mad-proffessor Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Για το "μέταλλο" που είχε μέσα του, είναι πολύ υψηλά σε οποιαδήποτε λίστα. Οι τίτλοι των Bulls άλλωστε ξεκίνησαν με την παρουσία του. 3αρια είναι o LeBron και ο Bird. Δεν είναι σε αυτό το επίπεδο. Ο λεμπρον είναι combo guard και λογω ύψους τον λες και τριαρι. Σε καμία περίπτωση δεν είναι το κλασσικο sf που θα περιμενει στη περιφέρεια ή στις γωνίες για το τρίποντο ή θα μπει (και απο τη baseline) για διεισδυση. O bird πάλι ηταν 4αρι απλά με το fadeaway που έβγαζε με πλάτη απο τα 4-5 μέτρα συνήθως εμοιαζε και για τριαρι. Καθαρό σχετικά 3αρι ήταν ο Σκοτυ και αυτό έγινε φανερό απο το οτι οι Μπουλς πηραν το Ροντμαν για το PF. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Καλός ήταν ο Πίπεν ρε παιδιά, άνετα HoF. Ειδικά αν σκεφτεί κανείς από πόσο χαμηλά ξεκίνησε και πως τον τσίμπησε ο Κράουζε όταν ελάχιστοι άλλοι είχαν εκτιμήσει τις δυνατότητές του. Αλλά δεν είναι στο βεληνεκές των προαναφερθέντων παικτών. Απόδειξη η μιάμιση χρονιά που έκανε χωρίς τον Τζόρνταν. Καλή μεν αλλά όχι τίποτα το εξωπραγματικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Το κρισιμο ερωτημα ειναι, σε μια best of all time πενταδα, βαζεις τον ινδιανο στο 3? Νταξ, ματζικ στο 1, μιχαλης στο 2 καπαρωμενες, μετα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 https://youtu.be/_KkJoMq_Z7A Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nevyn Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Το κρισιμο ερωτημα ειναι, σε μια best of all time πενταδα, βαζεις τον ινδιανο στο 3? Νταξ, ματζικ στο 1, μιχαλης στο 2 καπαρωμενες, μετα; Magic,MJ,Lebron,Bird,Kareem 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Magic, jordan, Bird, Duncan, Shaq-Hakeem 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickyg32 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Όταν βγήκε το 1997 το top 50 in 50 για τα 50 χρόνια του ΝΒΑ, το SLAM που τους έβαλε κατά σειρά είχε τον Pippen γύρω στο 15. Από τότε πέρασαν 20 χρόνια τον ξεπέρασαν σίγουρα οι Shaq, Lebron, Kobe, Duncan, πιθανώς και άλλοι που δε μου ρχονται τώρα. Για μένα Magic, Air, Lebron, TD, Kareem Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sl028 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Magic (άλλαξε το ΝΒΑ) MJ (το τερμάτισε) Dr J ( ο πιο influential παίχτης πριν τον MJ) Karl Malone (αδικείται από την ιστορία γιατί έπαιξε σε μια μέτρια ομάδα. Μπορεί να μην πήρε δαχτυλίδι, αλλά τον θεωρώ τον καλύτερο στη θέση του) Wilt Chamberlain (έχει βάλει 100π σε ένα παιχνίδι) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Και ο Bird πουθενά; Δεν προσέφερε ο Bird στο παιχνίδι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Βάζω και τις δικές μου προτιμήσεις ανά θέση: 1. Γιώργος Σκροπολίθας: ο αναντικατάστατος άσος του Παναθηναϊκού που τράβαγε κουπί στα μαύρα 80s του Τάφου του Ινδού, εκεί που ο GM των Pistons ο συχωρεμένος ο Τζακ Μακλόσκι είχε πάει με το φίλο του τον Κώστα Παπαδάκη (του Τριπόντου) να δει έναν ξένο του ΠΑΟΚ (νομίζω τον Άντονι Κουκ). Και ο Μακλόσκι κοίταζε τα ΜΑΤ με απορία και ρωτούσε "αυτοί με τις ασπίδες τι κάνουν εδώ μέσα;" Όταν αργότερα άρχισαν να σκάνε και βεγγαλικά, νόμισε ότι πέφτουν πυροβολισμοί και ήθελε να την κοπανήσει από το γήπεδο. 2. Νίκος Κασουρίδης: ο εκτελεστής του Περιστερίου, ένα από τα φονικότερα δυάρια της οικουμένης και των δυτικών προαστίων, ο σκόρερ που μπορούσε να σου βάλει ταρίφα 20 πόντους με τρία σουτ και να μην καταλάβεις από που σου ήρθε. 3. Αλέξης Χριστοδούλου: ο καλύτερος τριποντέρ στην ιστορία του αθλήματος και μεγάλη επιρροή μου στα νεανικά μπασκετικά μου χρόνια, ο άνθρωπος που είχε δηλώσει ευθέως και αφόβως "δεν χρειάζεται να παίζω άμυνα γιατί προσφέρω στην ομάδα το εύκολο καλάθι" (δηλ. το τρίποντο από τη γωνία). 4. Τομ Κατσίκης: το ντερέκι αμερικανοθρεμμένο τεσσάρι του ΠΑΟΚ, που μαζί με τον αδερφό του Νικ κόντεψαν να πλακωθούν στο ξύλο με τους μισούς ταξιτζήδες της Θεσσαλονίκης λόγω μιας παρεξήγησης. Μέχρι που κατέληξαν όλοι μαζί στο τμήμα, οι ταξιτζήδες κατάλαβαν σε ποια ομάδα έπαιζαν τα δυο αδέλφια και τελικά έφυγαν αγκαλιασμένοι φωνάζοντας όλοι μαζί "ΠΑΟΚ ολέ, ολέ" και βρίζοντας τον κόουτς (Σάκοτα νομίζω) επειδή δεν έδινε στους Κατσίκηδες χρόνο συμμετοχής. 5. Παναγιώτης Αριδάς: ο σέντερ του Παπάγου τη δύσκολη σεζόν του υποβιβασμού (1992-93), ο αέρινος ογκόλιθος που έπαιζε τέσσερα και πέντε ταυτόχρονα χωρίς να ιδρώσει η καράφλα του, ο Τσάμπερλεν της Α2 που ανέβασε ξανά την ομάδα εκεί που ανήκει. 6ος παίκτης (ξένος): Δικαιωματικά ο Κάρι Σκάρι του Ολυμπιακού, ο ατρόμητος γίγαντας που όχι μόνο δεν δίστασε να πλακωθεί στις μπουνιές με τον Στιβ Γιατζόγλου και να του αμολήσει καρέκλα, αλλά μέρες αργότερα έφτασε να τον κυνηγάει με ένα ψαλίδι και να τον δαγκώσει στο στήθος. Τω καιρώ εκείνω γινόταν σωστά η προπόνηση, όχι όπως σήμερα. Κόουτς ο Λάζαρος Λέσιτς (γνωστός και ως "νίντζα"), ο άνθρωπος που κάποτε τέλειωσε το ημιχρόνιο με τον σέντερ του να έχει 4 φάουλ, του ξύρισε το μουστάκι στα αποδυτήρια, του άλλαξε νούμερο στη φανέλα και τον κατέβασε για το δεύτερο εικοσάλεπτο ως νέο παίκτη με μηδέν φάουλ. Ο δόκτωρας της μπασκετικής τακτικής για τον οποίο ο Λυπηρίδης είχε πει ότι "επί Λέσιτς στις προπονήσεις παίζαμε σφαλιάρες και λέγαμε ανέκδοτα, προς το τέλος βαράγαμε και κανα σουτ αν δεν βαριόμασταν". Διαιτητής ο Κώστας Κορομηλάς, ο οποίος, αν δεν κάνω λάθος, είχε δώσει το απόλυτο σφύριγμα: εσκεμμένο επιθετικό φάουλ στο Θύμιο Μπακατσιά. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ψιτ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 O Σκροπολίθας πρέπει να έχει αναφερθεί στο παρόν θέμα, ίσα με 30 φορές... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Συνηθως αναφερεται ο Λανες και ο Σακης (ένας ειναι ο Σακης). Ο Λεσιτς παντως ευθυνεται για το 50% των εισαγωγών απο τους γείτονες, απο είδη γυμναστηρίου, φορμες εως και διαβατήρια παντως τύπου. Ειχε κανει μπιζνα με καθε παιχτη που περασε απο τον Αρη στα 80s και αρχες 90ς. Μπασκετ δεν ξερω αν ξερει αλλά ειναι μεγάλη αλεπου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 @nzeppos έκλαψα λιγάκι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Συνηθως αναφερεται ο Λανες και ο Σακης (ένας ειναι ο Σακης) Ευχαριστώ για την παρατήρηση. Κακώς (πολύ κακώς) που δεν τους ανέφερα κι αυτούς, έστω σαν guest stars. Είμαι από τους τυχερούς που τους έχω δει live αμφότερους. Τον μεν Βασίλη επί εποχής Τόμας Τζόρνταν και Τσόσιτς (στο ζέσταμα ο πρώτος σούταρε μόνο τρίποντα από το... κέντρο, ο δεύτερος ο αείμνηστος φώναζε "άμυναααα" σε σχεδόν άδειο γήπεδο και ήταν ο μόνος που ακουγόταν εκεί μέσα). Τώρα να σας πω τη μαύρη αλήθεια δεν θυμάμαι αν οι τρεις προαναφερόμενοι ήταν μαζί την ίδια χρονιά, αλλά τελοσπάντων κάπου εκεί αρχές 90s τον είχα δει το Λανέ. Για το δε Σάκη, εκτός του ότι ήταν ο δυσκολότερος αμυντικός που είχε αντιμετωπίσει ο Πάσπαλι στα ντουζένια του (κατ' ομολογία του ιδίου), έχω και φρέσκια ιστορία: πριν τέσσερα-πέντε χρόνια κατέβηκε σε ερασιτεχνικό τουρνουά 5-5 και έπαιξε εναντίον φίλου μου. Έβαλε για πλάκα καμια 50αριά πόντους και όταν κάποια στιγμή ο φίλος μου έκανε φάουλ γραπώνοντας το χέρι του Τζαλαλή, ο τελευταίος διέκοψε το παιχνίδι... φωνάζοντας στο διαιτητή, γύρισε στον δικό μου και τον απείλησε ότι αν ξαναέκανε φάουλ θα τον σκότωνε αμέσως κι επιτόπου. Για να γεμίσω 12άδα HOFs θα προσέθετα μερικά ακόμα ιερά τέρατα της καλαθοσφαίρισης, τον Κρις Παπασαράντου αλλά και το Χρήστο Κουντουράκη. Πιστεύω πως αν τους μαζεύαμε όλους αυτούς στα νιάτα τους, την είχαν εύκολα τη Dream Team '92. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Βαλε και Κοτζαγκιαουριδη και Πουρναρα να καλύψουμε το 5. Βαλε και Νασο Χουμπαυλη να εχουμε ενα γκαρντ ακομη και κατεβαίνουμε ανετα. Α1 Αμερικης. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2017 από Chrisxxx 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα