~mxls~ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Preseason. Γιατί τα 1000 ματς τη σεζόν δεν είναι αρκετά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Επειδή δε πολυ παρακολουθώ σε ποια θέση τον βάζουν και παίζει στο μιλγουοκι; Απο κατι στιγμιοτυπα για 2αρι μου έκανε. Εχει κορμί παντως τώρα με τον ογκο που εβαλε να παίξει απο 2 εως 4. Φοβερός και με πολύ εξέλιξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nevyn Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Αν εννοεις τον Γιαννη συνηθως παιζει point forward ,τυπικα καταλαμβανει το 4 την πιο πολυ ωρα ή το 3 πιο σπανια αλλα αυτος κατεβαζει συνηθως την μπαλα και φτιαχνει το παιχνιδι.Αναλογα με τις αναγκες μπορει βεβαια να καλυψει 1-5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Τι συζητάμε τώρα ρε παιδιά; https://www.youtube.com/watch?v=hcXv0JtzNQA Θα βγει άλλος τέτοιος λευκός άραγε; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Αδυνατον να ξαναβγει τετοιος παιχτης γενικοτερα. Ευκολα μπορω να σκεφτω 4-5 κατηγορίες χαρακτηριστικών που ηταν καλύτερος όλων οσως εχουν περασει απο το ΝΒΑ . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Αν κάνουμε μια κανονικοποίηση και σκεφτούμε πως κανένα από τα σωματικά του προσόντα δεν προσφερόταν για το επίπεδο του ΝΒΑ (εκτός ίσως από το ύψος, που πρακτικά δεν λέει τίποτα), πιθανότατα μιλάμε για τον πραγματικό GOAT. Και δεν είναι μόνο αυτό, είναι ολόκληρος ο ασύλληπτος μύθος του. Έχουμε έναν άνθρωπο που παράτησε το κολλέγιο στα 19 επειδή δεν την πάλευε, γύρισε στην πόλη του και μάζευε σκουπίδια στο δήμο (με αποτέλεσμα να πάει στο ΝΒΑ 23-24 χρονών). Πέντε χρόνια αργότερα ξεκίνησαν τα φοβερά προβλήματα με τη μέση του, παρ' ολ' αυτά συνέχισε να κάνει πλάκα στους πάντες μέχρι τις αρχές της επόμενης δεκαετίας. Έγινε από το πουθενά προπονητής σε ομάδα ΝΒΑ και υποσχέθηκε ότι μέσα σε τρία χρόνια θα τους πήγαινε τελικό και θα εγκατέλειπε. Το είπε και το έκανε. Δεν ξαναγίνονται αυτά τα πράγματα. Δυστυχώς αν και τον είχα προλάβει στα τελευταία του, δεν μπορούσα να εκτιμήσω τότε τι ακριβώς ήταν αυτό που έβλεπα. Το κατάλαβα πολλά χρόνια αργότερα. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Αν κάνουμε μια κανονικοποίηση και σκεφτούμε πως κανένα από τα σωματικά του προσόντα δεν προσφερόταν για το επίπεδο του ΝΒΑ (εκτός ίσως από το ύψος, που πρακτικά δεν λέει τίποτα), πιθανότατα μιλάμε για τον πραγματικό GOAT. Και δεν είναι μόνο αυτό, είναι ολόκληρος ο ασύλληπτος μύθος του. Έχουμε έναν άνθρωπο που παράτησε το κολλέγιο στα 19 επειδή δεν την πάλευε, γύρισε στην πόλη του και μάζευε σκουπίδια στο δήμο (με αποτέλεσμα να πάει στο ΝΒΑ 23-24 χρονών). Πέντε χρόνια αργότερα ξεκίνησαν τα φοβερά προβλήματα με τη μέση του, παρ' ολ' αυτά συνέχισε να κάνει πλάκα στους πάντες μέχρι τις αρχές της επόμενης δεκαετίας. Έγινε από το πουθενά προπονητής σε ομάδα ΝΒΑ και υποσχέθηκε ότι μέσα σε τρία χρόνια θα τους πήγαινε τελικό και θα εγκατέλειπε. Το είπε και το έκανε. Δεν ξαναγίνονται αυτά τα πράγματα. Δυστυχώς αν και τον είχα προλάβει στα τελευταία του, δεν μπορούσα να εκτιμήσω τότε τι ακριβώς ήταν αυτό που έβλεπα. Το κατάλαβα πολλά χρόνια αργότερα. Μοιάζει να είναι ο GOAT αλλά σίγουρα έτσι αδικείς άλλα ιερά τερατα. Αυτο που εγω μπορώ να πω είναι ότι ίσως είναι το καλύτερο 4αρι (αν και πρακτικά δεν είχε θεση έτσι όπως έπαιζε, παρότι το ύψος, η σωματοδομή και η θέση απο όπου σκόραρε ήταν τυπικά ένος PF). Σίγουρα μαζι με Ματζικ, Τζόρνταν και Πίπεν είναι στη GOAT πεντάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Ο ινδιάνος δεν είναι για εκεί. Αλλά εντάξει μωρέ, γούστα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Pippen γιατί; Σίγουρα, δεν έχω παρακολουθήσει όσο θα έπρεπε ώστε να εκφέρω σοβαρή άποψη, αλλά έστω από αυτά τα λίγα που έχω δει, σίγουρα δε θα τον τοποθετούσα τόσο ψηλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Ο Μπέρντ ξεπέρασε καθε προσδοκία και λογική για να φτάσει εκεί που έφτασε. Οι υπόλοιποι γεννήθηκαν με το ταλέντο και τα φυσικά προσόντα για να το κάνουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Μα απ' τη στιγμή που δεν ήταν πολύ αθλητικός, λογικά πρέπει να είχε πολύ ταλέντο για να κάνει αυτά που έκανε. Δεν ξέρω, εμένα μου δίνει την εντύπωση ότι απλά γεννήθηκε γι' αυτό, όχι ότι έφτασε εκεί λόγω δουλειάς και επιμονής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Παιδια τι το συζηταμε, μου βιαζε τα ονειρα στο Nba All star challenge του Gameboy, οτι σουταρε πισω απο το τριποντο εμπαινε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Ο ινδιάνος δεν είναι για εκεί. Αλλά εντάξει μωρέ, γούστα. Pippen γιατί; Σίγουρα, δεν έχω παρακολουθήσει όσο θα έπρεπε ώστε να εκφέρω σοβαρή άποψη, αλλά έστω από αυτά τα λίγα που έχω δει, σίγουρα δε θα τον τοποθετούσα τόσο ψηλά. Ήταν πολύ αθλητικός και ο πληρέστερος all around SF, ο καλύτερος αμυντικός, με συνδρομή σε ριμπαουντ, τάπες, κλεψίματα. Επισκιάστηκε σιγουρα απο τον Jordan αλλά η συνεισφορά του ήταν σημαντική. Για μένα ήταν τέρμα θεαματικός και ο πιο ολοκληρώμενος παίκτης που είχα δει τόσο σε άμυνα (κυρίως) αλλά και σε επίθεση αφού συχνα τραβούσε αυτος το σκόρ. Τότε κατάλαβα ότι στο μπασκετ ένας παίκτης μπορεί να προσφέρει τόσο πολλά, όταν τον είδα να παίζει απο PG εως ελαφρύ πεντάρι σε κάποια σχήματα. Βρείτε μου εσεις κάποιο καλύτερο 3αρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Για το "μέταλλο" που είχε μέσα του, είναι πολύ υψηλά σε οποιαδήποτε λίστα. Οι τίτλοι των Bulls άλλωστε ξεκίνησαν με την παρουσία του. 3αρια είναι o LeBron και ο Bird. Δεν είναι σε αυτό το επίπεδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sl028 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Κάτι για τριάρια άκουσα https://www.youtube.com/watch?v=SDpXWIpr838 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα