patrickdrd Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 απιστευτα πραγματα, εκει που κοιτας αυτο: https://www.amazon.com/gp/product/B000634MH8/ βρισκεις αυτο: χαχαχαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, patrickdrd είπε απιστευτα πραγματα, εκει που κοιτας αυτο: https://www.amazon.com/gp/product/B000634MH8/ βρισκεις αυτο: χαχαχαχαχα Εγώ το έχω πάντως, από τότε που είχα γάτο Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2018 από coyote2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2018 από ~mxls~ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Κατάφεραν και έχασαν κερδισμένο παιχνίδι οι Μπακς με τους Νάγκετς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 ναι ρε γαμώτο αλλά δεν είναι θέμα Γιάννη (?) Στους τελευταίους αγώνες οι υπόλοιποι σκοράρουν απίστευτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 7 ώρες πριν, DIMITRISG είπε Κατάφεραν και έχασαν κερδισμένο παιχνίδι οι Μπακς με τους Νάγκετς Αυτά μπορεί να συμβούν αν στο τελευταίο δεκάλεπτο παίζεις άμυνα με τα μάτια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Τελικά στο NBA ολοι τους νικάνε όλους Χτες πάλι ΟΚ ο Γιάννης και νικήσανε τους cetics και ειναι όλοι με τις ίδιες νίκες ήττες στην 6η εως 8 θέση στα playoffs και ο Ντρόρσευ έβαλε πόντους ξανά αρκετούς. νομίζω 18 Επεξ/σία 4 Απριλίου 2018 από coyote2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Με 36% στα FG θα εχει θεμα ο Ντορσει. Πρεπει να το φτάσει τουλάχιστον στο 40% και το τριποντο 35% ως μινιμουμ προυποθεση για να υπολογίζεται μετα την επόμενη χρονιά απο ομάδες του ΝΒΑ. Μην πω 40-42% FG και τριποντο 40% +-2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nevyn Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Τελος η χρονια για τον Kyrie,θα πρεπει να ξανακανει εγχειρηση για να αφαιρεθουν μολυσμενες βιδες απο το γονατο του,4-5 μηνες εκτος http://www.nba.com/article/2018/04/05/boston-celtics-kyrie-irving-out-remainder-season-left-knee Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 http://m.contra.gr/Basketball/USA/NBA/ayto-einai-to-staurwma-poy-eynoei-pleon-toys-mpaks.5151727.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Πάλι έχασαν παιχνίδι από το τσεπάκι τους οι Μπακς· έφταιγε ο Τζέισον Κιντ τελικώς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Η άμυνα τους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Not bad.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Έλα μωρέ σιγά τα παιδάκια.... κάποιους τότε ξέρω λίγο..... Παναγία μου μια ΟΜΆΔΑ! Τελικά οι μπακς θα παίξουν Έτσι οπως πάει το πρόγραμμα με τους Φιλαδέλφεια? Βλέπω να χάνει το Μαϊάμι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Έλα μωρέ σιγά τα παιδάκια.... κάποιους τότε ξέρω λίγο..... Παναγία μου μια ΟΜΆΔΑ! Τελικά οι μπακς θα παίξουν Έτσι οπως πάει το πρόγραμμα με τους Φιλαδέλφεια? Βλέπω να χάνει το Μαϊάμι.... Έχασε....το Μαϊάμι, αν κερδίσει Τορόντο (δύσκολο) χάνουμε με phila και βγαίνουμε 7η. Δε μου αρέσει η phila για play-off Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα