Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κ εγω που νομιζα οτι o Vince ειναι ο καλυτερος στα καρφωματα...

Φοβερος ηταν. Απλως ο Λεμπρον ειναι καλυτερος στα καρφωματα. Σαν παικτες γενικα φυσικα ουδεμια συγκριση, η μερα με τη νυχτα.

Δημοσ.

+1

όχι και σύγκριση για καρφώματα τώρα

κοίτα εδώ,ούτε ο φακός δεν τον προλαβαίνει :shock:

Lebron-James-pics-Gallery-pic-6.jpg

Δημοσ.

Φοβερος ηταν. Απλως ο Λεμπρον ειναι καλυτερος στα καρφωματα. Σαν παικτες γενικα φυσικα ουδεμια συγκριση, η μερα με τη νυχτα.

ναι αλλα Dennis Rodman δεν ειναι.......

Δημοσ.

+1

όχι και σύγκριση για καρφώματα τώρα

κοίτα εδώ,ούτε ο φακός δεν τον προλαβαίνει :shock:

Lebron-James-pics-Gallery-pic-6.jpg

Οχι ρε. Photoshop ειναι η φωτογραφια μην λεμε και οτι θελουμε. :-D :-D

Ειπαμε ειναι κορυφη και τον αγαπαμε αλλα ανθρωπος ειναι οχι ο φλας.

ναι αλλα Dennis Rodman δεν ειναι.......

Που κολλαει αυτο?

Δημοσ.

Λοιπόν, εγώ κόβω την πλάκα διότι η στατιστική και τα νούμερα λένε την αλήθεια. Μόλις πάρει 7 πρωταθλήματα και καμια 20 προσωπικούς τίτλους και ξεπεράσει κάποιους άλλους, εδώ θα μαστε να το ξανασυζητήσουμε.

Δημοσ.

Λοιπόν, εγώ κόβω την πλάκα διότι η στατιστική και τα νούμερα λένε την αλήθεια. Μόλις πάρει 7 πρωταθλήματα και καμια 20 προσωπικούς τίτλους και ξεπεράσει κάποιους άλλους, εδώ θα μαστε να το ξανασυζητήσουμε.

Οχι παντα, αυτο σου λεω τοση ωρα. Συγκρινεις την εποχη των 90ς και των 80ς οπου οι αμυνες ηταν ανυπαρκτες με την τωρινη εποχη που φτυνεις αιμα? Ας επαιζε ο Τζορνταν, ο Μπερντ ο Ματζικ και οι αλλοι τωρα και θα σου ελεγα τι θα κανανε.

Οσο για τα πρωταθληματα φιλαρακι δεν μετρανε για την αξια καποιου παικτη. Ο Λεμπρον εχει ξεπερασει τους παντες με το μπασκετ που εχει παιξει εως τωρα. Οποιος εχει ματια βλεπει. Το λενε οι περισσοτεροι αναλυτες που ξερουν διαβασε λιγο ΕΣΠΝ να δεις τι λενε καθημερινα.

Δημοσ.

Είσαι σοβαρός? Μοιράζει ακατάπαυστο γέλιο ο άνθρωπος ρε, ζωντάνεψε το τόπικ..

Εδώ τον δουλεύουν μέσα στη μούρη του και απαντάει "κι εγώ τα ίδια λέω"

Εχώ λιώσει ρε! Κι άλλο! Κι άλλο!

Btw: Κι εγώ πιστεύω ότι ο Lepron είναι θεός. Δεν υπάρχει άλλος ρε. Είναι και 100% σίγουρο ότι θα είναι και ο καλύτερος του 21ου αιώνα, μη σου πω και του 22ου. Έτσι κι αλλιώς όπως γνωρίζουμε πάνω από βασιλιάς δεν υπάρχει. Και ποιον λένε βασιλιά? Τον Lepron φυσικά! Τυχαίο? Δεν νομίζω...

Δημοσ.

Οποτε μην κοιτατε τους τιτλους Κομπι-Λεμπρον καθολου γιατι ο μεν πρωτος ειχε Σακιλ, Γκασολ, Μαλοουν, Πειτον για συμπαικτες και του τα επαιρναν οι ψηλοι για αυτον κυριως ο Σακιλ και ο δε δευτερος επαιζε μονος του στο Κλιβελαντ και τους πηγε τελικο μονος του και παραλιγο να τους ξαναπαει παλι μονος του με μυθικες εμφανισεις.

Σε ολα μυθικος και ασταματητος. Χωρις καλους συμπαικτες χωρις κανεναν καλο ψηλο.

102009_shaq_lebron_800.JPG

Δημοσ.

Uncle Stern has decided!

Οι Heat κερδίσαν κατά κράτος στην παράταση.Οι Bulls τα παίξαν όλα για όλα,δεν υπήρχε άλλος ψηλός να δώσει ανάσες γιατί έφυγε νωρίς ο Τούρκος,ο Νόα με 5 φάουλ,πολλά λεπτά για όλους και αναγκαστικά στο τέλος τα είχαν φτύσει τελείως.Είχε την ευκαιρία του το Chicago να πάρει στο τέλος το παιχνίδι αλλά το ότι πήγε στην παράταση δεν τους ευνόησε λόγο κούρασης.Δεν μου άρεσε που ο Rose πήγε για buzzer beater σούτ αντί να μπεί μέσα και να πάει για το φάουλ.Ο Λεμπρόν τον μάρκαρε.Τον είχε άνετα στα πόδια.Για ακόμη ένα παιχνίδι τραγικοί οι διαιτητές.Και ας λένε μερικοί ότι δεν μετράει το να δίνεις 3-4 κακά σφυρίγματα ΜΟΝΟ στο Μαιάμι στην 4η περίοδο.Δυστυχώς το Μαιάμι πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα.Θα χάσει και το πολύ ανώτερο Ντάλας με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.Τι να πείς;Ελπίζω τουλάχιστον να τους αφήσουν να διεκδικήσουν ότι μπορούν στο 6ο παιχνίδι και να μην τους σκοτώσουν στο 5ο.

Δημοσ.

Πρέπει να δώσουνε τον τίτλο στον James... αλλιώς θα κλαίει και αυτός και τα χιλιάδες παιδάκια που έχουνε την εντύπωση ότι είναι ο καλύτερος μπασκετμπολίστας που υπήρξε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...