nzeppos Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 απουσίες αν θυμάμαι καλά. Ακόμα κι έτσι έπρεπε και μπορούσαν να κερδίσουν. Δεν γίνεται να νικάς 6 πόντους 1 λεπτό πριν το τέλος και να χάνεις με τέτοιο τρόπο (αμαρκαριστο σουτ στο προτελευταίο καλάθι και μετά επιθετικό ριμπάουντ με buzzer beater). Όμως ο αγώνας ήταν πολύ τσίρκο γενικά, δεν χρίζει σοβαρής κριτικής. Έγινε ρεκόρ με 116 συνολικές προσπάθειες για τριποντο ενώ οι Μπακς έβαλαν 10 ή 11 νομίζω στην πρώτη περίοδο κόντεψαν να σπάσουν το σχετικό ρεκόρ. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2019 από nzeppos
coyote2 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Το τελευταίο σουτ ήταν κάπως τυχερό αλλά το χειρότερο ειναι στο ένα δευτερολεπτο να σου περνάνε την μπάλα μέσα στην ρακέτα από αράουτ (..... τροπος του λεγιν)
naimore Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 The Bucks are the 8th team with 45 double-digit wins in a season in NBA history. Each of the previous 7 won the NBA title. 1
djuan1988 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Αν παίξουν όπως φάνηκε ότι μπορούν, το έχουν άνετα, αλλά όπως και όλα τα πράγματα στη ζωή, δεν έρχονται όλα όπως τα θέλουμε.
NickTheQuick Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Καλά όχι και άνετα, μην τρελαθούμε. Φαβορί είναι πάντα οι Warriors. Αν δεν έχουν τραυματισμούς δύσκολα θα το χάσουν. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Το 9.50 όμως είναι πολύ ανεβασμενο θεωρω... 1
NickTheQuick Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Ε καλά εξαρτάται κατά πόσο το πιστεύεις. Κατ' αρχήν οι καλές ομάδες της Ανατολής είναι περίπου ισοδύναμες που σημαίνει μακριές σειρές και μεγάλη κούραση του Γιάννη. Και ακόμα και αν φτάσει στους τελικούς, με GSW θα φάει πολύ ξύλο από τον Green. 1
Liakos10 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Εγώ νομίζω ότι πολύ έχουν υποτιμήσει τους Warriors λόγω απόδοσης, όμως μην ξεχνάμε τι παίκτες έχουν και τι είναι ικανοί να καταφέρουν, θα κάνουν πάλι κάνα 12-0 και θα γελάνε και οι πέτρες. Ας πάνε τελικό οι bucks και μετά βλέπουμε τι θα γίνει. Για μένα ο τελικός είναι επίτευγμα, εφόσον συζητούσαμε ότι τελικό περιφέρειας δύσκολα θα πάνε, πόσο μάλλον να φτάσουν τελικό πρωταθλήματος. 2
coyote2 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δεν έχει η ομάδα άλλον σουπερ σταρ κακά τα ψέματα. Τελικός ειναι τεράστια επιτυχία από μόνο του
skiabox Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, Liakos10 είπε Εγώ νομίζω ότι πολύ έχουν υποτιμήσει τους Warriors λόγω απόδοσης, όμως μην ξεχνάμε τι παίκτες έχουν και τι είναι ικανοί να καταφέρουν, θα κάνουν πάλι κάνα 12-0 και θα γελάνε και οι πέτρες. Ας πάνε τελικό οι bucks και μετά βλέπουμε τι θα γίνει. Για μένα ο τελικός είναι επίτευγμα, εφόσον συζητούσαμε ότι τελικό περιφέρειας δύσκολα θα πάνε, πόσο μάλλον να φτάσουν τελικό πρωταθλήματος. Κάτσε να περάσουν τον πρώτο γύρο των playoffs γιατί εκεί σταμάτησαν πέρυσι! 1
Rabican Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Ειχα διαβασει καπου για το ποσο επηρρεαζει (αρνητικα) ο Boogie την επιθεση των Warriors. Με βαση +/- ratings.. οταν ειναι στο παρκε οι Warriors και σε αμυνα αλλα κυριως σε επιθεση πεφτουν κατακορυφα.. αν το βρω θα το ποσταρω..
nzeppos Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Οι Warriors δικαίως παραμένουν φαβορί για τον τίτλο, αν και το 1.5 που δίνουν οι περισσότερες στοιχηματικες είναι μάλλον λίγο γιατί πολλά μπορεί να στραβώσουν μέχρι τους τελικούς, δεν είναι ανίκητοι. Οι Μπακς όμως έχουν σαφώς τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση της Ανατολής με απόδοση γύρω στο 2.70 αν θυμάμαι καλά.
coyote2 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 45 λεπτά πριν, nzeppos είπε Οι Warriors δικαίως παραμένουν φαβορί για τον τίτλο, αν και το 1.5 που δίνουν οι περισσότερες στοιχηματικες είναι μάλλον λίγο γιατί πολλά μπορεί να στραβώσουν μέχρι τους τελικούς, δεν είναι ανίκητοι. Οι Μπακς όμως έχουν σαφώς τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση της Ανατολής με απόδοση γύρω στο 2.70 αν θυμάμαι καλά. Έχω προβληματιστεί μετά την ήττα τους από τη Φιλαδέλφεια και επίσης έχουν πολλούς τραυματισμούς αυτό με φοβίζει
NickTheQuick Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Φαβορί οι Bucks μεν αλλά μοιρασμένες οι αποδόσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα