nzeppos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Ναι φέτος όντως πρέπει να έγινε ρεκόρ εισιτηρίων, το άκουσα κι εγώ. Δεν θυμάμαι ακριβώς το νούμερο αλλά νομίζω ήταν κάτι πολύ μεγάλο (του στιλ 20-22 εκατομμύρια). Φυσικά δεν μετράνε μόνο τα εισιτήρια αλλά και η τηλεθέαση ανά την υφήλιο. Ο Λεπρός (θεωρητικά) έχει δηλώσει από τότε που επέστρεψε ότι δεν ξαναφεύγει από την πόλη του, δεν νομίζω πως υπάρχει τέτοια περίπτωση ό,τι και να λέγεται στο ράδιο αρβύλα ή στις φυλλάδες. Θα παλέψει για να ξαναφέρει το πρωτάθλημα στο Cleveland και θεωρητικά τώρα πια ο οργανισμός ξέρει τι πρέπει να κάνει για να ενισχυθεί (εν αντιθέσει με το προηγούμενο stint του Λεπρού μέχρι το 2010, που οι συμπαίκτες του δεν έκαναν ούτε για κύπελλο Κόρατς). Δεν ξέρω για GOAT, αλλά σίγουρα είναι σε αυτό το επίπεδο των 5-6 καλύτερων ever. Του χρόνου είμαστε όλοι Bucks, τέρμα. Το League Pass έχει live την παρέλαση τώρα. Το πέτυχα πάνω σε δηλώσεις Πατσούλια και ανατρίχιασα (πολύ καλά τα μιλάει τα αγγλικά, μπράβο?). Χαμός γίνεται από κόσμο, λίγο ακόμα και θα ξεπεράσουν συγκέντρωση του παλαιού ΠΑΣΟΚ (που λέει ο λόγος). Jump shooting teams - Charles Barkley: 2-0 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 @Rabican, new blood on the green court ???? Blake Griffin, Gordon Hayward potential targets for Celtics https://www.si.com/nba/2017/06/15/rumors-draft-free-agency-trades-news Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 ΠΩΠΩ να ερθει BG να παρω διαρκειας!!! περα απο την πλακα.. δεν ξερω αν ο BG θα δεσει με το παρον ροστερ. 4αρι καλο (θεωρητικα) εχουμε (Horford) που τραυματιζεται πιο σπανια απο Griffin. και μπακαπ του τον μαλλια τον καναδο.. 5αρι θελουμεεεεε.. με Amir και ζελλερ δε γινεται δουλεια.. για τον Hayward δεν εχω εικονα ειλικρινα. δεν τον εχω παρακολουθησει τον παιχτη!! ρε θα ανεβεις καμμια βολτα Boston να παμε για street photo;;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Για να δουμε, θα πετυχουν στις προβλεψεις ? NBA MOCK DRAFT: Here's what the experts are predicting for all 30 first-round picks http://uk.businessinsider.com/nba-mock-draft-experts-first-round-2017-6?r=US&IR=T/#1-boston-celtics-markelle-fultz-g-1 @Rabican Πρεπει καποια στιγμη να ανεβω στο ''Village'' σας.... Χρονο να βρω, γιατι ουτε το σπιτι δεν με βλεπει τωρα τελευταια..... Τις τελευταιες 4 εβδομαδες εχω κατεβει FL 5 φορες (κανω renovation το holiday residence οποτε πρεπει να επιβλεπω κιολας... ) +Καποια trips to Asia που ερχονται τους επομενους 3 μηνες. Για Christmas holidays να κανω τον Santa πανω στο ''χωριο'' σας το βλεπω.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 επικος καφρος ο Draymond!! http://www.sportingnews.com/nba/news/draymond-green-lebron-james-quickie-shirt-warriors-parade-video/1rxmebm1jqoaq105168vnnsvin @μπομπερ με βλεπω για Ελλαδα το κριστμας σιζον.. δε συντονιζομαστε καλα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 ... Αυτο με την δυση τι φαση; Υπαρχει καποιος λογος που οι περισσοτεροι καλοι παικτες ειναι στη δυση; Είναι ο Λεμπρον ανατολή. Όποιον σούπερ σταρ, με όποια χρήματα και σε οποιαδήποτε ομάδα να βάλεις, δεν βλέπει τίτλο απο εκει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Ετοιμαζεται το trade.....στο Νο1 76ers Reportedly in Talks with Celtics to Trade Up for Markelle Fultz in Draft http://bleacherreport.com/articles/2716143-76ers-reportedly-in-talks-with-celtics-to-trade-up-for-markelle-fultz-in-draft Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nevyn Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Αναρωτιεμαι τι θα ζητησουν σαν ανταλαγμα,μηπως καναν Ocafor μια και πονανε στην θεση του σεντερ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 To no.3 και μελλοντικά Πικς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Κακη ανταλλαγη μπορουν να κανουν και καλυτερες εκει στη βοστωνη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 ενα 5αρι ρε παιδια.. δεν τραβαει αλλο με Amir.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 δεν νομιζω οτι θα κρατησουν το 3ο πικ. το πιο λογικο για μενα ειναι το δωσουν και αυτο και να παρουν butler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harisv Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Το επομενο pick που θα παρουν οι celtics ξερουν περιπου σε ποια θεση θα βρισκεται? Δεν εχω καταλαβει την λογικη να δωσεις το νο1 για το νο3 και ενα μελλοντικο pick. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Ιts a deal (?) 76ers, Celtics agree on trade for No. 1 pick The Celtics will get the No. 3 pick, plus an additional first-rounder in either 2018 or 2019, according to the person who spoke on condition of anonymity Saturday night because the trade has not been formally approved by the league. The agreement between the Celtics and 76ers was struck not long after Fultz worked out for Philadelphia on Saturday evening. https://apnews.com/61b3697d0a1143d8b26fc4e5539bdb13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Κακη κινηση την θεωρω, θα μπορεσουν να ανανεωσουν και τα 3 συμβολαια της περιφερειας τους του χρονου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα