 από Miracle Worker
skiabox Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Για τα playoffs των bucks αγοράζουμε ένα monthly nba league pass team choice και μολις τελειώσουν κάνουμε cancel?
nzeppos Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ναι. Ωστόσο θα πρότεινα να περιμένεις να ξεκινήσουν πρώτα τα playoff μπας και πέσει η τιμή γιατί 31-32 ευρώ που έχει τώρα το team choice δεν τα λες και λίγα. Περισσότερα αποκλείεται να πάει, ίσως όμως να πέσει λίγο. Για τη διακοπή χρειάζεται να τους στείλεις ένα email και να τους πεις ότι θέλεις να ακυρωθεί η συνδρομή (πρακτικά να μη γίνει αυτόματη ανανέωση δηλαδή) . Επεξ/σία 9 Απριλίου 2019 από nzeppos
skiabox Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 34 λεπτά πριν, nzeppos είπε Ναι. Ωστόσο θα πρότεινα να περιμένεις να ξεκινήσουν πρώτα τα playoff μπας και πέσει η τιμή γιατί 31-32 ευρώ που έχει τώρα το team choice δεν τα λες και λίγα. Περισσότερα αποκλείεται να πάει, ίσως όμως να πέσει λίγο. Για τη διακοπή χρειάζεται να τους στείλεις ένα email και να τους πεις ότι θέλεις να ακυρωθεί η συνδρομή (πρακτικά να μη γίνει αυτόματη ανανέωση δηλαδή) . Μάλλον δεν πρόσεξες το post μου. Αναφέρομαι στο monthly πακέτο. 8 ευρώ και κάνεις cancel όποτε θέλεις. Οι τιμές που γράφεις είναι για το year πακέτο. Εχει και ένα κουμπάκι που διαλέγεις μεταξύ των δύο κατηγοριών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα