~mxls~ Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Ροντο αιώνια αχώνευτο βατράχι. Δεν γλυτώνουν σκούπα οι Μπλέιζερς πάντως με τέτοια άμυνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Σούπερ εμφάνιση AD και σκούπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Φιλα, χτες θεωρώ κακό ματς, άστοχοι αλλα κέρδισαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Πολυ ξυλο το Miami, αλλα και η Philadelphia δε μασαει. Αυτος ο James Johnson απο τους σκληροτερους παικτες που εχω δει, ο αλλος ο Winslow πολυ βρωμικος ομως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Πάντως ο Ντραγκιτς είναι ο ορισμός του θαρραλέου... ντου και μπούκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ψιτ Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Pels σκούπα!!! Το βράδυ θα μαι στο παιχνίδι των wizards. ^Σημερα, θα κυκλοφορώ έτσι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 εμείς ετοιμαζόμαστε για acestream ή reddit 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 2-2 Μπακς και Σέλτικς. Δε ξέρω γιατί, αλλά έχω την εντύπωση ότι μπορεί άνετα να καταλήξει σε Game 7 αυτή η σειρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Άνετα 4-2 οι Σέλτικς αυτό λέει η λογική, οι Μπακς δεν μπορούν να κάνουν μπρέικ στη Βοστόνη (ακόμα και σε αυτούς τους Σέλτικς) και στο game 6 θα μείνουν από δυνάμεις/έμπνευση/τακτική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Το τρίποντο πολύ σημαντικό..., και σκληρό μαρκάρισμα, πολύ σκληρό γίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Νομιζατε θα γλυτωνατε απο τις σπαμοφωτογραφιες μου; μουαχαχα Game2 @ TD Garden... επρεπε να εχω παει Game1... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δεν μπορούν οι bucks. Εδώ ήταν τρένο για δύο περιόδους, οι Κέλτες έβαλαν 40κατι πόντους στο α ημίχρονο και σε λιγότερο από μισή περίοδο έγινε ντέρμπι το οποίο κρίθηκε μεν στο φολλου του anteto αλλά και θ τελευταία επίθεση των Κελτών Μετα από to δεν γίνεται ούτε στη Α2. Όπως και να χει αυτό το ζευγάρι δεν στέλνει κανέναν εκ των δύο τελικό στην conference τους. Οι spurs πήραν νίκη... Οι gs είχαν 70 rebounds κόντρα στα μισά των sa αλλά από σουτ μπιλοζιρια. 4-1 εδώ ok. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Πραγματικά πήγα να κάνω κάτι μέσα στο σπίτι όταν ήταν 20 πόντους διαφορά και γύρισα και ήταν ντέρπυ Πάντως και χωρίς το Γιάννη εφόσον υπάρχει τρίποντο καλά τα πάνε Πρόβλεψη. Αν τους μπουν τα τρίποντα περνάνε. Οποιος βάλει περισσότερα περνάει.... Τόσο απλά Θέλω την βοήθεια του κοινού Σε ολο το ματς εχει κάτι αριθμούς κάτω από τις ομάδες (οχι διπλα που είναι η κατάταξη τους) εκεί που λεει το σκορ (στην αρχη ειναι 7 και μετά όσο πάει και πέφτει....) Είναι τα time out? Γενικά σε όλο το mats πολύ λίγα στοιχεία στατιστικά δίνουν... σε σχέση με ευρώπη Επεξ/σία 23 Απριλίου 2018 από coyote2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Ερώτηση Β http://nba.sport24.gr/article/5170980/epiko-poster-karfwma-apo-ton-antetokounmpo Μόνο εγω βλέπω φάουλ στο NBA? Είναι κάτι στους κανονισμόυς που το χάνω εντελώς (?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 ΤΟ ειναι τα Time Outs left. μεσα στην αψιδα στο κεντρο του ζωγραφιστου, νομιζω οτι οτι και να κανει ο επιτιθεμενος του συγχωρειται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα