Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εάν βγάλουν αυτό το σούργελο mvp πραγματικά θα σταματήσω να βλέπω NBA. 

Για μένα ο Γιάννης έπαιξε εξαιρετικά, διότι είχε επάνω του δίπλα και τριπλά μαρκαρίσματα και οι συμπαίκτες του έμεναν ελεύθεροι. Βγήκαν και τα σουτ και φυσικά η νίκη. 

• Like 1
  • Απαντ. 23,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1699

• nzeppos

1537

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1046

Δημοσ.

Το έβλεπα live. Δε δείξανε replay οπότε δεν είδα το πως διαλύθηκε το πόδι αλλά όπως ήταν ανάσκελα καταλάβαινες ότι ήταν σε αφύσικη γωνία.

Και αυτόν και το Hayward νίωθω ότι τους καντέμιασα γιατί και στους 2 το έβλεπα ζωντανό. Πάντως λένε ότι ο τραυματισμός του είναι σαν του PG13, που είναι αισιόδοξο γιατί γύρισε καλύτερος από πριν. Του Hayward ήταν πιο σοβαρός και φέτος είναι φάντασμα.

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, NickTheQuick είπε

Το έβλεπα live. Δε δείξανε replay οπότε δεν είδα το πως διαλύθηκε το πόδι αλλά όπως ήταν ανάσκελα καταλάβαινες ότι ήταν σε αφύσικη γωνία.

Και αυτόν και το Hayward νίωθω ότι τους καντέμιασα γιατί και στους 2 το έβλεπα ζωντανό. Πάντως λένε ότι ο τραυματισμός του είναι σαν του PG13, που είναι αισιόδοξο γιατί γύρισε καλύτερος από πριν. Του Hayward ήταν πιο σοβαρός και φέτος είναι φάντασμα.

Πως γίνεται και γύρισε τόσο γρήγορα ο Hayward;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, skiabox είπε

Πως γίνεται και γύρισε τόσο γρήγορα ο Hayward;

Ένα ολόκληρο χρόνο έχασε. Τραυματίστηκε στο πρώτο παιχνίδι της περσινής σεζόν.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, NickTheQuick είπε

Ένα ολόκληρο χρόνο έχασε. Τραυματίστηκε στο πρώτο παιχνίδι της περσινής σεζόν.

Φίλε είχε γυρίσει όλο το πόδι ανάποδα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν θυμάμαι καλά ο PG13 έκανε μόλις 8 μήνες για να επιστρέψει αλλά η περίπτωσή του γενικά θεωρείται εξαίρεση, επιπλέον γενικά δεν υπήρχαν επιπλοκές.  Για τον Nurkic νομίζω πως είναι ακόμα πολύ νωρίς για να πούμε, υπάρχουν πολλές παράμετροι (ανοιχτό κάταγμα που μπορεί να προκαλέσει μολύνσεις, μεγάλο βάρος πάνω από 125 κιλά κλπ). Στα συν είναι το νεαρό της ηλικίας του (24) και το ότι δεν έχουν πειραχτεί νεύρα ή τένοντες (άρα δεν θα επηρεαστεί η ισορροπία του). Τι να πει κανείς, καλή ανάρρωση και να επιστρέψει γερός. Πιστεύω θα είναι τυχερός αν το κάνει μέσα στο 2020.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, skiabox είπε

Φίλε είχε γυρίσει όλο το πόδι ανάποδα.

O George και ο Nurkic έσπασαν μόνο τα δύο μακριά κόκαλα που συνδέουν τα γόνατα με τον αστράγαλο. Αντίθετα ο Hayward είχε πάθει ζημιά και στον αστράγαλο.

Image result for fibula tibia

Επεξ/σία από NickTheQuick
Επισκέπτης
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, NickTheQuick είπε

O George και ο Nurkic έσπασαν μόνο τα δύο μακριά κόκαλα που συνδέουν τα γόνατα με τον αστράγαλο. Αντίθετα ο Hayward είχε πάθει ζημιά και στον αστράγαλο.

Image result for fibula tibia

Αυτα τα δυο τα εχω σπασει και εγω(σε ατυχημα φυσικα), μου πηρε 3 χειρουργεια και ενα ταξιδι εξωτερικο αλλα εγινα καλα. 😀

Δημοσ.

Κάτι μου λέει ότι ο Nurkic έχει καλύτερο γιατρό από σένα και θα του φτάσει 1 χειρουργείο. Εγώ λυπάμαι το πουλέν μου το Lillard που περνάνε τα καλύτερα του χρόνια τσάμπα.

• Sad 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, NickTheQuick είπε

Κάτι μου λέει ότι ο Nurkic έχει καλύτερο γιατρό από σένα και θα του φτάσει 1 χειρουργείο. Εγώ λυπάμαι το πουλέν μου το Lillard που περνάνε τα καλύτερα του χρόνια τσάμπα.

Καλα απο τον ελληνα γιατρο μου παιζει να ειναι καλυτεροι το 99% των ορθοπεδικων χειρουργων εκει εξω. 

Εντυπωσιακος  ο τροπος που επαιξαν αμυνα οι μπακς τον μουσια παντως δινοντας του συνεχεια τον δεξι διαδρομο. Να δουμε αν θα τους μιμηθει κανενας στα PO. 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Capt.staros είπε

Καλα απο τον ελληνα γιατρο μου παιζει να ειναι καλυτεροι το 99% των ορθοπεδικων χειρουργων εκει εξω. 

Εντυπωισακος παντως ο τροπος που επαιξαν αμυνα οι μπακς τον μουσια παντως δινοντας του συνεχεια τον δεξι διαδρομο. Να δουμε αν θα τους μιμιθει κανενας στα PO. 

Το τι γίνεται στον ορθοπαιδικό τομέα στην Ελλάδα φίλε δεν έχει προηγούμενο.

Επειδή λόγω χρεοκοπίας/συμφερόντων/βαρεμάρας αρνούνται οι ορθοπαιδικοί να εφαρμόσουν καινούριες μεθόδους τους λίγους στην Αθήνα που τις εφαρμόζουν τους χλευάζουν οι ορθοπαιδικοί της επαρχίας.

Δηλαδή υπολόγισε μια καινούρια μέθοδος αμερικάνικη να φτάσει μετά από 7-8 χρόνια Αθήνα και βάλε και άλλα 20 χρόνια όπως το βλέπω να εξελίσσεται να φθάσει επαρχία!

Ουσιαστικά μιλάμε για μηχανές που το μόνο που τους νοιάζει είναι να βγάλουν χρήμα παρά να γίνεται γρήγορα καλά ο ασθενής.

Κρίμα που δίνουν και καλά όρκο στον Ιπποκράτη!

Δημοσ.

Αυτό που χωρίς τον Γιάννη δεν μπορούν να παίρνουν ματς κάπου πρέπει να σταματήσει.

Edit: όπα σόρι, μόλις είδα ότι δεν έπαιξαν ούτε οι middleton, bledsoe, brogdon, snell. Γενικά έπαιξαν με πολλά δεύτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...