~mxls~ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Στην Ελλάδα συμβαίνει κάτι δεκαετίες τώρα. Άστο και είμαι γαύρος. Αγαπάμε εκφράσεις χεστων μόλις ακούνε καβς ιν σεβεν. Και μόνο η ιδέα τρομάζει, λολ https://youtu.be/wMd9cmUHSnI Υ.Γ JR SWIIIISH κινεί ολόκληρο ΝΒΑ με ενα τουιτ. Άν δεν είναι αυτό απόδειξη GOAT,τότε τι;
Inler Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Κακο ματς γενικα Κατι η χαλαροτητα των Warriors στην αμυνα που εδωσε πολλα ξεμαρκαριστα σουτ κατι η υπερβολικη ευστοχια των Cavs και η κακη διαιτησια που εκοψε παρα πολλες φορες το ρυθμο εκαναν το 3-1 Αν γινει το 3-2 απο τους Cavs μετα αυτοματως ειναι φαβορι....Σοβαρα να καθαρισουμε τη μπουγαδα απο το 1ο-2ο δεκαλεπτο....
Chrisxxx Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Είναι 2-2-1-1-1 πλέον όπως και στα υπόλοιπα π.ο.
4saken Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Μονο οι Γουοριορς θα μπορουσαν να φανε 80 ποντους στο ημιχρονο και να μην διασυρθουν στο τελος. Σιχαμα JR Smith δεν δικαιουσαι δια να ομιλεις...
W0zzAp Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δεν νομιζω να μπορεσουν να κρατησουν οι Cavs τα ιδια ποσοστα στην επιθεση και στα υπολοιπα παιχνιδια,ολο και καποιος παικτης θα ειναι εκτος κλιματος.Σε αυτο το παιχνιδι Curry-Thompson σε πολυ μετρια βραδια και κατα τ'αλλα οι Warriors εβαλαν 116 ποντους και ενω ειχαν πολλα νευρα απο την διαιτησια ολη η ομαδα. Υ.Γ Βλεπω ποσο καιρο αυτον τον Love και ρε γαμωτο ο ανθρωπος δεν μπορει να βαλει ενα ποντο ακριβως κατω απτο καλαθι ενω παιρνει πολλα επιθετικα ριμπαουντ,μονο με 3ποντα σκοραρει. 1
~mxls~ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Αναμένοντας αναλυτικά συμπεράσματα από νζεππος για τα 9/34 τρίποντα της 4αδας των πολεμιστών, τα 5,6,7 τρίποντα από τζέιαρ,λοβ,κάιρι αντίστοιχα, το 50% ποσοστό των Καβς,σε ενα ματς με κοντά 80 προσπάθειες για τρίποντα. Παμε να αναλύσουμε ένα-ένα τα τρίποντα. ... Σιχαμα JR Smith δεν δικαιουσαι δια να ομιλεις... Κάνω πως δεν το είδα φορσέικεν. 1
nzeppos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Μόλις το είδα κι εγώ. Αυτό που κατάλαβα ήταν ότι για να νικήσουν οι Cavs θα έπρεπε να κάνουν το καλύτερο παιχνίδι στην ιστορία τους στα playoff, να σπάσουν παγκόσμια ρεκόρ Αμερικής σε περιόδους, ημίχρονα, τρίποντα, να ξεπεράσει ο Λεπρός τα triple double τελικών του Magic, να αναστηθεί ο Tristan, να βάλει σουτ από τα 10+ μέτρα ο JR Smith, να παίξει η (τραγική) διαιτησία περίπου 100-0 Cleveland, να μην τραβήξει το τρίο των Warriors, να γίνει τριπλή συζυγία Ερμή-Πλούτωνα-Μανούσου κλπ. Τουλάχιστον ανανεώθηκε το ενδιαφέρον για λίγες ακόμα μέρες. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2017 από nzeppos 11
Rabican Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 εγω παλι χαρηκα γιατι δουλευα παρασκευη προς σαββατο βραδυ και δεν μπορουσα να δω το ματσακι και θα ειχα ξενερωσει αν τελειωνε εκει! παρτακιας;;;; :P 1
4saken Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Στο πρωτο ημιχρονο του All star game η Ανατολη πετυχε 92 ποντους.
Ψιτ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 εγω παλι χαρηκα γιατι δουλευα παρασκευη προς σαββατο βραδυ και δεν μπορουσα να δω το ματσακι και θα ειχα ξενερωσει αν τελειωνε εκει! παρτακιας;;;; :P Βρε άτιμε... τι δουλειά ειναι αυτή που ανεβάζεις φωτογραφίες στο Flickr;;; 1
nzeppos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δεν ξέρω για τη δουλειά, πάντως οι φωτογραφίες τα σπάνε! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα