nikos21aek Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Είμαι περίεργος να δω πόσα ακόμη θα δώσουν για να κερδίσει το Μαιάμι.(Live update) 4η περίοδος: 1.Αμυντικό αντί για επιθετικό φάουλ στον Λεμπρόν. 2.Μη καταλογισμός φάουλ στους Heat σε προσπάθεια για ριμπάουντ.Νέα 24 για τους Heat. 3.Φάουλ σε διεκδίκηση για τζάμπολ στον Λεμπρόν.He acted again!Nice. 4.Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει φάουλ ποτέ το Σικάγο!79-79!Από +13 σε 3 λεπτά.Καλά πάμε! 23/79 πόντους από βολές.Lets go Heat!
Fluke Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Αν δεν βάλει το Miami 120 πόντους από βολές σε 5-7 παιχνίδια θα χάσουνε το bonus οι κόρακες ρε Χα χα, full court "You suck" στις βολές GJ LBJ
nikos21aek Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Clutch τρίποντο από LBJ,κλέψιμο και clutch 2ποντο.Και τάπα στο τελευταίο σουτ!Όλα τα πρωτοσέλιδα δικά σου!Μπράβο κέρδισες με το σπαθί σου ΠΑΛΙ.Ήμουν σίγουρος ακόμη και στο +13 4 λεπτά πριν από το τέλος ότι θα κέρδιζαν.Φάνηκε από νωρίς που το πάνε.Και η πλάκα είναι πως αν δεν πήγαινε το παιχνίδι έτσι πως πήγε με τους διαιτητές και ήταν σε αυτό το σκόρ δίκαια θα ήταν ΟΝΤΩΣ πολύ μεγάλο παιχνίδι στα τελευταία λεπτά.Ειδικά τα δύο κρίσιμα acting fouls που πήρε θα εκτιμηθούν από όλους.Γιατί πάνω από όλα είναι θέαμα το παιχνίδι!Ας του δώσουν και όσκαρ! 25/83 πόντοι από βολές.Οι 16 τουλάχιστον ανύπαρκτα φάουλ τελείως.Well Done.20 πόντοι στα τελευταία 4 λεπτά!Τελείωσε το πανηγύρι.Σειρά έχει το Ντάλας τώρα.
Tilemaxx Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Νίκο, Αεκτζής είσαι; Παραδέξου πάντως οτι μόνοι σας το χάσατε σήμερα το παιχνίδι. Ή να το πώ καλύτερα, όταν έχεις τόσο τεράστιους παίκτες για αντίπαλους, το παραμικρό λάθος μετράει. Το έμμεσο τετράποντο του Γουέιντ ήταν όλη η δουλειά. Καλούς τελικούς να έχουμε, και ας το πάρει ο καλύτερος.
nikos21aek Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Κάτσε Τηλέμαχε τώρα σοβαρά.Πόσα σφυρίγματα τους έδωσε σήμερα;Κέρδιζαν οι Μπουλς με +13 4 λεπτά πριν το τέλος και ήξερες ότι θα χάσουν από τα μέσα της 3ης περιόδου που ήταν στο +12.Στο τέλος ΝΑΙ το γυρίσαν και κερδίσαν ΔΙΚΑΙΑ.Με πολύ μεγάλα σουτ και άμυνες.Στο παιχνίδι μέχρι εκεί πως κρατήθηκαν;Σοβαρά πες τώρα.Και αυτά με τον ΑΕΚτζή καταντάν πιο γραφικά και από την Σαντορίνη.Αν δεν ήταν τόσα πολλά ούτε καν θα τα ανέφερα.Μιλάμε για πάνω από 15 αστεία σφυρίγματα υπέρ μόνο της μιας ομάδας.Μέχρι 4 λεπτά πριν το τέλος είχαν μαζί με όλα αυτά τα σφυρίγματα 63 πόντους.
Tilemaxx Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Εγώ δεν είδα κανένα πέτσινο σφύριγμα πάντως, εκτός απο το acting του Lebron στο τέλος της 3ης περιόδου. Αν θές πές μου μερικά συγκεκριμένα να μπω στο League Pass για να τα ξαναδώ. Αλλά και πάλι. Θεωρείς οτι το Σικάγο είχε τύχη με 3-4 παίκτες που προσπαθούσαν να πάρουν την ομάδα πάνω τους; (μιλάμε καθ' όλη την διάρκεια της σειράς). Τέλοσπάντων, πέρσυ είδαμε πραγματικό μπάσκετ στους τελικούς. Μακάρι φέτος να δούμε αντίστοιχες άμυνες και συστήματα. Μου φαίνεται οτι ο Ντίρκ θα ενώσει τους οπαδούς όλων των ομάδων
nikos21aek Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Τα έχω γράψει πιο πάνω.Το acting στην διεκδίκηση για να πάει σε τζάμπολ;Το επιθετικό που έκανε και δώθηκε αμυντικό;Εκεί που βγάλαν την άμυνα οι Μπουλς και πήγε να φύγει ο Γκίμπσον πέταξε την μπάλα μπροστά και τον πετάξαν κάτω χωρίς να δωθεί τίποτα και την μπάλα έτρεξαν την πήραν οι Heat και νέα 24;Ένα φάουλ στο Σικάγο στα τελευταία λεπτά εκτός από το τελευταίο στον Rose δώθηκε;Το φάουλ στον Μπούζερ για διεκδίκηση ριμπάουντ πεντακάθαρη;Στην τρίτη περίοδο με την τεχνική ποινή για χοροπήδημα δυσφορίας;(Δηλαδή θα έπρεπε κάθε φορά όταν κάποιος κάνει ένα λάθος και αντιδράει λεγοντας nooo να δίνουν τεχνικές) Δύο φορές πήγε από +13 στο +5 μόνο με τέτοια σφυρίγματα.Και στο τέλος το πήραν πανάξια με πολύ μεγάλο παιχνίδι.Και το όσκαρ και την νίκη.Φάνηκε η απειρία των Bulls.Φάνηκε η απειρία του coach(τι έκανε πάλι ο τρελός;;; ).Φάνηκε η μεγάλη κλάση των Wade και LBJ αλλά να με συγχωρείς χωρίς τα σφυρίγματα θα είχαν 50 πόντους το πολύ και καμία τύχη στο τέλος.Θα μου πεις ΟΚ.Τα πήραν τα σφυρίγματα οι άλλοι αλλά όταν κερδίζεις με 13 4 λεπτά πριν το τέλος πρέπει να κερδίσεις ότι και να σου δίνουν.Και θα έχεις και δίκαιο.Δεν λέω το αντίθετο.Αλλά δεν γίνεται τόσα κακά σφυρίγματα υπέρ μόνο της μιας ομάδας. Δηλαδή το Μαιάμι που αν σκοράρει 5ος παίχτης είναι επιτυχία είναι καλύτερο;Για αυτό που λες για τους 3-4 παίχτες.Όλες οι ομάδες έτσι είναι.Και το Σικάγο εκτός από το 3ο παιχνίδι ήταν καλύτερο σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια.Πολύ χειρότερο βέβαια στην 4η περίοδο που η μπάλα καίει.Αλλά και το Μαιάμι να περνούσε που εντάξει το ήθελε πιο πολύ,ήταν σειρά για 7 παιχνίδια με τις εμφανίσεις των ομάδων και το κάνανε 5.Άντε να δούμε τώρα πως θα κερδίσουν και το Ντάλας.Εγώ δεν έχω καμία αμφιβολία πλέον ότι θα κερδίσει πολύ εύκολα το Μαιάμι.Μόνο μην τα λένε τα ίδια και οι Νοβιτσκικοι που δεν δέχονται ότι πήγε με διαιτησία στον τελικό το Μαιάμι.
pamaxon Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Ρε αυτοί καταντάνε,χειρότεροι απο του LAKERS,τι έγινε ρε γαμ..Παιδιά είναι τελειωμένη δουλειά μην το ψάχνεται έτσι πουλάει το NBA τώρα όπου παίζονται τα λεφτά.Οι σχολιαστές μετά το ματς στην εκπομπή έδειχναν φάσεις από διαιτητικά λάθη και γέλαγαν,10 φάσεις περίπου για Μαϊάμι και περίπου 2 για Σικάγο,τέτοια ήταν η αναλογία!Πάντως το δικό μας το ντέρμπυ ήταν πολύ ανώτερο!
kosmasgr Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Ναι. -10 οι Heat ήταν στην 4η περίοδο και με Lebron και Wade σεληνιασμένους το γύρισαν. Dalls vs Heat η πλέον απρόβλεπτη σειρά. όλα μπορούν να γίνουν.
nikos21aek Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Πρώτη φορά που βλέπω παίχτες να μιλάνε για διαιτησία στο NBA.lol Συνήθως μετά και από σφαγές λένε τα κλασικά "Παίξαν καλύτερα,ελέγξαν το τάδε,εκείνο,πρεπει να κοιτάξουμε να είμαστε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι κτλ" Σήμερα μιλούσαν για διαιτησία.Δεν το έχω ξαναδεί.Ούτε καν στην μεγάλη σφαγή του 2ου παιχνιδιού δεν μιλούσαν για διαιτησία.
