Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1592

• nzeppos

1536

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1046

Δημοσ.

ναι, μολις το ειδα για ντιρκ, οκ, θα φοραει προστατευτικο ναρθηκα (ή κατι τετοιο...),

δεν θα ναι προβλημα στο σουτ σαφως, ισως στα ριμπαουντ,

παντως εγω 2πλο βλεπω αυριο γιατι:

το νταλας σουταρε με μολις 37%,

εδωσε 16 επιθετικα ριμπαουντ,

ο παγκος του που εχει 39 ποντους μ.ο. στα πλειοφ εβαλε μολις 17 (σε αντιθεση με τους 27 των χιτ) με μολις 4/22;

ενταξει, βεβαια ειναι γρηγορη η αμυνα των χιτ και προσαρμοστηκε καλα πανω στον ντιρκ τουλ στο πρωτο ματς,

αλλα πιστευω να βρουν τις απαντησεις/λυσεις στο δευτερο ματς,

2πλο και ισοφαριση, παμεεεεεεε

Δημοσ.

Δεν είδα το πρώτο μάτς λόγω προβλήματος στην γραμμή μου. Θα το ξαναδώ αύριο. Πάντως αν ο Ντίρκ δεν είναι στο 100%, προβλέπω sweep για το Μαϊάμι...

Δημοσ.

θα ειναι μην ανησυχεις, ενα προβληματακι στο δαχτυλο δεν λεει τπτ,

εδω ο αλλος παιζει τραυματιας στον ωμο (wade), τι μου λες;

απλα οπως ειπε ο φιλος πριν, θα πανε ολοι με τον ασσο σημερα κ θα σκασει το 2πλο ομορφα κι ωραια κ

δεν θα παρει κ χαμπαρι κανεις

Δημοσ.

ε τοτε να μην το δουμε το ματς ρε φιλος, γιατι να ξενυχταμε αν ειναι τοσο σιγουρος ο ασσος;

για μενα οριακο θα ειναι, οπως ηταν κ το προχθεσινο,

και αν το νταλας διορθωθει στα παραπανω που εγραψα δεν το αποκλειω κ καθολου,

γι'αυτο κ θα κατσω να το δω,

αν το χα τοσο σιγουρο για ασσο οπως λες, θα κοιμομουν σαν πουλακι,

πιστεψε με

Δημοσ.

Δεν μου λεει τιποτα ιδιαιτερο το βιντεο. Και τι να μου πει?

Το μονο που βλεπω εγω ειναι οτι ο Λεμπρον ειναι πιο θεαματικος απο τον Τζορνταν, πηδαει πολυ πιο ψηλα απο τον Τζορνταν, στα 3 πρωτα του χρονια πηρε 2 MVP ενω ο Τζορνταν 1 και οτι ο συμπαικτης του Τζορνταν ο Πιπεν λεει οτι ο Λεμπρον ειναι καλυτερος του Τζορνταν. Τοσα χρονια επαιζε μαζι με τον Τζορνταν κατι παραπανω θα ξερει δεν νομιζετε?

Ειναι φανερο πια οτι τον εχει ξεπερασει τον Μαικλ. Και ναι τον ξεπερασε στα 27 του!!! Μεγας Λεμπρον! Ολοι το λενε πια. Και οι σχολιαστες του βιντεο στην αρχη ακουσατε τι ελεγαν ετσι? ;) Αναλυτες του ΝΒΑ ειναι. Απο τους πιο εγκριτους. Κατι παραπανω ξερουν και αυτοι.

ε τοτε να μην το δουμε το ματς ρε φιλος, γιατι να ξενυχταμε αν ειναι τοσο σιγουρος ο ασσος;

για μενα οριακο θα ειναι, οπως ηταν κ το προχθεσινο,

και αν το νταλας διορθωθει στα παραπανω που εγραψα δεν το αποκλειω κ καθολου,

γι'αυτο κ θα κατσω να το δω,

αν το χα τοσο σιγουρο για ασσο οπως λες, θα κοιμομουν σαν πουλακι,

πιστεψε με

Σιγουρο ειναι φιλε ηρεμησε. :D Το εχουμε ανετα. Ο Βασιλιας Λεμπρον δεν υπαρχει περιπτωση να αφησει να ξεφυγει απο τα χερια του το 2-0 ετσι ωστε μετα να παμε περπατωντας για τον θρονο μας. ;) Παιξε το και στοιχημα. Σιγουρη νικη του Μαιαμι.

Δημοσ.

Του Λεμπρόν είναι η 8η του χρονιά φέτος.Στα 3 του πρώτα χρόνια δεν βγήκε MVP,ο Jordan βγήκε.Και δεν πηδάει πιο ψηλά από τον Jordan ούτε είναι πιο θεαματικός ούτε είναι καλύτερος.Κατά τα άλλα όλα σωστά.Περιπτώσεις ανθρώπων που φτύνουν εκεί που τρώγανε έχουμε δει άπειρες φορές στο παρελθόν.Ίσως δεν έχει καταλάβει ο Pippen ότι αυτό που είναι αυτή τη στιγμή(6 φορές πρωταθλητής και Hall of Famer) το οφείλει σε έναν άνθρωπο.Και παρόλο που ο Θεός δεν τον ξέχασε ποτέ,αυτός βλαστήμησε.

http://www.youtube.com/watch?v=NCXb77b1n28

http://www.youtube.com/watch?v=jtqDXmBpL7A&feature=related

Δημοσ.

Του Λεμπρόν είναι η 8η του χρονιά φέτος.Στα 3 του πρώτα χρόνια δεν βγήκε MVP,ο Jordan βγήκε.Και δεν πηδάει πιο ψηλά από τον Jordan ούτε είναι πιο θεαματικός ούτε είναι καλύτερος.Κατά τα άλλα όλα σωστά.Περιπτώσεις ανθρώπων που φτύνουν εκεί που τρώγανε έχουμε δει άπειρες φορές στο παρελθόν.Ίσως δεν έχει καταλάβει ο Pippen ότι αυτό που είναι αυτή τη στιγμή(6 φορές πρωταθλητής και Hall of Famer) το οφείλει σε έναν άνθρωπο.

Ενταξει γραψε λαθος στο πρωτο αλλα βγηκε 2 φορες στα πρωτα 7 χρονια ενω ο Τζορνταν μια. Κατι λεει αυτο.

Για το ποιος πηδαει πιο πολυ το ξερουμε και ολοι οι αναλυτες το παραδεχονται. Εσυ αν εχεις την αποψη σου οκ δεκτο, αλλα εισαι μονος σου να ξερεις. Ολοι αυτοι που βλεπουν μπασκετ το γνωριζουν, ελεος δηλαδη. Ο Λεμπρον πηδαει στο θεο καμια συγκριση με ολους τους αλλους ακομη και με Τζορνταν.

Οσο για το ποιος ειναι πιο θεαματικος φυσικα και ειναι ο Λεμπρον. Εσεις εχετε μαθει με το να βγαζει την γλωσσα του ο Τζορνταν και να φωναζετε Ωωωωωωω, Ααααααα, Πωπωωωωω και κατι τετοια. Ε και τι με αυτο? Δες τον Λεμπρον τι κανει. Πανε youtube και δες τοπ-10 ΝΒΑ καθε μηνα. 3-4 φορες εινα παντα μεσα ο Λεμπρον και μαλιστα στις πρωτες θεσεις. Ο,τι και να λεμε λιγο ειναι για τον Βασιλια.

Το ποιος ειναι καλυτερος εγω εμπιστευομαι τον Πιπεν για να μου το πει και οχι εσενα. Ο Πιπεν ηταν συμπαικτης του Τζορνταν τοσα χρονια και τον ξερει καλυτερα απο ολους μας και ξερει τις πολλες αδυναμιες του οσο κανεις. Ασε που αυτοι που ξερουν μπασκετ και ολοι οι αναλυτες οι κορυφαιοι παραδεχονται το οτι ο Λεμπρον πια ειναι ο καλυτερος ολων των εποχων!! ;) Και οταν αρχισει την συλλογη δακτυλιδιων δεν θα υπαρχει καμια αμφιβολια και ολοι θα καταπιειτε την γλωσσα σας.

Οσο για το ποιος οφειλει σε ποιον το ιδιο μπορεις να πεις και για τον Τζορνταν. Οτι χρωσταει τα 6 δακτυλιδια του στον Πιπεν και χωρις αυτον δεν θα ειχε ουτε ενα και θα ηταν απλως ενα παρα πολυ καλος παικτης. Ασε που ο Τζορνταν επερνε ολα τα σουτ για αυτο και εγινε παικτης μεγαλος. Σχεδον ατομιστης με λιγα λογια. Καλα του ειπε ο Πιπεν!

Ο Λεμπρον απο την αλλη μοιραζει το παιχνιδι παντου. Σε ολους τους συμπαικτες του. Ασιστ, πασες χαμος. Για αυτο δεν εχει τα ρεκορ του Τζορνταν στους ποντους. Αμα ηθελε και ηταν και αυτος αοτμιστης θα εβαζε 40ααρες για πλακα. ;)

Δημοσ.

Ξέχασες και ότι παλιότερα οι άμυνες ήταν πολύ σκληρότερες χωρίς ένα σωρό κανονισμούς υπέρ του επιθετικού.Όπως επίσης δεν μας λες και τι πήρε ο Λεμπρόν μόνος του ή μόνο με έναν superstar μαζί του.O Wade φταίει που βγήκε πρώτος σε όλες τις στατιστικές του πρώτου τελικού(ασίστ,ριμπάουντ,τάπες,κλεψίματα) και δεν έβαλε 2 παραπάνω πόντους να βγεί και στους πόντους.Σε λίγο θα μας πεις ότι ο Pippen ήταν και καλύτερος από τον Wade.

ZJY226JordanFRMD_lg.jpegmichael-jordan-2-1sprite-slam-dunk-contest-trendsetters-2.jpg

Δημοσ.

1) μην ασχολειστε ρε σεις, δεν με αφορα καθολου τετοια συγκριση,

ο καθενας ας εχει την δικη του αποψη στην τελικη

2) μ'αρεσει που βλεπετε ολοι χαλαρα το 2-0 κι ευκολα (το διαβασα κι αλλου),

αλλα κ το πρωταθλημα,

ρε παιδια αν ειναι ετσι, να μην γινουν τα υπολοιπα παιχνιδια,

γιατι να παιζουν τα παιδια κ να κουραζονται;

και 2-0 να γινει σημερα, ειναι μακρυς ο δρομος ακομα...

ή μηπως ξεχασατε τοσο γρηγορα το 2-0 -> 2-4;

γουσταρω να γινει αναποδα φετο να πεσει το γελιο (κι ο κουβας...) του αιωνα :rolleyes:

χαλαρωστε, απολαυστε το ματς κ θα δουμε,

χωρις δηλωσεις και τυμπανοκρουσιες γιατι μπορει να φατε πακετο :P

επισης, αυτο που θελουμε οι περισσοτεροι (κι οχι μονο εδω),

ειναι επιτελους μια μεγαλη σειρα με 6-7 παιχνιδια,

στα παπακια μου στην τελικη αν το παρει ρε το μαϊαμι ή το νταλας

(αν κι εχω παιξει ειπαμε 4-2 νταλας και 4-3 μαϊαμι),

θεαμα μπορω να δω και μαχες;

αυτο με ενδιαφερει, θα μου "δωσει να φαω" το μαϊαμι και το καθε μαϊαμι και ο καθε λεμπρον;

σιγα ...

Δημοσ.

patrickdrd στα λόγια μου έρχεσαι.Μακάρι να δούμε μια σειρά με 7 παιχνίδια και μερικά παιχνίδια να σπάνε κόκαλα.Αλλά δεν το κόβω.Φάνηκε από τη σειρά με το Σικάγο ότι όταν δεν θα μπορεί το Μαιάμι θα μπορέσουν άλλοι για αυτό.Όποτε μπορεί δεν χάνει.Οπότε δύσκολα τα πράγματα.Και πριν πείς την χαζομάρα για το Σικάγο και τον Rose δες αυτό.(Την τελευταία στήλη).Η μόνη ελπίδα να δούμε πολλά παιχνίδια είναι ότι οι δύο ομάδες έχουν τον ίδιο χορηγό στο γήπεδο και μπορεί να μην θέλει να σπαταλήσει ο χορηγός τους 2-3 διαφημίσεις 10 εκατομμυρίων $ για να το πάρει ο ΛεΜπρόν πριν την ώρα του.Βάζοντάς τα όλα κάνω πιστεύω σε 4-2 υπέρ του Μαιάμι.

Και μακάρι να φάω πακέτο!:-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...