Rabican Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Βρε άτιμε... τι δουλειά ειναι αυτή που ανεβάζεις φωτογραφίες στο Flickr;;; μπαχαχαχαχα φιλαρακι, ημουν σε ενα Data Center και περίμενα ενα Nexus switch να κανει reboot.. 15-20 λεπτα!! :P Νάσο, ευχαριστώ man!!!! :)
corfu4ever Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 http://www.contra.gr/Basketball/USA/NBA/trela-gia-toys-goyoriors-45-000-dolaria-gia-ena-eisithrio.4717173.html
Unabomber Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 http://www.contra.gr/Basketball/USA/NBA/trela-gia-toys-goyoriors-45-000-dolaria-gia-ena-eisithrio.4717173.html Last year @ Game 7, courtside ticket was $122k Λογικα και φετος, (αν φτασουν game 7) καπου εκει θα παει.... Μου φαινεται, θα σταματησω το annual membership στο MSG στην επομενη season, και θα τα δωσω για τα Finals..... 2
Rabican Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 annual membership για να βλεπεις Melo;;; :) δηλαδη περσυ εδωσες 122Κ για να πας courtside game7;; seriously? 1
Unabomber Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 annual membership για να βλεπεις Melo;;; :) δηλαδη περσυ εδωσες 122Κ για να πας courtside game7;; seriously? Ειναι απο τους τελευταιους..... ειδαμε τον Μamba να αποχωρει και πονεσαμε...... ΕΙναι σχετικα κοντα στο σπιτι μου ρε συ, οποτε ολες οι ομαδες ερχονται απο δω και τις βλεπω.... οποτε δεν ειναι μονο ο Melo..... Oχι ρε, τρελος εισαι.... ειπαμε, ειμαι fan, αλλα οχι και να δωσω το car μου, για ενα game..... 1
Rabican Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Αυτο με το να μενεις τοσο κοντα σε ενα γηπεδο, εστω κι αν η ομαδα ειναι χαλια, ειναι εκπληκτικο. εχω ενα φιλο που μενει μια σταση μετρο μακρια απο το TD Garden. οποτε καθε 2 μερες εβλεπε κι αλλο αγωνα, εστω κι αν τοτε οι Celtics δεν βλεπονταν!! :) 1
Rabican Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 θα ελεγα οτι οι Cavs εχουν καποιου ειδους momentum, αλλα δεν πιστευω οτι για δευτερη σερι βραδια θα ειναι τοσο αστοχοι οι Splash.. χου νοουζ δο! το λοιπον εγω δινω 60% στεψη, 40% διπλο... αν τωρα γινει το διπλο, παμε για στεψη στο Oakland αλλα οχι πολεμικη...
~mxls~ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Την διαφορά περιμένω να την κάνει ο Ιρβινγκ. Στα πρώτα 2 εκτός δεν έδωσε το σκορ που περίμενε η ομάδα του. Νομίζω σήμερα θα είναι όπως στο τέταρτο ματς. Ο Λεμπρον θα είναι Λεμπρον. Από GSW περιμένω Καρρι να κάνει μεγάλο ματς.
Rabican Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Εγω περιμενω Draymond να κανει παιχνιδαρα, οχι απο ποντους. Ο λεπρος ρε γμτ γιατι σε ΚΑΘΕ φαουλ γκρινιαζει.. σκασε ρεεεε!! οτι θελει κανει ο Λεπρος... 27-4 σερι οι πολεμιστες.. ωρε... μπλακαουτ παθανε οι αλλοι Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2017 από Rabican
CrYsTaL_NePtUnE Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Παραλίγο να το γυρίσουνε οι Καβς.Εχει λίγο δρόμο ακόμα. Εληξε. Πρωταθλητες οι Warriors .(ημουνα με τους Καβς)
Rabican Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 FMVP ευκολα ο KD.. μπραβο ομαδα.. ο Λεπρος επαιξε 47! και να μην ξεχασουμε... δαχτυλιδι ο Γεωργιανος!!!!!!
Andy Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 χαρουμενο για KD που εφυγε μακρια απο τον καρκινο που λεγετε westbrook. και για τον kerr επισης που εφτιαξε την ομαδα(επιθετικα) 1
~mxls~ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Ο πιο ανάξιος και δίκαιος ταυτόχρονα Fmvp στα χρονικά. Προσπαθεί το espn να πουλήσει ντουραντίλα και ο κόσμος τον κράζει στα σχόλια. Αναμενόμενο. Κατώτερος των προσδοκιών ο Ιρβινγκ, ο Καρρι απ'την αλλη έκανε τους καλύτερους τελικούς της καριέρας του. Το λες και εκδίκηση για τα περσινά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα