Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

XAXAXAXAXA ετσιιιιιιιι. Παρεπιμπτόντως τρομερή η μωβ φανέλα των HEAT. Fantasmenos πραγματικά είσαι να σε πάρουμε για κανά καφέ και μιλάμε για ΝΒΑ κανα 8ώρο ;)

• Απαντ. 23,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1592

• nzeppos

1536

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1046

Δημοσ.

χαχαχα.Δες το βίντεο που έβαλα πιο πίσω.Εσύ έχεις ξεφύγει μάλλον στη στρατόσφαιρα.Jordan δεν γίνεται όσο και αν βελτιωθεί.Pippen ίσως γίνει πάντως.

Δημοσ.

Καλά για τον πίππεν σου βρίσκω και κίνητρο ωστε να κάνει τέτοιες δηλώσεις , οτι πάντα ήταν Νο2 στους Bulls , καθώς ο MJ δεν παιζόταν. Χωρίς να θέλω να μειώσω τον Λεμπρόν ο οποίος είναι η συμπάθεια μου στο ΝΒΑ ;) Σε βλέπω έτοιμο μόλις φορέσει το δαχτυλίδι ο LEBRON να παίρνεις το πρώτο αεροπλάνο για Maimi :-D

Ηταν το νουμερο 2 γιατι η ολη προπαγανδα της ΝΙΚΕ και του ΝΒΑ δεν τον αφηνε να φανει παραπανω και εβγαζε τον Τζορνταν ως καλυτερο. Αλλα εγω βαζω στοιχημα οτι χωρις τον Πιπεν ο αγαπητος Μαικλ δεν θα επαιρνε ουτε ενα πρωταθλημα και θα ηταν αλλος ενας απλος πολυ καλος παικτης.

Μεσα εισαι. Ο Βασιλιας μολις κατακτησει τον θρονο του που του αξιζει ολοι θα πρεπει να τον προσκυνησουμε. Γιατι μια νεα εποχη στο μπασκετ αρχιζει! Η εποχη του Βασιλια Λεμπρον!

Δημοσ.

Ηταν το νουμερο 2 γιατι η ολη προπαγανδα της ΝΙΚΕ και του ΝΒΑ δεν τον αφηνε να φανει παραπανω και εβγαζε τον Τζορνταν ως καλυτερο. Αλλα εγω βαζω στοιχημα οτι χωρις τον Πιπεν ο αγαπητος Μαικλ δεν θα επαιρνε ουτε ενα πρωταθλημα και θα ηταν αλλος ενας απλος πολυ καλος παικτης.

Μεσα εισαι. Ο Βασιλιας μολις κατακτησει τον θρονο του που του αξιζει ολοι θα πρεπει να τον προσκυνησουμε. Γιατι μια νεα εποχη στο μπασκετ αρχιζει! Η εποχη του Βασιλια Λεμπρον!

Φαντασμενος μεγαλυτερη παπαρολογια απο τα μηνυματα σου εδω περα για τον Λεμπρον δεν εχω συναντησει στη ζωη μου! :-( :-( Εσυ ξεπερνας τα ορια. Πιο γλοιωδη αντιμετωπιση ενος παικτη δεν υπαρχει πιστευω. Ο ιδιος ο Λεμπρον να εγραφε ανωνυμα για τον εαυτο του πιο ταπεινοφρων θα ηταν!! :confused:

Αυτα που γραφεις ετσι οπως τα γραφεις μου προκαλουν εκτος απο εμετο και ενα μισος πλεον για τον Λεμπρον και θελω πλεον με τα 1000 να μην το παρουν οι Χιτ γιατι δεν αντεχω να σε διαβαζω. :eek: Πιθανοτατα αμα το παρουν εσυ θα βγαλεις τον Λεμπρον καλυτερο του ιδιου του Θεου στο μπασκετ αν κατεβαινε να παιξει. :-(

Λογικα εισαι ενα παιδακι που εχει ειδωλο τον Λεμπρον και λεει ο,τι του κατεβει στο κεφαλι. :-(

Τον Τζορνταν για να τον φτασει......χμ δεν τον φτανει!

Φυσικα δεν θα μπω στον κοπο να σχολιασω επι της ουσιας τιποτα απο αυτα που λες καθως ειναι ΟΛΑ φρικτα λαθος.

Α και μαθε οτι ατμοσφαιρα ειναι η τροποσφαιρα(κατω μερος της)+στρατοσφαιρα(πανω απο την τροποσφαιρα)+μεσοσφαιρα(πανω απο την στρατοσφαιρα)+θερμοσφαιρα+εξωσφαιρα οποτε οταν λες οτι ο Τζορνταν παιζει στην ατμοσφαιρα και ο Λεμπρον παιζει στην στρατοσφαιρα δεν εχει κανενα νοημα. Θα μου πεις? Τι σε νοιαζει? Εσυ θα λες τα δικα σου.... :-(

Και μην ξεχνιομαστε: Λογικα ολα αυτα σε λιγο θα σβηστουν κλασικα επειδη τολμησα και χρησιμοποιησα την λεξη παραρολογια, αλλα το απιστευτο παραρολογημα του φαντασμενου θα παραμεινει μολυνοντας το φορουμ. :-(

Δημοσ.

Αναξιμανδρε δυστυχως εχεις πεσει και εσυ στην μεγαλη προπαγανδα των ΜΜΕ για τον Τζορνταν. Εγω ομως ειμαι εξω απο αυτα και βλεπω πραγματικο μπασκετ και ξερω να ξεχωριζω τον καλο απο τον καλυτερο, δηλαδη τον Λεμπρον. Εσυ εχεις πεσει μεσα στην ολη προπαγανδα και παγιδα των ΜΜΕ της ΝΙΚΕ και του ΝΒΑ και σε εχουν ταισει το παραμυθι για τον απλησιαστο Τζορνταν και δεν σε αδικω. Εκατομμυρια φιλαθλοι εχουν πεσει μεσα και λογικο οταν επι δεκαετιες πλασαραν τον Τζορνταν ως τον καλυτερο, ως τον αερινο και ολα αυτα. Ετσι κανανε και με τον Ματιζκ και τον Μπερντ κλπ και δημιουργησαν αυτη την εντυπωση στον κοσμο για την παλια σχολη των θρυλων του μπασκετ.

Ομως αμα ξεφυγεις απο αυτα και δεις το πραγματικο μπασκετ τοτε θα δεις ποιος ειναι πραγματικα καλυτερος. ;)

Ναι νικοςαεκ το ακουσα για τον Σακιλ. Κριμα μεγαλο κριμα αλλα οκ ποσο ακομα θα παιζει? 40 κοντευει. Ευχαριστουμε για τις στιγμες που μας προσφερε αλλα ε ενταξει επρεπε να ανοιξει τον δρομο για τους νεους παικτες. Κριμα που περυσι δεν ηταν αρκετα καλος για να βοηθησει τον Λεμπρον να το παρει. Τον δικαιολογω απολυτα καθως ηταν και περυσι μεγαλος σε ηλικια.

Δημοσ.

τι επαθε ρε παιδια ο ντιρκ; γιατι ειναι listed:

F-Dirk Nowitzki-Probable TV: ABC

Χτύπησε στον τένοντα του μεσαίου δάχτυλου του αριστερού χεριού αλλά λογικά θα παίξει κανονικά φορώντας προστατευτικό.

τελος ο μεγαλος Shaq!!!

Το καλύτερο σώμα για μπάσκετ που φτιάχτηκε ποτέ και ταυτόχρονα από τα πιο ανώριμα και χαζά μυαλά. Τον έφαγε ο ναρκισσισμός του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...