Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε μια φάση νόμιζα ότι έκαναν διαγωνισμό τριπόντων !Ωραίος ο Lebron έκαν φοβερό παιχνίδι και πήρε τρομερά σουτ!Με χάλασε που δεν χρησιμοποιήθηκε πολύ ο Πέντζα,αλλά τέλος πάντων!

Δημοσ.

Δεν το ειδα λογω υποχρεωσεων.Να το δω το βραδυ η σουπα;Παει για 4-0 η το παλεψαν οι mavs;

android.png

το παλεψαν φιλε, δες εδω:

κρίμα.σ ολο το game ηταν μπροστά το Dallas και στο τέλος νικησαν οι άλλοι

στις 3 πρωτες περιοδους τουλ πραγματικο ντερμπυ,

αμυνες βεβαια θα δεις, μην περιμενεις να δεις θεαμα και πολυ

Δημοσ.

Τα μαρκαρισματα στον Dirk πως πηγανε;Ποιον βαλαν πανω του;Πρεπει να κανουν υπερπροσπαθεια τα παππουδια μπας και..Εγω για 4-2 το πολυ το βλεπω μετα τους Μπουλς παντως.Αφου περασαν τους Μπουλς δεν νομιζω να το χασουν.Το θελει και ο Lbj πολυ ειναι και καππη οι αλλοι.Καλη ομαδα αλλα στο physical πως θα την παλεψουν;Αντε να δουμε.

android.png

Δημοσ.

ηταν αστοχοι/επαιξε καλη αμυνα το μαϊαμι,

οχι οτι οι αλλοι ηταν ιδιαιτερα ευστοχοι βεβαια,

τους πηραν και τα ριμπαουντς, +8 σε καποια φαση ηταν,

εγω δεν το βλεπω τοσο ανετα, θα δουμε

Δημοσ.

Σε μια φάση νόμιζα ότι έκαναν διαγωνισμό τριπόντων !Ωραίος ο Lebron έκαν φοβερό παιχνίδι και πήρε τρομερά σουτ!Με χάλασε που δεν χρησιμοποιήθηκε πολύ ο Πέντζα,αλλά τέλος πάντων!

Δεν εχω πολυ χρονο αλλα κορυφαιος ο Λεμπρον και παλι!!!! Μαγεια. Ανετα πολυ ανετα δεν χρειαστηκε να φορτσαρει και ετσι δεν εβαλε 40αρα. Αν χρειαστει θα την βαλει και αυτην.

Παμε για το 2-0 και αντε γεια. Ευκολα το παιρνουμε περπατωντας και αν τολμησουν να μας κοιταξουν στα ματια οι αλλοι και να παιξουν καλυτερα Λεμπρον εχεις, ανεβαζει ταχυτητα και παει 2-3 επιπεδα πιο πανω και ΤΕΛΟΣ. Παιδια τι το κουραζουμε?? Οποιος εχει Λεμπρον το παιρνει τοσο απλα. ;) Και τον Λεμπρον τον εχουν οι Χιτ.

Μαγεία lebron στο top5 του 1ου αγώνα. Άρχοντας ο lebeast ...

iphone.png

Οπως τα λες! Εχεις μεγαλο δικιο. Αν εχεις Λεμπρον διαβαινε. B)

Αν και τον αδικεις παρα πολυ. Ο Λεμπρον δεν ειναι αρχοντας. Ειναι ο Βασιλιας!!

Αυτος που σε λιγα χρονια ολοι θα τον κοιτανε και θα σκυβουν, θα υποκλινονται στο μεγαλειο του. Ηδη οι περισσοτεροι το κανουν αλλα μερικοι ειναι χοντροκεφαλοι και αντιστεκονται. Βγηκε ο Πιπεν και ειπε την αληθεια αυτο που η καρδια του και η λογικη του του ελεγε και πεσαν ολοι να τον φανε. Ντροπη.

Σε λιγα χρονια, Τζορνταν, Ματζικ, Τζαμπαρ και ολοι οι αλλοι θα λενε οτι ΕΝΑΣ ειναι ο πραγματικος μπασκεμπολιστας. Ο Λεμπρον Τζειμς! Εδω θα ειστε και θα το δειτε.

Δημοσ.

χαχαχαχα, αφου ρε φιλε "αμα εχεις λεμπρον το παιρνεις" γιατι οταν πηγε στους τελικους με το κλιβελαντακι εχασε 0-4 απο τον αγ αντωνη;

o wade το πηρε με τον σακ, ο λεμπρον οχι

wade no 1 λεμεεεεεεεεεεεε

Δημοσ.

To ματς δεν το ειδα αλλα απο οτι διαβασα το παιχνιδι κριθηκε στην αστοχια του Νταλας (ουτε φυσικα το μιαμι ιδιαιτερο ευστοχο) και στην πολυ καλη αμυνα των Heat με πολλα επιθετικα ριμπαουντ.

Κλασικα στο τελος πηραν το ματς Λεμπρον με Wade.Εκπληκτικο παιχνιδι και απο τον Wade.

Επισης ο παγκος των Mavs δεν εδωσε βοηθειες,ενω των Heat εδωσε.

Ο Λεμπρον εχει φτιαξει απιστευτα το σουτ του απο οτι βλεπω.

Δημοσ.

Ε δεν γινοταν χωρις σουτ να πας για τοσο ψηλα.Και την αυτοπεποιθηση του στο τελος εχει φτιαξει.Πολυ μεγαλες 4ες εχει κανει.

android.png

Δημοσ.

ναι, ο αλητης, λες κ ειναι αλλος παικτης,

θυμαται κανεις π.χ. τον λεμπρον περσυ με βοστωνη;

εκτος απο ενα ματς που μαμησε κ εδειρε (μες στην βοστωνη),

ολα τα υπολοιπα η μερα με την νυχτα σε σχεση με τον φετινο,

ρε καμια σχεση ομως...

θα ξεσκιστουμε στο zapping την πεμπτη,

την ιδια ωρα παιζει κ βελεζ ημιτελικο για λιμπερτατορες (0-1) πρωτο ματς,

03:50 σεντρα

Δημοσ.

Οντως το shoot του έχει γίνει δολοφονικό. Στο buzzer που έβαλε έκανε τρομερό πάτημα και fade away. Μου θύμησε άλλες εποχές NBA ;)

Δεν εχω πολυ χρονο αλλα κορυφαιος ο Λεμπρον και παλι!!!! Μαγεια. Ανετα πολυ ανετα δεν χρειαστηκε να φορτσαρει και ετσι δεν εβαλε 40αρα. Αν χρειαστει θα την βαλει και αυτην.

Παμε για το 2-0 και αντε γεια. Ευκολα το παιρνουμε περπατωντας και αν τολμησουν να μας κοιταξουν στα ματια οι αλλοι και να παιξουν καλυτερα Λεμπρον εχεις, ανεβαζει ταχυτητα και παει 2-3 επιπεδα πιο πανω και ΤΕΛΟΣ. Παιδια τι το κουραζουμε?? Οποιος εχει Λεμπρον το παιρνει τοσο απλα. ;) Και τον Λεμπρον τον εχουν οι Χιτ.

Οπως τα λες! Εχεις μεγαλο δικιο. Αν εχεις Λεμπρον διαβαινε. B)

Αν και τον αδικεις παρα πολυ. Ο Λεμπρον δεν ειναι αρχοντας. Ειναι ο Βασιλιας!!

Αυτος που σε λιγα χρονια ολοι θα τον κοιτανε και θα σκυβουν, θα υποκλινονται στο μεγαλειο του. Ηδη οι περισσοτεροι το κανουν αλλα μερικοι ειναι χοντροκεφαλοι και αντιστεκονται. Βγηκε ο Πιπεν και ειπε την αληθεια αυτο που η καρδια του και η λογικη του του ελεγε και πεσαν ολοι να τον φανε. Ντροπη.

Σε λιγα χρονια, Τζορνταν, Ματζικ, Τζαμπαρ και ολοι οι αλλοι θα λενε οτι ΕΝΑΣ ειναι ο πραγματικος μπασκεμπολιστας. Ο Λεμπρον Τζειμς! Εδω θα ειστε και θα το δειτε.

Καλά για τον πίππεν σου βρίσκω και κίνητρο ωστε να κάνει τέτοιες δηλώσεις , οτι πάντα ήταν Νο2 στους Bulls , καθώς ο MJ δεν παιζόταν. Χωρίς να θέλω να μειώσω τον Λεμπρόν ο οποίος είναι η συμπάθεια μου στο ΝΒΑ ;) Σε βλέπω έτοιμο μόλις φορέσει το δαχτυλίδι ο LEBRON να παίρνεις το πρώτο αεροπλάνο για Maimi :-D

χαχαχαχα, αφου ρε φιλε "αμα εχεις λεμπρον το παιρνεις" γιατι οταν πηγε στους τελικους με το κλιβελαντακι εχασε 0-4 απο τον αγ αντωνη;

o wade το πηρε με τον σακ, ο λεμπρον οχι

wade no 1 λεμεεεεεεεεεεεε

Καλα και για τον Wade ότι και να πούμε είναι λίγο ;) Στα κρίσιμα σημεία δείχνει πόσο τεράστιος παίχτης είναι. ;) Εγώ ρίχνω πολύ γέλιο με την φάτσα του Wade. Πάντα ήρεμος και έχει εκείνη την περίεργη έκφραση με το μάσημα της τσίχλας , σα να μην τρέχει τίποτα B)

Δημοσ.

Οντως το shoot του έχει γίνει δολοφονικό. Στο buzzer που έβαλε έκανε τρομερό πάτημα και fade away. Μου θύμησε άλλες εποχές NBA ;)

Ακριβως!! Απο τα δολοφονικοτερα που εχουν υπαρξει!! απλησιαστος!! Εχει ξεφυγει τι να λεμε....

Ο,τι και να πουμε ειναι λιγο μπροστα στο μεγαλειο αυτου του παικτη, του μεγαλου Βαισλια του μπασκετ!!

Λεμπρον Τζειμς κυριες και κυριοι. Απολαυστε τον οσο μπορειτε. Νιωστε τυχεροι που ζειτε στην ιδια εποχη με αυτον, με τον μεγαλυτερο μπασκεμπολιστα ολων των εποχων! Θρυλος στα 27 του!! :confused: :shock:

lebron-james-miami-heat.jpg

Νιωθω ριγη συγκινησης μονο και μονο που θα τον δω να παιζει στο 2ο παιχνιδι. Να δουμε τι αλλο θα κανει ακομα. :confused: Που μπορει να φτασει. Ο Κομπι παιζει στον αερα, ο Τζορνταν επαιζε στην ατμοσφαιρα ο Λεμπρον παιζει στην στρατοσφαιρα!!!!!! Απλησιαστος σε ο,τι κανει. Ποντοι, ασιστ, ριμπαουντ, στυλ, αμυνα, θεαμα, αερινος παντου!! Ο Μεσιας του μπασκετ.

Εκατομμυρια παιδια σε ολο τον κοσμο θελουν να του μοιασουν και παιζουν μπασκετ εξαιτιας του. Σε λιγα χρονια οι νεες γενιες των νεων ταλεντων του μπασκετ θα ξεφυτρωσουν. Λογω Λεμπρον και μονο. Το μπασκετ θα χρωσταει πολλα σε αυτον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...