Miracle Worker Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 55 λεπτά πριν, Asevastos είπε Ερώτηση για έναν που δε σκαμπάζει πολλά από Basket κ NBA: Ποιός θεωρείται ο καλύτερος center στο NBA αυτή τη στιγμή; Ήμουν με έναν Λιθουανό τις προάλλες(full anti-American) και μου έλεγε για τον (best center) Valanciunas, για κάτι μηχανήματα ΑΤΜ στα οποία έχουν τη πρωτιά και κάτι τέτοια. Rudy Gobert, Joel Embidd, χαλαρα καλυτεροι απο Valanciounas. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Ναι ρε παιδιά, ποιος Βαλαντσιούνας; Ο Τζορτζ Παπαδάκος στα καλά του ήταν δύο κλάσεις πιο πάνω. Ούτως ή άλλως δεν είναι πλέον η εποχή για τέτοιους ψηλούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ο Gobert στην Γιούτα δε φαίνεται πολύ.... αν ο παίχτης δε προχωράει play off δεν προβάλλεται πολύ Βεβαια απο το 2017 και μετά τον έχουμε δει Αν ο Μιτσελ κανει κανενα θαυμα πάλι 11 ώρες πριν, CallMeRp είπε Ηρθε κ ο Chandler ...για να δουμε! εριξε σφαλιάρες στη μπάλα, σπρωξιες στους άλλους. ΝΟ φαουλ https://www.sport24.gr/Basket/USA/NBA/nikh-thriler-twn-leikers-epi-twn-goylvs-to-astamathtoy-rooyz.5357724.html εχω αρχίσει να γουστάρω ροοζ ξανά. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2018 από coyote2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elio_1 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, coyote2 είπε εχω αρχίσει να γουστάρω ροοζ ξανά. Πολύ καλό παιχνίδι, κι αν δεν υπήρχε το non call στο τέλος πιθανότατα θα ήταν ο mvp του ματς... Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2018 από elio_1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 και ο McGee καλυτερος του Valanciunas ειναι!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 3 hours ago, Rabican said: και ο McGee καλυτερος του Valanciunas ειναι!! Ποοοοοοοοο τα μισά να μου λέγες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 43 λεπτά πριν, ThReSh είπε Ποοοοοοοοο τα μισά να μου λέγες! τι εννοεις;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Just now, Rabican said: τι εννοεις;;; Ότι είναι προσβολή για τον Λιθουανό η σύγκριση με τον McGee 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, ThReSh είπε Ότι είναι προσβολή για τον Λιθουανό η σύγκριση με τον McGee 😛 α οκ! κι ομως, αν δεις τα stats τους φετος.. θα καταλαβεις!! παιζω fantasy και πηγα και πηρα Valanciunas ενω μπορουσα να εχω παρει McGee!! και κοπαναω την κεφαλα μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 hours ago, Asevastos said: Ερώτηση για έναν που δε σκαμπάζει πολλά από Basket κ NBA: Ποιός θεωρείται ο καλύτερος center στο NBA αυτή τη στιγμή; Ήμουν με έναν Λιθουανό τις προάλλες(full anti-American) και μου έλεγε για τον (best center) Valanciunas, για κάτι μηχανήματα ΑΤΜ στα οποία έχουν τη πρωτιά και κάτι τέτοια. Embiid, KAT, συνολικα λογω συγχρονου τροπου παιχνιδιου με καλο range (ΟΚ ο ΚΑΤ λιγο τρυπα αμυντικα ακομα, δε βοηθαει και η ομαδα βεβαια) , Gobert, DeAndre κυριως αμυντικα, rim protectors σε απλα ελληνικα, επιθεση λιγα πραγματα και ακινδυνοι εκτος των 4 μετρων. Ο λιθουανος αξιοπρεπης, ποτε δεν εκανε το step up ομως, δηλαδη να γινει παικτης 20-10. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2018 από doctorkostis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Asevastos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Οι DeMarcus Cousins & Anthony Davis δε μπορούν να θεωρηθούν Top; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Asevastos είπε Οι DeMarcus Cousins & Anthony Davis δε μπορούν να θεωρηθούν Top; Ο DeMarcus ερχεται απο χιαστο η κατι σχετικο και δεν ειναι και μικρος. Ο Davis σαφως θεωρειται στους 5 καλυτερους γενικα στο nba, το θεμα ειναι αν μπορει να θεωρηθει center. Edit: ΚΑΤ εχω δει 5-6 ματς και ηταν απατα σε ολα. Ειδικα οπου υπηρχε δυνατο αντιπαλο σεντερ τον εκανε κουτο. Μονο κατι τριποντα χλατσωνε. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2018 από Miracle Worker 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Asevastos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Α, κατάλαβα. Ευχαριστώ παιδιά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Giannis κάνει eurostep, γκρεμίζει τον Looney και φυσικά καρφώνει. Όλα τα λεφτά όμως είναι η έκφραση του Draymond που παρακολουθεί από τον πάγκο!😂😂😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armored Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Αυτή τη στιγμή κάνουν πάρτι επικών διαστάσεων στο Όκλαντ οι Μπακς. Πρώτη φορά κάθομαι να τους δω φέτος και τρίβω τα μάτια μου. Τρομερή διαχείριση του Γιάννη και όλοι προσφέρουν από κάτι. Μεγάλο πράγμα να έχεις προπονητή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα