Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπορείς να πείς οτι ήταν ύποπτο μάτς το αποψινό. Οι Μπούλς απο μόνοι τους βγάζουν τα μάτια τους με τις λανθασμένες επιλογές του Ρόουζ σε κάθε κρίσιμη επίθεση.

Και το Μαϊάμι αρκετά ασόβαρο. 40 λεπτά με τον Λεμπρόν να κατεβάζει μπάλα και να τρώει 24" μόνος του. Πιστεύω φέτος είναι η χρονιά του Ντάλας.

• Απαντ. 23,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1592

• nzeppos

1536

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1046

Δημοσ.

Καλημέρα,δεν έχω καλύτερο τρόπο να ξυπνάω από το να διαβάζω post του fantasmenos την προηγούμενη νύχτα.Τα έχουμε ακούσει όλα,ούτε ο ίδιος ο Λεμπρόν να ήταν.Ο Γκέμπελς στους ναζί τέτοια προπαγάνδα δεν χρησιμοποίησε ήταν πολύ πιο light από την δική του.Μέχρι που μας έβγαλε ότι τώρα παίζουν και άμυνα στο NBA,δηλαδή που φτάνει αυτή η φαντασία σου πια???Ρε συ μήπως μας δουλεύεις και χαίρεσαι που ψαρώνουμε και απαντάμε????

Δημοσ.

Δεν μπορείς να πείς οτι ήταν ύποπτο μάτς το αποψινό. Οι Μπούλς απο μόνοι τους βγάζουν τα μάτια τους με τις λανθασμένες επιλογές του Ρόουζ σε κάθε κρίσιμη επίθεση.

Και το Μαϊάμι αρκετά ασόβαρο. 40 λεπτά με τον Λεμπρόν να κατεβάζει μπάλα και να τρώει 24" μόνος του. Πιστεύω φέτος είναι η χρονιά του Ντάλας.

E δεν ήταν και σαν το 2ο παιχνίδι ναι.Μπορείς να πεις ότι κέρδισε και η εμπειρία με κάποια "bad calls" άλλα άμα δεν έχεις 2ο ψηλό μόνο bad call δεν λες να δίνει το αμυντικό φάουλ επιθετικό και 5ο στον Νόα και αντί να βαράς βολές να πρέπει να χαλαρώσεις την άμυνα για 8 λεπτά.Μέχρι και ο άλλος γελούσε μόλις το σφύριξαν.Όπως και κάτι "αδιαθλητικά" 4άποντα για να μαζευτεί το σκόρ τσακ μπαμ.

Ο Rose όμως τα έσπασε άσχημα.Αυτόν θέλουμε να είναι και ας μην κέρδισαν.Να μπαίνει μέσα και να τους καρφώνει στη μάπα και να επιτίθεται όπως χθες.Στο τέλος εντάξει τα είχε ψιλοφτύσει και έκανε κάποια λάθ(φταίει και το Μαιάμι σε αυτό δεν είναι εύκολο όταν πέφτουν 3 τέτοια κορμιά πάνω σου) και στην τελευταία επίθεση γνώμη μου ήταν ότι έπρεπε να την πάρει ο Ντένγκ αλλά αυτά είναι που βελτιώνονται με το χρόνο.Λίγο το σουτάκι να βελτιώσει και να παίζει όσο επιθετικά έπαιζε σήμερα και ακόμη περισσότερο και είναι θέμα χρόνου να κυριαρχήσει στο NBA.

Ναι ο βασιλιάς τα έσπασε.Τα καλάθια.Μόνο με βολές σκόραρε.Τα υπόλοιπα αν δεν τα έβαζε δεν θα ήταν παίχτης NBA.Ο Μίλερ και ο Μπός το πήραν το παιχνίδι.Ο Μίλερ την κανονική που τους κράτησε ζωντανούς και ο Μπός στην παράταση.

Δημοσ.

102009_shaq_lebron_800.JPG

Ποιος? Ο Σακιλ με μπαστουνι? Αστεια πραγματα....

Καλημέρα,δεν έχω καλύτερο τρόπο να ξυπνάω από το να διαβάζω post του fantasmenos την προηγούμενη νύχτα.Τα έχουμε ακούσει όλα,ούτε ο ίδιος ο Λεμπρόν να ήταν.Ο Γκέμπελς στους ναζί τέτοια προπαγάνδα δεν χρησιμοποίησε ήταν πολύ πιο light από την δική του.Μέχρι που μας έβγαλε ότι τώρα παίζουν και άμυνα στο NBA,δηλαδή που φτάνει αυτή η φαντασία σου πια???Ρε συ μήπως μας δουλεύεις και χαίρεσαι που ψαρώνουμε και απαντάμε????

Οχι ρε φιλε τι σε δουλευω? Γιατι δηλαδη? Επειδη λεω αυτο που βλεπω? Λεω κατι ψεμματα μηπως? Δεν εχω δει κανεναν εδω να απανταει με επιχειρηματα στα δικα μου επιχειρηματα παρα μονο αφοριζετε αυτα που λεω.

Οχι ολοι καθως υπαρχουν και αυτοι που δεν εχουν πεσει θυμα της προπαγανδας της ΝΙΚΕ για τον Τζορνταν ή του μετεπειτα ψευτικου παικτη του Κομπι.

Και φυσικα ο Λεμπρον συνεχιζει τις φοβερες εμφανισεις σε πλειοφ. Ξεφευγει παραπανω επιπεδα!! Οταν αυτος που θελατε να μου παρουσιασετε ως παικτη που πλησιαζει τον Λεμπρον, ναι για τον Γουειντ μιλαω, οταν αυτος λοιπον κανει αθλια εμφανιση ε ερχεται κλασικα ξανα ο μεγας Βασιλιας του μπασκετ και σωζει την παρτιδα με μυθικη εμφανιση παλι. Παιζοντας ανεπαναληπτη αμυνα στον Ροουζ στο τελος οπου κινδυνευσαμε να χασουμε και με 35 ποντακια 6 ριμπαουντ και 6 ασιστ και 2 κλεψιματα πηρε σχεδον μονος του το παιχνιδι! Αυτος ειναι ο Λεμπρον Τζειμς. Σας εδωσε και εσας ολους εδω την απαντηση του.

lebron-james-526-2-052411.jpg

Ο Ροουζ? 23 ποντους και κακες επιλογες. 8 στις 27 προσπαθειες και 1 στα 9 τριποντα. ΑΙΣΧΟΣ. Αυτος ειναι κυριοι του ΝΒΑ ο MVP σας?? :mad: Το κλεψατε απο τον Βασιλια αλλα τωρα το πληρωνετε! Φαινεται η αληθεια του ποιος αξιζε να το παρει!! Ντροπη σας. :mad: :mad:

Ο Γουειντ? Τραγικος και αυτος.

Παμε λοιπον για ενα μπρεικ και αν δεν το παρουμε δεν τρεχει καστανο, 4-2 ανετα στην εδρα μας και βουρ για τελικο με πλεονεκτημα εδρας.

Πρέπει να δώσουνε τον τίτλο στον James... αλλιώς θα κλαίει και αυτός και τα χιλιάδες παιδάκια που έχουνε την εντύπωση ότι είναι ο καλύτερος μπασκετμπολίστας που υπήρξε.

Γιατι ποιος ειναι? Ποιος εχει παιξει καλυτερο μπασκετ? Ποιος εχει κανει καλυτερες εμφανισεις σε πλειοφ? Ειδες μηπως τι εκανε χθες παλι?? Για δες....

Ναι ο βασιλιάς τα έσπασε.Τα καλάθια.Μόνο με βολές σκόραρε.Τα υπόλοιπα αν δεν τα έβαζε δεν θα ήταν παίχτης NBA.Ο Μίλερ και ο Μπός το πήραν το παιχνίδι.Ο Μίλερ την κανονική που τους κράτησε ζωντανούς και ο Μπός στην παράταση.

Εισαι σιγουρος οτι το ειδες το παιχνιδι ολο? Ποιος Μιλερ και ποιος Μπος? Οχι οτι δεν κανανε τιποτα αλλα το μισος σας για τον Λεμμπρον και απορω γιατι, δεν σας αφηνει να παραδεχτειτε τα αυτονοητα μου φαινεται. Δηλαδη οποιος λεει οτι χθες ο Λεμπρον δεν εκανε τρομερη εμφανιση πραγματικα ε τι να πω?? :confused:

Δημοσ.

Αν είσαι πιτσιρικάς εξηγείται η μαλακία που πάει σύννεφο.

Αν είσαι ενήλικας προφανώς είτε είσαι ufo είτε trollareis...

Αν είσαι ενήλικας και τα πιστεύεις πραγματικά αυτά που λες, τότε σε παρακαλώ κόψε το LSD και τα ληγμένα...

Δημοσ.

Ετσι γουστάρω που ο Lebrick πήρε 3 παιχνίδα μόνος του. Τα γατάκια στο Σικάγο είναι λίγα μπροστά στον flash και στον Βασιλιά.

P.S. Fantasmenos ηρέμησε ρε φίλος , βλέπουμε ΝΒΑ πολλά χρόνια ;) Εντάξει δε πιστεύω να διαφωνεί κανείς εδώ μέσα οτι ο Λεμπρόν , ασχέτως τις εμφανίσεις του , είναι ολοκληρωμένος παίχτης. Δεν κάνει τις μυθικές εμφανίσεις που έκανε με CAvs , λόγω Wade-Bosh αλλά και πάλι είναι ασταμάτητος.

Δημοσ.

μάλλον πρέπει να ζητήσω συγνώμη από τον chris τον γαύρο που του πα ότι βλέπει μπάσκετ μέσα απο καλειδοσκόπιο, άλλο παιχνίδι έβλεπα εχθές από αυτό που περιγράφεται στο μήνυμα 1129.

Δημοσ.

μάλλον πρέπει να ζητήσω συγνώμη από τον chris τον γαύρο που του πα ότι βλέπει μπάσκετ μέσα απο καλειδοσκόπιο, άλλο παιχνίδι έβλεπα εχθές από αυτό που περιγράφεται στο μήνυμα 1129.

XAXAXA οχι ρε το σωστό παιχνίδι έβλεπες :) Ο 1129 έβλεπε με γυαλλιά Lebron τον αγώνα B)

Δημοσ.

Έλα και για τους λάτρεις του θεάματος τα χθεσινά highlights!:-D

http://www.youtube.com/watch?v=YLGuFi0Qiwg&feature=feedu_more

1,89 άνθρωπος.Κοίτα που πηδάει.χαχα

Άσχετο.Τι παλικαράκι είναι αυτός ο boozer ρε παιδιά.Δείτε τον στο 3ο κάρφωμα.Τελείως γραφικός.Αρχίζει να έχει γέλιο η περίπτωσή του.

Δημοσ.

Έλα και για τους λάτρεις του θεάματος τα χθεσινά highlights!:-D

http://www.youtube.com/watch?v=YLGuFi0Qiwg&feature=feedu_more

1,89 άνθρωπος.Κοίτα που πηδάει.χαχα

Άσχετο.Τι παλικαράκι είναι αυτός ο boozer ρε παιδιά.Δείτε τον στο 3ο κάρφωμα.Τελείως γραφικός.Αρχίζει να έχει γέλιο η περίπτωσή του.

0:47 τι Λεμπρον κ μλκιες......

Δημοσ.

Καλά ο Μπούζερ έχει βγει από ταινία,πολύ άμπαλος παίκτης.Ο άλλος μας έβγαλε πουθενά Κόμπε και Wade.Πες μου μόνο που πουλάνε τα γυαλιά που φοράς να πάρω και γω μπας και δω αυτα που βλέπεις...Έχεις κολίσει με τα νούμερα και τους αναλυτές,εσύ δεν έχει μάτια να δεις μπασκετ και να καταλάβεις πως παίζεται???Οπώς καταλάβατε πάει για fantasmenos απλά δεν μπορώνα κάνω παράθεση σε όλα τα μνμ του λέει παντού τα ίδια σαν ποίημα:P:P:P Φιλικά πάντα και χωρίς παρεξηγήσεις!

Δημοσ.

Αν είσαι πιτσιρικάς εξηγείται η μαλακία που πάει σύννεφο.

Αν είσαι ενήλικας προφανώς είτε είσαι ufo είτε trollareis...

Αν είσαι ενήλικας και τα πιστεύεις πραγματικά αυτά που λες, τότε σε παρακαλώ κόψε το LSD και τα ληγμένα...

Θα σε εκανα ρεπορτ αλλα για να σου λυθει η απορια 17 χρονων ειμαι φιλε ενα βημα πριν γινω ενηλικας(και δεν καταλαβαινω δηλαδη τους διαχωρισμους αυτους, δηλαδη τι? Οταν γινω 18 αυτοματα και ως δια μαγειας θα μπορω να εχω αποψη σοβαρη ενηλικου ενω στα 17 οχι?) και δεν καταλαβα? Απαγορευεται να εχω αποψη?

Ετσι γουστάρω που ο Lebrick πήρε 3 παιχνίδα μόνος του. Τα γατάκια στο Σικάγο είναι λίγα μπροστά στον flash και στον Βασιλιά.

P.S. Fantasmenos ηρέμησε ρε φίλος , βλέπουμε ΝΒΑ πολλά χρόνια ;) Εντάξει δε πιστεύω να διαφωνεί κανείς εδώ μέσα οτι ο Λεμπρόν , ασχέτως τις εμφανίσεις του , είναι ολοκληρωμένος παίχτης. Δεν κάνει τις μυθικές εμφανίσεις που έκανε με CAvs , λόγω Wade-Bosh αλλά και πάλι είναι ασταμάτητος.

Ακριβως φιλε. Ειναι ασταματητος και δεν καταλαβαινω γιατι οι αλλοι δεν το βλεπουν και δεν τον παραδεχονται ως βασιλια? Μα ποιος μπορει να τον σταματησει? Κανεις. Ποτε πριν στην ιστορια του μπασκετ δεν υπηρξε παικτης που επαιξε πιο ολοκληρωτικο μπασκετ.

XAXAXA οχι ρε το σωστό παιχνίδι έβλεπες :) Ο 1129 έβλεπε με γυαλλιά Lebron τον αγώνα B)

Χαχα οχι ρε, ναι τον συμπαθω τον Λεμπρον αλλα οταν δεν παιζει καλα το παραδεχομαι δεν ειμαι κολλημενος.

Αφού ο Μίλερ κράτησε το Μαιάμι ζωντανό και ο Μπός πήρε την παράταση.Τι να σου πω ψέμματα;Αλλά εντάξει ο ΛεΜπρόν είναι Λεμπρόν.Την έκανε τη μαγική του κίνηση στο παρακάτω βίντεο.Κοίτα που πηδάει.

http://www.youtube.com/watch?v=zbmzf7Pcs_0

Ε ενταξει μια φαση εκανε και εχασε 2-3 σουτ σιγα γινονται αυτα σε καθε παιχνιδι ολοι χανουν τετοιες φασεις που και που, συμβαινει!

Ομως για τους 35 ποντους δεν μιλας. Που πηρε μονος του την ομαδα και την κουβαλησε στο σκοραρισμα. 35 απο τους 101 ποντους ειναι το 35% των ποντων της ομαδας του. Ποιος τα κανει αυτα συνεχεια οπως ο Λεμπρον? Και στις ασιστ μαλιστα να ειναι και παλι ο κορυφαιος της ομαδας του με 6. Βαλε και απο εκει 12 ποντους και βγαζεις οτι το 50% της ομαδας ηταν αυτος. Οχι ακριβως μια ομαδα μονος αλλα μιση μπορεις να πεις.

Λεμπρον+Οι αλλοι εναντιον Σικαγο της ομαδας που βγηκε πρωτη στην κανονικη περιοδο. Ενταξει τι να πει κανεις παραπανω για να δει το μεγαλειο αυτου του παικτη. Ποιος ας μου πει καποιος καποιον που να εκανε εστω τα μισα απο αυτα που κανει ο Λεμπρον στα πλειοφ παλι.

Απλησιαστος! Ο Βασιλιας του μπασκετ!! :confused:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...