nikos21aek Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Θα σου έλεγα τι θα φάει.Άμα τον παίζουν οι διαιτητές 90-10 όταν δεν είναι καλός και μένει μέσα στα παιχνίδια,χαλαρά θα κερδίσει με ένα μεγάλο επιβλητικό σκορ για να γίνει η στέψη φέτος μετά από 8 χρόνια.Τες πα αφού κατάφεραν και γύρισαν το παιχνίδι από -12 μέσα σε 4 λεπτά με αυτή τη μεγαλειώδη εμφάνιση στο τελευταίο 4άλεπτο χαλάλι τους και ας σκοράρανε για κανένα τέταρτο μόνο με μούφικες βολές.Και ας είχαν βάλει σε όλο το παιχνίδι 20 καλάθια όλα κιόλα.Και ας είχαν οι μισοί Bulls 100 φάουλ.Αλλά δεν παίζεται έτσι το παιχνίδι.Τι να πω;Κέρδιζαν οι Μπούλς με 12 και 15 πόντους και φαινόταν που πάει η δουλειά.Πιο πολύ εκνευριζόσουν και εσύ που έβλεπες και οι παίχτες των Μπουλς με αυτά που έδιναν παρά χαιρόσουν που ανέβαινε η διαφορά.Και όχι τίποτε άλλο.Ας περνούσαν οι Heat.Καλύτερος τελικός θα είναι Μαιάμι-Ντάλας από Μπούλς-Ντάλας.Αλλά με παιχνίδια όπως το πρώτο στο Μαιάμι.Άντε και το δεύτερο στο Μαιάμι.Να κερδίζανε έτσι στο 7ο παιχνίδι να δούμε και κανένα παιχνίδι που να σπάει κόκαλα.Άντε και στο 6ο να κατέβαιναν οι Bulls do or die να είχε γούστα.Τι 4-1 ρε αλάνια;Μην κουραστούνε τα παιδιά να παίξουν και 6ο παιχνίδι; Και αυτός ο Θιμποντό τι όνειρα σήμερα;Αλλά τώρα να μου πείς άμα έχεις τον Ντέγκ με 5 φάουλ νωρίς τι σκατά να κάνεις;Τουλάχιστον βγάζεις τον Rose να ξεκουραστεί 10 λεπτά πριν το τέλος που είσαι στο +11 για να παίξει λίγο άμυνα ο άλλος ο PG και να τον έχεις ξεκούραστο.Τραγικοί οι διαιτητές αλλά και ρεσιτάλ απειρίας από προπονητή και παίχτες.Τουλάχιστον να κάνουν μια καλή ανταλλαγή αυτό το σαπίδι που κοστίζει 83 εκατομμύρια μπας και δυναμώσουν λίγο στη ρακέτα,να αποκτήσει και λίγο μεγαλύτερα @@ ο Rose και να είναι του χρόνου πιο δυνατοί.Rose,Ντένγκ,Νόα και όλη η Bench mob είναι εγγύηση.Έναν πιο solid ψηλό θέλουν να βάζει βρέξει χιονίσει 15-20 πόντους.Αν ανταλλάξουν Ντέγκ με Καρμέλο που ακούγεται θα ξενερώσω απίστευτα.Πολύ τον γουστάρω τον Άγγλο.
Fluke Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Rose, Deng, Noah δεν πρέπει να πάνε πουθενά. Τον κατάδικο ( ώρες ώρες αυτός είναι πιο αργός και πιο βλάκας και από τον Βουγιούκα ) τον Boozer να διαολοστείλουνε, και στην θέση του να έρθει τουλάχιστον ένας ψηλός που ξέρει να βάζει καλάθι από το low post και να μην χρειάζεται 5 λεπτά για να σκεφτεί "είμαι κάτω από την στεφάνη, πηδάω γρήγορα προλαβαίνω την άμυνα και σκοράρω". Butler & Thomas να χαιρετήσουνε και να έρθουνε 2 καλούτσικα παιχτάκια και η ομάδα είναι κομπλέ.
patrickdrd Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 bye bye bulls, αντε κ του χρονου, ποια διαιτησια ρε παιδια, ακομα για διαιτησια γραφετε; ε ρε ποσο κακο κανει η ψαροκωσταινα τελικα, σιγα μην ασχολουνται οι αμερικανοι με διαιτησιες, αφου δεν φτορουσε ρε παιδια το σικαγακι, τι να κανουμε δλδ; σωνει κ καλα με το ζορι; οταν εχεις μονο εναν παικτη ολο κ ολο να ξερει να βαζει την μπαλα στο καλαθι, πεφτουν πανω του 3-4 και ή δινει την μπαλα στα ... λιμα στην κυριολεξια που κοιτανε σαν μακακες τους αντιπαλους ή παιρνεις την προσπαθεια μονος σου με τραγικα ποσοστα, τι περιμενεις τοτε; χωρια το ψυχολογικο ντεζαβανταζ που οπως πολυ σωστα ειπε ο sir charles τους κοστισε παρα πολυ, εξαλλου δεν ειχαν καμια τυχη, ακομα κι αν εσπαγε ο διαολος το ποδαρι του, ειχαν τελειωσει ηδη, ουτε 6ο παιχνιδι υπηρχε, ουτε τπτ, ειχε τελειωσει η σειρα στο προηγουμενο, αν το παιρναν κ εκαναν το 2-2 γειασαν του μαγκα, αλλα... ο καλυτερος επικρατησε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα