Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα ρε σεις πραγματικα το προσπαθειτε κι αλλο?

Λοιπον φιλε απο εγκυρη πηγη ο λεμπρον παιρνει αναβολικα αρα δεν τον δεχομαι ως καλυτερο ολων των εποχων..η μητερα φυση δεν σε κανει ετσι

• Απαντ. 23,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1666

• nzeppos

1537

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1046

Δημοσ.

Καλα ρε σεις πραγματικα το προσπαθειτε κι αλλο?

Λοιπον φιλε απο εγκυρη πηγη ο λεμπρον παιρνει αναβολικα αρα δεν τον δεχομαι ως καλυτερο ολων των εποχων..η μητερα φυση δεν σε κανει ετσι

Τι λες ρε φιλε? Απο τι πηγη εχεις αυτη την πληροφορια?? Μην λεμε οτι ανυποστατη φημη ακουμε. Επειτα δεν αποκλειω αυτο που λες αλλα οπως ολοι ξερουμε ολοι αυτοι οι παικτες του ΝΒΑ παιρνουν αναβολικα οποτε δεν μετραει αυτο που λες.

Η μητερα φυση προικισε τον μεγαλο Λεμπρον με φοβερα σωματικα προσοντα αλλα και εγκεφαλικα, πνευματικα. Εχει μυαλο ξυραφι, μπασκετικο εως εκει που δεν παει και μοιραζει ασιστ φοβερα και βλεπει γηπεδο οσο λιγοι στην ιστορια. Αυτα δεν φτιαχνονται με αναβολικα. Αυτα ειναι ταλεντο. Και ολοι οι αναλυτες λενε και δεν χωραει αμφοβολια οτι το ταλεντο του ειναι το πιο μεγαλο ολων των εποχων!! Και πλεον το δειχνει για αυτο και τον λενε Βασιλια για να δειξουν οτι ειναι ο καλυτερος που εχει βγει ποτε στο μπασκετ.

Δημοσ.

Τι παπουτσια φορουσε? :confused:

converse.χαχαχα

Φαντάσου δηλαδή πόσο ανώτερος είναι από Lebron.Τα Nike είναι για όσους δεν μπορούν σου λέει.Εγώ θα το πάρω με converse.και το πήρε.:-D

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά εγω που κέρδισα στο Michael Jordan's New Orleans Charity Auction τα παπούτσια του που φορούσε στους τελικούς, καρφώνω πολύ πιο εύκολα από ότι με οποιοδήποτε άλλο παπούτσι έχω.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά εγω που κέρδισα στο Michael Jordan's New Orleans Charity Auction τα παπούτσια του που φορούσε στους τελικούς, καρφώνω πολύ πιο εύκολα από ότι με οποιοδήποτε άλλο παπούτσι έχω.

;)

Τυχαιο? Αυτα για να με κατηγορεις. Το ειπες και μονος σου.

Και προσοχη, για να μην μου την πει καποιος παλι, δεν λεω οτι ο Τζορνταν ηταν μεγαλος παικτης για αυτο τον λογο αλλα αλλο να πηδας 90 ποντους και αλλο 1 μετρο και.

Δημοσ.

Ίσως βέβαια βοηθάνε και οι κάλτσες Nike Shocks X που μου δώσανε δώρο μαζί με τα παπούτσια.

Τι στο διάολο τεχνολογία έχουνε στις κάλτσες και τα παπούτσια οι άτιμοι.

Δημοσ.

Παιδιά εντάξει κόφτε το καλύτερα, καλά περάσαμε αλλά φτάνει. Βγάλαμε όλοι τα συμπεράσματά μας.

Δημοσ.

Ίσως βέβαια βοηθάνε και οι κάλτσες Nike Shocks X που μου δώσανε δώρο μαζί με τα παπούτσια.

Τι στο διάολο τεχνολογία έχουνε στις κάλτσες και τα παπούτσια οι άτιμοι.

Καλα τωρα μας δουλευεις. Οι καλτσες δεν βοηθανε με τιποτα. Ειπαμε αλλα οχι και ετσι. Την ευνοια υπερ του Τζορνταν, του Κομπι και των αλλων αστερων που τους φτιαξανε πιο μεγαλους απο οτι ειναι την ξερουμε. Αλλα σε μερικες φορες ειτε λεγεται σφυριγματα διαιτητων ειτε λεγεται βοηθητικα παπουτσια ειτε με αποφασεις εκτος γηπεδων τους βοηθανε τοσο πολυ ωστε το μεγαλο ονομα τους να ειναι μικροτερο στην πραγματικοτητα.

Για αυτο και εσεις οι παλιοι δεν ξεκολλατε με αυτη την προσκοληση στο παρελθον και στους θρυλικους σας παικτες οπως τους εχετε κανει.

Δημοσ.

Ωχ καλά... ας το κάνουμε λιανά:

Ψέμματα είπα για τα παπούτσια.

Ούτε υπήρξε τέτοια δημοπρασία, ούτε κέρδισα ουδέποτε άλμα είτε φορούσα παπούτσια Αφοι Καράμπελας, είτε Nike είτε Converse είτε Abidas.

Ξεκόλλα, και σύνελθε/ωρίμασε.

Δημοσ.

Ωχ καλά... ας το κάνουμε λιανά:

Ψέμματα είπα για τα παπούτσια.

Ούτε υπήρξε τέτοια δημοπρασία, ούτε κέρδισα ουδέποτε άλμα είτε φορούσα παπούτσια Αφοι Καράμπελας, είτε Nike είτε Converse είτε Abidas.

Ξεκόλλα, και σύνελθε/ωρίμασε.

Α δηλαδη μας δουλευες? Ε καλα αυτο δεν ειναι σωστη συμπεριφορα.

Τελοσπαντων το γεγονος παραμενει οτι η ΝΙΚΕ χρωστουσε στον Τζορνταν τα παντα οποτε δεν μου βγαζετε απο το μυαλο οτι ολο και κατι "ειδικο" θα ειχε φτιαξει για αυτον για να του δινει λιγο μεγαλυτερη ωθηση προς τα πανω. ;)

Παικτης της περιοδου των 80ς δεν μπορει να πηδαει τοσο ψηλα ετσι χωρις τιποτα. Προσωπικη γνωμη ειναι τελοσπαντων αφηστε το αν διαφωνειτε.

Δημοσ.

ρε Tilemax πλακα μας κανεις???????????

http://www.youtube.com/watch?v=PmrTDZy3f2M

τωρα χωρις πλακα ο Λεμπρον εγεινε σταρ στους cavs οπου ηταν μακραν ο καλυτερος παιχτης της ομαδας κ ολη η ομαδα επαιζε γιαυτον(οκ μετα ηρθε κ ο μπουμσακαλακα).αν ξεκινουσε την καριερα του διπλα σεναν Wade η Bryant δεν νομιζω να ηταν ο "Βασιλιας" τωρα....

κ παρακαλω σταματηστε να τον συγκρινετε με τον πραγματικο Βασιλια!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...