Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1590

• nzeppos

1536

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1046

The Cavaliers acquire Dimitris Agravanis’ rights

The Cleveland Cavaliers are obtaining the NBA rights of Greek forward Dimitris Agravanis (51st overall pick in 2015 Draft) and Ukrainian guard Sergii Gladyr (49th overall pick in 2009 Draft) after sending Richard Jefferson and Kay Felder to the Atlanta Hawks, according to Sam Amick of USA Today.

Agravanis, 22, is currently playing with Olympiacos in Greece. Yesterday he opened the new EuroLeague season, the fifth in his career, by posting 13 points plus 5 rebounds, helping his team beat Baskonia.

28-year-old Gladyr belongs to Basketball Champions League and French League club Monaco.

http://www.eurohoops.net/en/nba-news/532594/cavaliers-acquire-dimitris-agravanis-rights/

Also

Και ενα tribute στον Greek Freak, απο το ''Τime''   :-)

Next Generation Leader

Basketball’s Fresh Talent

giannis-antetokounmpo-next-generation-le

http://time.com/collection-post/4969807/giannis-antetokounmpo-next-generation-leaders/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για ένα τρίποντο με ταμπλό ο άλλος θα πάει NBA ή μόνο εγώ δεν βλέπω κάτι που όλοι βλέπουν στον Αγρα?

Ουτε στα σαμερ λιγκς δεν θα παει ποτε, ασχετο τι γινεται με τα δικαιωματα του. 

• Like 1

Η Neulion τα έχει κάνει μαντάρα πάλι με τις τελευταίες αλλαγές στο League Pass. Ναι μεν μπήκε επιτέλους μια νέα επιλογή "720HD" στο watch.nba.com (που φημολογείται ότι υποστηρίζει 60fps, αν και εγώ δεν έχω βρει τέτοιο αγώνα ακόμα), από την άλλη όμως έχουν κάνει αλλαγές στο ίδιο το stream με αποτέλεσμα ορισμένοι πρόσφατοι αγώνες να μην παίζουν όχι απλώς από το ανεπίσημο Kodi addon, αλλά και από τα official apps σε Xbox One και Android TV.

Μπόρεσα να τους δω σαν άνθρωπος στην τηλεόραση μόνο όταν έκανα cast από το επίσημο site απευθείας στο Xioami Mi Box (που λειτουργεί σαν Chromecast). Επιπλέον το NBA Live TV παίζει μόνο στο site, πουθενά αλλού. Άιντε να δούμε τι θα κάνουν για να μας τρελάνουν.

• Like 1

Η Neulion τα έχει κάνει μαντάρα πάλι με τις τελευταίες αλλαγές στο League Pass. Ναι μεν μπήκε επιτέλους μια νέα επιλογή "720HD" στο watch.nba.com (που φημολογείται ότι υποστηρίζει 60fps, αν και εγώ δεν έχω βρει τέτοιο αγώνα ακόμα), από την άλλη όμως έχουν κάνει αλλαγές στο ίδιο το stream με αποτέλεσμα ορισμένοι πρόσφατοι αγώνες να μην παίζουν όχι απλώς από το ανεπίσημο Kodi addon, αλλά και από τα official apps σε Xbox One και Android TV.

Μπόρεσα να τους δω σαν άνθρωπος στην τηλεόραση μόνο όταν έκανα cast από το επίσημο site απευθείας στο Xioami Mi Box (που λειτουργεί σαν Chromecast). Επιπλέον το NBA Live TV παίζει μόνο στο site, πουθενά αλλού. Άιντε να δούμε τι θα κάνουν για να μας τρελάνουν.

αν θες αλλη υπηρεσία, απειρως καλυτερη απο λιγκ πας στειλε μου πμ.απο περυσι χρησιμοποιω ενα συγκεκριμενο σαιτ που ειναι σαν το ballstreams και καλυτερο

Τι επαθε ο Hayward?

Gordon Hayward suffered a gruesome broken leg just minutes into his first game with the Celtics

Graphic video content  inside....   :shock:

http://uk.businessinsider.com/gordon-hayward-broken-leg-celtics-2017-10?utm_content=bufferb39e2&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer-bi&r=US&IR=T

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...