Rabican Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, Chrisxxx είπε Κέρμα έφτανες να πετάξεις; αμα εισαι Tom Brady παιζει και να εφτανες!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Εγώ πάλι Γιατί είδα ότι ο Γιάννης έχασε ένα εύκολο σουτ στο τέλος για ισοφάριση; Από κάτω και δε το κάρφωσε, έκανε περίεργο λαι απ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Ήταν δύσκολη φάση. Ήθελαν τρίποντο ή γκολ φάουλ.. Πίστευα θα δίνανε στον Middleton, όμως ήταν καλά κλεισμένος. Οπότε ο Γιάννης έκανε ακροβατικό να πάρει και το φάουλ. Παρεμπιπτόντως, αν δείτε τον αγώνα cosmote TV, σε κάποιο time out στο δεύτερο ημίχρονο, θα δείτε την αφεντομουτσουναρα μου στη μεγάλη οθόνη! Η κάμερα έδειχνε κάτι τυπισσες να χορεύουν με σκούφο Celtics και εγώ πήδηξα πίσω τους και έδειξα το jersey του Giannis!😃😃 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Εγώ μιλάω για την προτελευταία φάση Στο 111 113 Τσάμπα το έχασε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, Rabican είπε ... Κατι τυπισσες να χορεύουν με σκούφο Celtics και εγώ πήδηξα πίσω τους και ......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................έδειξα το jersey του Giannis! Oh man, disappointed. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, ~mxls~ είπε Oh man, disappointed. νομιζω κι ο camera man που ηθελε να δειξει τις κοπελιτσες!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από skiabox 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Καημενε Κουφε!! χαχαχα δεν τον λυπηθηκε καθολου ο Γιαννης! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Τον κουφανε xD 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 ήταν τόσο μαρκιά που νόμιζα ότι θα την πετάξει... Τελικά έφτασε σχεδόν να ακουμπήσει στεφάνη ο Γιάννης Τόσο μακρύς .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Και φυσικά το μυστικό της επιτυχίας ενός παίκτη που βελτιώνεται ανά εβδομάδα είναι η σκληρή δουλειά. Πρώτος είχε μπει χθες ο Γιάννης, πριν από όλους στο ζέσταμα και σούταρε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ψιτ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 On 02/11/2018 at 06:35, skiabox said: Εγώ πάντως παίκτη να βελτιώνεται συνέχεια από εβδομάδα σε εβδομάδα δεν έχω ξαναδεί! Και μιλάω φυσικά για τον Γιάννη! Anthony Davis , Griffin και ας μη του φαίνεται αλλά συνεχίζει να βάζει στοιχεία στο παιχνίδι του, LaVine, και αρκετοί άλλοι. Αγαπάμε Γιάννη, αλλά υπάρχουν πολλοί που δουλεύουν σκληρά και φαίνεται σε κάθε παιχνίδι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Ψιτ είπε Anthony Davis , Griffin και ας μη του φαίνεται αλλά συνεχίζει να βάζει στοιχεία στο παιχνίδι του, LaVine, και αρκετοί άλλοι. Αγαπάμε Γιάννη, αλλά υπάρχουν πολλοί που δουλεύουν σκληρά και φαίνεται σε κάθε παιχνίδι . Φιλαράκι λίγα για τον διάδοχο του lebron. Ειδικά σύγκριση με τον griffin πρώτη φορά βλέπω. Οχι ότι δεν έχει μάθει μπάσκετ ο griffin τα τελευταία χρόνια μιας και παλιά ήταν ξυλοκόπος! Με τον AD έχω ξαναδεί πολλές φορές αλλά είναι και 2 χρόνια μεγαλύτερος ο AD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Ηρθε κ ο Chandler ...για να δουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Asevastos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ερώτηση για έναν που δε σκαμπάζει πολλά από Basket κ NBA: Ποιός θεωρείται ο καλύτερος center στο NBA αυτή τη στιγμή; Ήμουν με έναν Λιθουανό τις προάλλες(full anti-American) και μου έλεγε για τον (best center) Valanciunas, για κάτι μηχανήματα ΑΤΜ στα οποία έχουν τη πρωτιά και κάτι τέτοια. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2018 από Asevastos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα