Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κατάθλιψη οι μπακς χωρίς γιαννη,στα παιχνίδια ο σε μεγάλα διαστήματα που είναι πάγκο παίζουν αξιόλογα δεν περίμενα τοσο χάλι και μαλιστα με τους ματζικ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, rudigarcia222 είπε

κατάθλιψη οι μπακς χωρίς γιαννη,στα παιχνίδια ο σε μεγάλα διαστήματα που είναι πάγκο παίζουν αξιόλογα δεν περίμενα τοσο χάλι και μαλιστα με τους ματζικ

κρίμα χαλάσανε το ρεκορ τους

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήταν back-to-back παιχνίδι και προφανώς θέλανε να τον ξεκουράσουν. Επιπλέον είναι γνωστό χρόνια τώρα ότι έχει ένα μικροπρόβλημα με το γόνατο. Μόνο τα ξεφτέρια εδώ στην Ελλάδα δεν το αναγνωρίζουν.

Επεξ/σία από NickTheQuick
  • Like 3
Δημοσ.

Είναι ένα εκπληκτικό πλάνο αλλά νομίζω είναι σχετικά παλιό; Όχι ότι έχει καμια σημασία. Πραγματικά είναι λες και το ζωγράφισε ένας Μικελάντζελο ή ένας Ντίνος Αγγελίδης.

• Like 1
Δημοσ.

Double-triple-double πραγματικά δεν θυμάμαι αν έχω ξαναδεί, οι τύποι είναι μηχανές παραγωγής στατιστικών. Και μετά σου λένε ότι στην Ευρωλίγκα έχει να γίνει triple double από το 2007 (και συνολικά 6 τα τελευταία 25 χρόνια) και υποτίθεται αυτό το είδος μπάσκετ είναι πιο ενδιαφέρον σύμφωνα με τους εδώ "επιστήμονες".

(γύρω-γύρω το πήγα αλλά πάλι το έφερα εκεί που ήθελα)

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

εμένα πάντως μου προκαλεί μεγαλύτερη εντύπωση η statline του Steven Adams οποίος σε απόλυτα νούμερα δεν κάνει τίποτα φοβερό

σε 35 λεπτά γράφει 9 πόντους και 1 ριμπαουντ

αλλά όλοι καταλαβαίνουν ότι είναι πολύ πιο σημαντικός

Δημοσ.

Απλώς θα πω ότι κουράζει... Εντάξει το ξέρουμε ότι έχεις έξι και ότι είσαι ο goat, μη μας σκοτίζεις όμως, παίζουν κι άλλοι μπάσκετ. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...