pamaxon Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Α δηλαδη μας δουλευες? Ε καλα αυτο δεν ειναι σωστη συμπεριφορα. Τελοσπαντων το γεγονος παραμενει οτι η ΝΙΚΕ χρωστουσε στον Τζορνταν τα παντα οποτε δεν μου βγαζετε απο το μυαλο οτι ολο και κατι "ειδικο" θα ειχε φτιαξει για αυτον για να του δινει λιγο μεγαλυτερη ωθηση προς τα πανω. Παικτης της περιοδου των 80ς δεν μπορει να πηδαει τοσο ψηλα ετσι χωρις τιποτα. Προσωπικη γνωμη ειναι τελοσπαντων αφηστε το αν διαφωνειτε. Βασικά δεν μας δουλεύει αλλά σε δουλεύει!!!Δεν μπορώ να σε φανταστώ στο στρατό θα ήθελα να ήμουν σε μια γωνιά να σε βλέπω.Μα είσαι τόσο κολημένος,προσπαθεί ένα forum να σου εξηγήσει κάτι και συ θες με το ζόρι να μας βγάλεις τρελούς!Τέλος πάντων...........
Tilemaxx Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Επιτέλους ξεφορτωθήκαμε την χαζο-Οκλαχόμα, και μένει να δούμε ποιός θα είναι ο αντίπαλος του Ντάλας στους τελικούς.
nikos21aek Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Κρίμα.Μπορούσαν να την παλέψουν πιο πολύ τη σειρά.Πολύ άπειρη και "χαζή" ομάδα αλλά μου αρέσει επειδή είναι αθλητική και νεανική.Στο μέλλον θα πρωταγωνιστήσει.Εντωμεταξύ είναι ιδέα μου ή δεν έχει κανένας τους τατουάζ στα χέρια και στα πόδια;Τι παίζει ξέρει κανείς;Παίρνουν μόνο παίχτες χωρίς τατουάζ; Ντάλας-Μαιάμι ο τελικός.Λίγο δύσκολο να πάρει 3 ματς συνεχόμενα τώρα το Σικάγο.Φάγαν και χαστούκι ψυχολογικό στο προηγούμενο παιχνίδι που μπορούσαν να κερδίσουν και χάσανε,δεν έχουν και ψηλό δεύτερο να δίνει ανάσες στον Νόα.Για 4-1 πάει και αυτό.Φτωχές και οι δύο σειρές των τελικών σε παιχνίδια.Άντε να δούμε τώρα τι θα γίνει στον τελικό.
pamaxon Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Περιμέναμε να δούμε μεγάλες σειρές αλλά δεν ανταπεξήλθαν Οκλαχόμα και ίσως Μπούλς.Δεν πειράζει ελπίζω οι τελικοί μην είναι έτσι γιατί θα ξενερώσω απίστευτα!
patrickdrd Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 συμφωνω απολυτα, αυτο το πραγμα δεν υπαρχει, ειμαστε στους τελικους (ή σχεδον..) κι εχουμε δει μονο μια ανταγωνιστικη σειρα αν δεν κανω λαθος; μονο ενα 7ο ματς; πολυ ξενερωμα φετος σας λεω... που ειναι τα buzzer beater του λεπρον με το ορλαντο ή του γκλεν davis παλι με το ορλαντο; ουτε ανταγωνιστικες σειρες, ουτε καν ανταγωνιστικα ματς, αισχος, τα χειροτερα πλειοφς της τελευταιας ... 20ετιας που παρακολουθω τουλαχιστον... so far δηλαδη... εγω παντως πηρα το ματς που ηθελα να παρω (το 2πλο μες στο σικαγο) κι απο τοτε τα κοψα τα ξενυχτια γιατι δεν αξιζε αυτο το "σκοτωμα" για αυτες τις σειρες κατ εμε, ελπιζω να γινουν καλοι τελικοι κι εγω, αν και νομιζω πως ... παλι η προσπαθεια του ντιρκ για τιτλο θα πεσει πανω στο μαϊαμι
kosmasgr Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Περιμέναμε να δούμε μεγάλες σειρές αλλά δεν ανταπεξήλθαν Οκλαχόμα και ίσως Μπούλς.Δεν πειράζει ελπίζω οι τελικοί μην είναι έτσι γιατί θα ξενερώσω απίστευτα! Το λογικό έγινε και στις δύο περιπτώσεις Παμε για μεγαλύτερη σειρά HEAT - DALLAS. Θα πέσουν κορμιά. Επιτέλους ξεφορτωθήκαμε την χαζο-Οκλαχόμα, και μένει να δούμε ποιός θα είναι ο αντίπαλος του Ντάλας στους τελικούς. Θα κάνεις οφθαμόλουτρο με τον μεγάλο Λεπρόν. Δε σε χάλασε πιστεύω Εγώ πάντως αφού ξενυχτάω που ξενυχτάω λέω να τσιμπήσω ενα league pass τουλάχιστον να το ευχαριστηθώ.
pamaxon Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Εγώ σχεδόν το μετάνιωσα,αν δεν μου το ξεπληρώσυν οι τελικοί θα ξενερώσω πάρα μα πάρα πολύ!
Tilemaxx Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Θα κάνεις οφθαμόλουτρο με τον μεγάλο Λεπρόν. Δε σε χάλασε πιστεύω Εγώ πάντως αφού ξενυχτάω που ξενυχτάω λέω να τσιμπήσω ενα league pass τουλάχιστον να το ευχαριστηθώ. Ναί όντως, απόλαυση γενικά το Μαϊάμι όταν είναι στα καλά του. Υ.Γ: To League Pass πραγματικά αξίζει...
nikos21aek Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Όχι η σειρά MIA-CHI εκτός από το 2ο παιχνίδι που ήταν παρωδία είχε καλά παιχνίδια.Και το παιχνίδι που το γύρισε ο Dirk από τους 15 πόντους πολύ καλό ήταν.Και το χθεσινό στον πόντο πήγε μέχρι το τέλος,είχε αγωνία.Απλά περίμενα να δω τουλάχιστον 13-14 παιχνίδια στους τελικούς και εν τέλη θα είναι 10 άντε άμα καταφέρει το Σικάγο να κερδίσει σήμερα που δεν νομίζω 11. Βασικά να μην λέμε και χαζομάρες τώρα για κάποιον που βλέπει NBA και το πήρε στο 20€ πρίν τους τελικούς μια χαρά είναι ακόμη και έτσι.1,κάτι € βγήκε το κάθε παιχνίδι και τα απόλαυσες,το γύριζες να δεις και τις φάσεις που ήθελες,ξαναέβλεπες τους αγώνες.Δεν μπορώ να πω ότι δεν μέτρησε το league pass.Άμα βάλω σήμερα να δω από τα link που έβλεπα πρίν το league pass θα ξενερώσω όσο δεν πάει.Εντάξει όποιος έδωσε 60-90€ χαλαρά τα κλαίει όμως.
fantasmenos-87 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Αντε τωρα να περασει η ωρα ως τις 3μιση που παιζει ο βασιλιας. Θα ειμαστε αραγε εμεις που θα παμε στον τελικο ή θα εχουμε ακομα 1 παιχνιδι? Ειμαι αισιοδοξος. Το ποταμι πλεον δεν γυριζει πισω, ο Λεμπρον εχει παρει φορα και δεν σταματιεται η πορεια του προς τον θρονο.
nikos21aek Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Μια χαρά πάει το θέμα.+12 οι Bulls προς το τέλος της 3ης περιόδου. 1.Επιθετικό φάουλ χωρίς καν επαφή.Πέφτει ο LBJ μόνος του θέατρο.Κλείνει και το μάτι και χαζογελάει.Το ριπλέι τι το έχουν; 2.Αδιαθλητικό στους Μπούλς.(ήταν) 3.Βήματα στους Μπούλς. 4.Τεχνική ποινή για τίποτα μαζί με φάουλ για το Μαιάμι. 8 βολές σε 1 λεπτό και πέσαμε στους 5 πόντους.Άλλο ένα τέτοιο σετάκι και το κέρδισαν.
Fluke Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Καλά αυτό το πράγμα με την "αγάπη" των διαιτητών για τον Λεπρόν είναι απίστευτο. ΕΥΓΕ ΛΕΠΡΟΝ, ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΝΑΒΑΡΡΟ...
nikos21aek Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δεν μαμιέται;Άντε να δώσουν άλλο ένα σετάκι με 10 βολές στην 4η να τελειώνει αυτή η κωμωδία που βλέπουμε.Ούτε να πάνε να τα παίξουν όλα για όλα στο 6ο παιχνίδι δεν θα τους αφήσουν.
Fluke Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Καλός παίχτης, κανείς δεν λέει το αντίθετο. Αλλά πολύ hype, πολύ marketing, πολύ "συμπάθεια" για την ομάδα που παίζει... και πολύ προσπαθεια από τον ίδιο για να γίνει όσο πιο αντιπαθής γίνεται ( το προσπαθεί πολυ ). Ελπίζω να πέσει μια ψ*λή από τον Dirk να ησυχάσει και αυτός, να πάρει τα ταλέντα του στην Philadelphia και να πάρει επιτέλους τίτλο ο Dirk.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα