Komorias Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 παντως γιαμενα ο καλυτερος στα καρφωματα μετα τον Jordan ειναι ο Carter.τρομερος κ ο Λεμπρον αλλα ο Vince ειχε αυτο το κατι.... http://www.youtube.com/watch?v=qf4H3OR-7IE&feature=related Τότε πάντως ο Τζόρνταν ήταν ο παίκτης που ξεχώριζε για τις αθλητικές του ικανότητες στο ΝΒΑ. Όταν οι περισσότεροι αμυντικοί τότε δεν ήξεραν τι πάει να πεί γυμναστήριο με κοιλιές μέχρι το πάτωμα, έχει μια διαφορά με τώρα όπου ο κάθε παίκτης κουβαλάει 50 κιλά μύες. μιλας για τον Barkley? κ ομως αυτος με την κοιλια μεχρι το πατωμα εγραψε την ιστορια του στο NBA!!! Άμα βρεί κανένας αυτή τη φώτο σε μεγάλη ανάλυση και να φαίνεται και το παρκέ να μου τη στείλει pm. http://3.bp.blogspot.com/_JAEpvdkZ1TE/TUDhjMNC1XI/AAAAAAAAAVA/q6yJmeHqwaw/s1600/8788ASSlamDunkFreethrow.jpg
nikos21aek Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 (επεξεργασμένο) Από πλάγια την θέλω.Αυτή που έβαλα δηλαδή πριν.Αυτή την είχα βρει. Εντωμεταξύ κράζει όλο το NBA τον Pippen.You lost us at “but,” Scottie.Ακόμη και για το "COULD" be που είπε.Δεν είπε ότι είναι ο καλύτερος που έχει παίξει το άθλημα.Ότι μπορεί να γίνει ο καλύτερος που έπαιξε το άθλημα είπε. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2011 από nikos21aek
john1987 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 http://nba.sport24.gr/article/1090138/euxaristw-alla-den-tha-parw Τι προβλεπετε για πρωταθλητη παιδες?
pamaxon Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Η καρδιά μου λέει Ντάλλας,αλλά η λογική Μαϊάμι(λογική απ'όλες τις απόψεις)!
john1987 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Εμενα η καρδια μου Παναθηναικος Λογικα παντως θα παει σε πολλα ματς η σειρα,ας ελπισουμε δλδ.
pamaxon Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Εμενα η καρδια μου Παναθηναικος . Αυτό εννοείται!!!!
Komorias Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Εμενα η καρδια μου Παναθηναικος ρε παιδια μην το ξεφτιλισουμε κ εδω....
nikos21aek Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Μακάρι να γίνει μεγάλη σειρά με μεγάλα παιχνίδια.Αν και κάτι μου λέει ότι αν δυσκολέψει το θέμα θα μείνει ο Ντίρκ πολύ ώρα στον πάγκο από φάουλ για να καθαρίσει το παιχνίδι και θα πάει με πολύ άνετη διαφορά για τη στέψη (4-0,4-1,το πολύ 4-2). Αν πάει στο 50-50 στα σφυρίγματα το παιχνίδι,πρόβλεψη δεν μπορώ να κάνω.Είναι πιό γερασμένη ομάδα το Ντάλας και αν πάει στο physial θα τον πιούνε αλλά άμα αρχίσει ο Ντίρκ να τα βάζει δεν σταματάει ποτέ.Από την άλλη το Μαιάμι αν πιάσουν απόδοση οι 3 δεν χάνει για κανένα λόγο αλλά αν δεν πιάσει απόδοση ο Wade οι υπόλοιποι απέναντι σε μια συγκεντρωμένη άμυνα κλείνουν 5άλεπτα και 10άλεπτα χωρίς να μπορούν να βάλουν ούτε ένα καλάθι.
Tilemaxx Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Και μετά τις ομορφιές που είδαμε στην Α1, καιρός για πραγματικό μπάσκετ. Η ιστορία χρωστάει ένα δαχτυλίδι στον Νοβίνσκι.
nikos21aek Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Κανένα δαχτυλίδι δεν του χρωστάει η ιστορία.Όσο το χρωστάει σε αυτόν άλλο τόσο και περισσότερο το χρωστάει και στον Λεμπρόν.Απλά για τον Ντίρκ ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία να πάρει ένα.Το σημαντικό είναι να δούμε καλή και μεγάλη σειρά να γουστάρουμε και όποιος από τους δύο και να το πάρει το μόνο σίγουρο είναι πως συνολικά στην καριέρα του θα το άξιζε. Εντωμεταξύ δεν φτάνει που είναι τόσο αργό και βαρετό το Ευρωπαικό μπάσκετ λες και βλέπεις παλαίμαχους 50άρηδες του ΝΒΑ είναι,το σκίζουνε και με αυτούς τους κανονισμούς.Βελάκι.Να γελάει ο κόσμος.Γιατί δεν φέρνουν αυτούσιους τους κανονισμούς του NBA μπας και γίνει λίγο πιο ενδιαφέρον και με μεγαλύτερα σκόρ;Αφού ένα ένα τα εφαρμόζουν σιγά σιγά γιατί πρέπει να περάσουν 50 χρόνια για να τα εφαρμόσουν όλα;Λίγα λεφτά παίρνουν οι αθλητές και φοβούνται μην αγανακτήσουν που θα πρέπει να κάνουν 10 ώρες παραπάνω γυμναστήριο τη βδομάδα για να αντέχουν; Είμαι συνηθισμένος από το ΝΒΑ αυτόν τον καιρό να βλέπω να τρέχουν πάνω κάτω οι παίχτες και είδα τον αγώνα σήμερα και έπαθα πολιτισμικό σοκ.
jason_rethymno Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 01/06 04:00 ωρα ελλαδος Miami Heat Dallas Mavericks
patrickdrd Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 καλημερα παιδες, δυστυχως στις 4 ειναι, οσοι θελουν/θελουμε να το δουμε (και δουλευουμε...) πρεπει να την πεφτουμε μου φαινεται κατα τις 12 με 1, ξυπνημα εκεινη την ωρα με ξυπνητηρι και συνεχεια μετα, οσοι εχουν περιθωρια... τεσπα, εχοντας δει και τα δυο παιχνιδια της κανονικης περιοδου (2-0 θυμιζω το νταλας ευκολα), πιστευω πως δεν θα ειναι τοσο ευκολα τα πραγματα και πολλα θα κριθουν στα ριμπαουντ, μαχη στην οποια τα προγνωστικα δειχνουν νταλας φυσικα, εκτος αυτου, το νταλας εχει τους "extra" παικτες που θα βαλουν την μπαλα στο καλαθι, κατι που δεν ειχε το σικαγο, τερυ, πετζα, κιντ, μαριον μπορουν να προκαλεσουν ζημια στο μαϊαμι, βλεπω (κ θα παιξω μαλλον...) 4-2 υπερ του νταλας και 4-3 μαϊαμι
pamaxon Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Και για μένα κάτι τέτοιο είναι πιθανό!2 είναι οι βασικοί παράγοντες για τις νίκες.1ον:Πόσο εύστοχο θα είναι το Ντάλλας.2ον:Πόσο καλή άμυνα θα παίξει το Μαϊάμι.
patrickdrd Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 μωρε ενταξει, καλη αμυνα θα παιξει, αλλα ποιον να πρωτο-πιασεις απο το νταλας.. δεν ειναι σικαγο που πεφταν ολοι πανω στον ροουζ κ οι υπολοιποι πιαναν την μπαλα λες κ ειναι ... χειροβομβιδα :lol: εκτος αυτου μην ξεχναμε οτι το νταλας εχει κι εμπειρια, δεν ειναι τπτ .... χθεσινοι κι ολα αυτα τα γραφει καποιος που ψηφισε μαϊαμι για κουπα, αλλα πιστευω οτι θα χουμε καλους τελικους και δεν ξεγραφω το νταλας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα