Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και το ESPN πάνω κάτω τα ίδια ποσοστά δίνει. Το πρόβλημα είναι ότι αυτά βασίζονται σε προηγούμενα αποτελέσματα. Και όλοι ξέρουμε ότι όταν φουλάρουν οι GSW ψάξτε για το δεύτερο. Αν και με κάποιο τραυματισμό στα πλειοφς και κανα-δυό-τρεις σειρές με μειονέκτημα η στραβή γίνεται εύκολα.

image.png.fa9ca2e33de3b6cb1e4c23dc939983de.png

Επεξ/σία από NickTheQuick
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 23,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1590

• nzeppos

1536

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1046

29 με 38 δεν είναι ιδιο...άλλο να λες σχεδόν 40 της εκατο δηλαδή το διεκδικουν 2  τον τιτλο και άλλο 29 που λες εχουμε 3-4 διεδικητες πιο ισαξιους.

Δεν ακούω τίποτα, εδώ μιλάμε τους βγάζουν ακλόνητο φαβορί. Κούπα οι Μπακς, τέρμα. Πάω να παίξω δύο σπίτια, ένα χωράφι και 150 ευρώ στο στοίχημα.

Μαζί με Ρονάλντο πρώτο σκόρερ στην Ιταλία.

Έχεις 

1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

29 με 38 δεν είναι ιδιο...άλλο να λες σχεδόν 40 της εκατο δηλαδή το διεκδικουν 2  τον τιτλο και άλλο 29 που λες εχουμε 3-4 διεδικητες πιο ισαξιους.

Εντάξει μου ξέφυγε. Πάντως οι υπόλοιποι είναι από 16% και κάτω. Σχεδόν το μισό δηλαδή. Ράβει αστέρι φέτος ο Γιάννης. Γιατί δυστυχώς ο Θανάσης δεν...

Ακομα είναι πολύ νωρις...να θυμησω ότι αρχη της σεζον ακομα και πριν ξεκινησει γράφανε διάφοροι εδώ ότι "τι να δουμε...το εχουν παρει οι GW από τωρα" κτλπ...

Ο, τι να ναι οι προβλεψεις που εχουν κανει.. Ωραιοι μεχρι στιγμης οι bucks αλλα οχι κ πρώτο φαβορι για το πρωταθλημα..Κ οι GS 4οι.. 

Παντως χαιρομαι που δν θα ξαναδω τελικους GS-Cavs.. 

Θελω αλλες ομαδες φετος κ μακαρι να ειναι κ οι bucks μεσα σ αυτες.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, NickTheQuick είπε

Και το ESPN πάνω κάτω τα ίδια ποσοστά δίνει. Το πρόβλημα είναι ότι αυτά βασίζονται σε προηγούμενα αποτελέσματα. Και όλοι ξέρουμε ότι όταν φουλάρουν οι GSW ψάξτε για το δεύτερο. Αν και με κάποιο τραυματισμό στα πλειοφς και κανα-δυό-τρεις σειρές με μειονέκτημα η στραβή γίνεται εύκολα.

image.png.fa9ca2e33de3b6cb1e4c23dc939983de.png

Υπάρχει καμιά ενημέρωση οτι δεν θα ξαναπαιξει ο Lebron και τους έχουν τόσο χαμηλά τους Lakers? Τέλος της περσινής σεζόν δεν θυμούνται τι ζωγράφιζε? Οι φετινοι spurs και jazz εμπνέουν περισσότερη εμπιστοσύνη?

Οι raptors που κάθε χρόνο εξαφανίζονται στα playoffs, με την αλλαγή leonard-Derozan έγιναν 2ο φαβορί? Δε νομίζω.

Όσο για τους bucks, πολύ θα ήθελα να είναι έτσι τα πράγματα. Δυστυχώς και οι warriors και οι pacers όταν επαιξαν μαζί τους δείχνοντας προσοχή στο παιχνίδι, τους κέρδισαν εύκολα. Ακόμα και οι ελλειπείς raptors, δύσκολα μεν τους κέρδισαν δε. Γενικά βλέπω οτι στα δύσκολα παιχνίδια πέραν του Γιάννη, οι άλλοι κινούνται σε μέτρια επίπεδα. Σαν να λείπει το τελευταίο κομμάτι του puzzle. Επιπλέον ο ίδιος προπονητής, αν και τον έχω σε εκτίμηση, πριν 3-4 χρόνια που έκανε την καλή σεζόν με την Ατλάντα, στα δύσκολα σήκωσε τα χέρια ψηλά.

Επεξ/σία από jp77s

Η ειρωνεία είναι, ότι παρά την ισχυρότερη Δύση, η Ανατολή έχει πιο πολλές ομάδες που μπορούν να χτυπήσουν τους GSW (Bucks, Raptors & Celtics). Από Δύση μόνο η ομάδα του μούσια, αλλά χώρια ότι είναι χειρότεροι από πέρυσι, χωρίς Αρίζα, θα παίζουν και με μειονέκτημα έδρας. Για Λέικερς, αν και οπαδός Λεμπρόν, πολύ δύσκολο το βλέπω με δύο Sophomore και έναν πάππο (πλην Λεμπρόν😋) στη βασική πεντάδα.

• Like 1

11 ώρες πριν, jp77s είπε

Οι raptors που κάθε χρόνο εξαφανίζονται στα playoffs, με την αλλαγή leonard-Derozan έγιναν 2ο φαβορί? Δε νομίζω.

Μεταξύ μας τώρα είναι λίγοοοοο καλύτερος ο Kawhi.

Γενικά νομίζω δίνουν ψηλότερα ποσοστά στις ομάδες της Ανατολής επειδή αναμένεται να έχουν πλεονέκτημα έδρας στους Τελικούς. Όπως βλέπετε στα εκτιμώμενα ρεκόρ Milwaukee, Toronto και Boston αναμένεται να έχουν 54+ νίκες ενώ οι Warriors και το Denver 53 στη Δύση. Και θυμάστε πως οι Rockets πήγαν πέρσι τους Warriors στα 7.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, NickTheQuick είπε

Μεταξύ μας τώρα είναι λίγοοοοο καλύτερος ο Kawhi.

Γενικά νομίζω δίνουν ψηλότερα ποσοστά στις ομάδες της Ανατολής επειδή αναμένεται να έχουν πλεονέκτημα έδρας στους Τελικούς. Όπως βλέπετε στα εκτιμώμενα ρεκόρ Milwaukee, Toronto και Boston αναμένεται να έχουν 54+ νίκες ενώ οι Warriors και το Denver 53 στη Δύση. Και θυμάστε πως οι Rockets πήγαν πέρσι τους Warriors στα 7.

Δεν διαφωνώ οτι είναι καλύτερος. Πολύ καλύτερος θα έλεγα. Αλλά δεν νομίζω ότι θα κάνει τόσο μεγάλη διαφορά. Το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς δεν μου λέει τίποτα. Όποιος και να πάει τελικό από τους Ανατολικούς, δεν θα πάρει πάνω από ένα παιχνίδι. Το Houston φέτος, δεν το βλέπω να περνάει τον 2ο γύρο playoffs (δεν θα είναι στους τελικούς της περιφέρειας).

Επεξ/σία από jp77s

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...