Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1700

• nzeppos

1537

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1046

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Rabican είπε

Giannis κάνει eurostep, γκρεμίζει τον Looney και φυσικά καρφώνει. Όλα τα λεφτά όμως είναι η έκφραση του Draymond που παρακολουθεί από τον πάγκο!😂😂😂

ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ

• Like 1
Δημοσ.

μα δε τρέχουν και τόσο...

Θέλει μία ανάλυση. Εχει ανέβει η ευστοχία και έχει μοιραστεί η μπάλα πιστεύω. Σχεδον όποιος έχει τη μπάλα μπορεί να το βάλει (μου φαίνονται λίγο celtics)

Δημοσ.

Θα πω ότι και την περασμένη σεζόν, Σνελ & Μέικερ (ειδικά ο ο Μέικερ) έβλαπταν το παιχνίδι των Μπακς, και ελάχιστα ωφελούσαν.

Τους έχει κόψει λεπτά ανα game ο Budenholzer, και δεν αργούν να φανούν τα αποτελέσματα.

Επίσης ο DiVincenzo δεν ήταν αυτό που θα ήθελαν οι Μπακς για φέτος, αλλά τεσπα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Armored είπε

Αυτή τη στιγμή κάνουν πάρτι επικών διαστάσεων στο Όκλαντ οι Μπακς. Πρώτη φορά κάθομαι να τους δω φέτος και τρίβω τα μάτια μου. Τρομερή διαχείριση του Γιάννη και όλοι προσφέρουν από κάτι. Μεγάλο πράγμα να έχεις προπονητή.

Είδα τώρα τα condensed στιγμιότυπα και πραγματικά σε ορισμένες φάσεις φαίνεται το πόσο πολύ έχουν δουλέψει με το νέο coach και πόση μεγάλη διαφορά κάνουν με 1-2 έξτρα πάσες με ταυτόχρονη κίνηση όλης της πεντάδας.

Περίεργο παιχνίδι πάντως αν σκεφτείτε ότι οι GSW είχαν ποσοστά... Ευρωλίγκας στα τρίποντα (10/28), ο Κάρι τελείωσε με 0/4 (η χειρότερη φετινή του επίδοση) ενώ ο Τόμσον είχε μόλις 2/2 (στα τρία προηγούμενα παιχνίδι είχε σουτάρει 20). Το Milwaukee έπαιξε τόσο δυνατή περιφερειακή άμυνα στην έδρα μιας ομάδας που ακόμα και στο ρελαντί δεν αντιμετωπίζεται εύκολα;

Γενικά νομίζω πως οι Warriors δεν έχουν τη φήμη της ομάδας που επιλέγει να χτυπήσει παιχνίδια (δεν ταιριάζει στον killer χαρακτήρα των παικτών τους), ωστόσο χθες μόλις άνοιξε λίγο η διαφορά στην τρίτη περίοδο φάνηκε ότι το ψιλοπαράτησαν. Φυσικά δεν επιχειρώ να μειώσω ούτε στο ελάχιστο τη μεγάλη νίκη των Bucks, των οποίων άλλωστε δηλώνω μέγας fan από τότε που πήγε ο Γιάννης.

Άλλα ενδιαφέροντα νούμερα είναι ότι τα ελάφια ήταν η τελευταία ανατολική ομάδα που είχε νικήσει μέσα στο Oakland (το Μάρτιο νομίζω;) και χθες επανέλαβαν την επιτυχία τους. Επίσης το 9-2 είναι το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία τους από το 1980. Πριν καν βγει το ΠΑΣΟΚ για πρώτη φορά! Για να καταλάβετε δηλαδή οι παλαιότεροι για πόσα χρόνια πίσω μιλάμε, όχι ότι πριν 38 χρόνια ασχολούνταν και πολλοί στην Ελλάδα με το μπάσκετ.

Νομίζω αν η ομάδα έχει υγεία, τότε ο πήχης που πρέπει να μπει φέτος είναι τουλάχιστον ημιτελικό περιφέρειας και βλέπουμε.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
9 hours ago, Rabican said:

Giannis κάνει eurostep, γκρεμίζει τον Looney και φυσικά καρφώνει. Όλα τα λεφτά όμως είναι η έκφραση του Draymond που παρακολουθεί από τον πάγκο!😂😂😂

Κάτι ξέρει το Google Ads...

45715561_2082717678725472_19116140943271

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Αυτο που ξερει το google ads ειναι συνηθως το browsing history,μηπως θα ηθελες να μας πεις κατι σχετικα με αυτο :P:P:P

Απο την αλλη δεν εχω δει τον αγωνα Bucks Warriors αλλα νομιζω πως η μεταγραφη του Bud θα ειναι τελικα απο την πιο σημαντικες του περσινου καλοκαιριου.Απο αυτα που εχω δει σε αλλα παιχνιδια εχει αλλαξει ολο το συστημα της ομαδας με εμφαση στην κινηση της μπαλας τα τριποντα και ετσι εχει πιο πολυ χωρο ο Γιαννης για να κινειται στην ρακετα και τα αποτελεσματα φαινονται,εχουν πια μια top 10 επιθεση αλλα και αμυνα,σε αυτο βοηθησαν και οι Μπακς που πηραν παιχτες οχι ονοματα αλλα που ταιριαζουν στο συστημα που ηθελε ο προπονητης μιας και ειναι καλοι σουτερ(Λοπεζ,Ιλιασοβα).

Οι ημιτελικοι της Ανατολης ειναι νομιζω ο πηχης που πρεπει να εχει αυτη η ομαδα.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, Nevyn said:

Αυτο που ξερει το google ads ειναι συνηθως το browsing history,μηπως θα ηθελες να μας πεις κατι σχετικα με αυτο 

Copy/Paste από τον Βαϊμάκη στο FB... 😛

• Like 1
Δημοσ.
Στις 9/11/2018 στις 3:52 ΜΜ, ThReSh είπε

Θρεσόπαιδο ανακάλυψες το nba thread ρε θηρίο;

• Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, skiabox said:

Θρεσόπαιδο ανακάλυψες το nba thread ρε θηρίο;

Έχω postάρει και παλιότερα, απλά είμαι lurker κυρίως... 😛

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Έχω postάρει και παλιότερα, απλά είμαι lurker κυρίως... 😛

Πόσο παλιά δηλαδή;

Πριν το eurobasket '87;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...