Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θύμησε μας επίσης και μία κίνηση χαρακτηριστική του Lebron. Μία μπασκετική κίνηση που να δείχνει τη μπασκετική του ευφυία. Δεν υπάρχει.Ένα γυμνασμένο τέρας της φύσης είναι, που παίζει μπάσκετ.

EDIT: Γυμνασμένο, όχι μόνο στο σώμα, αλλά και στον τρόπο παιχνιδιού του, χωρίς όμως να έχει κατι το μοναδικό, κάτι που δεν είχε/έχει κανείς άλλος παίκτης.

Δημοσ.

Μα εγώ δεν μίλησα για τον Τζόρνταν, που εννοείται οτι ήταν καλύτερος και απο Lebron και απο Kobe (ας φτάσουν 35 και να στέκονται σε υψηλο επίπεδο, και μετά τα ξανασυζητάμε).

Ε πως εννοειται?? Δεν ειδες τι εκανε προπερσι ο Λεμπρον στα πλειοφ? Περυσι? Φετος δεν βλεπεις τι κανει?

Μονος του παιζει και οδηγει την ομαδα στην κορυφη. Απλως περυσι και προπερσι δεν ειχε βοηθεια ενω φετος εχει και ετσι θα καθησει στον θρονο του.

Θύμησε μας επίσης και μία κίνηση χαρακτηριστική του Lebron. Μία μπασκετική κίνηση που να δείχνει τη μπασκετική του ευφυία. Δεν υπάρχει.Ένα γυμνασμένο τέρας της φύσης είναι, που παίζει μπάσκετ.

Καμια σχεση. Μπασκετικη κινηση? Ε δεν εχει κανενα σημα κατατεθεν. Ολα τα κανει!!

Η μπασκετικη του ευφυια φαινεται απο τις πολλες ασιστ που δινει καθε φορα και ποσο καλα βλεπει γηπεδο και τους συμπαικτες του. Αφου πλησιαζει τον Ματζικ Τζονσον λενε σε αυτο το θεμα, τι να λεμε παραπανω??

Εχεις δει ποσες ασιστ δινει? Οργανωση και σκορ και θεαμα και αμυνα. Πληρες πακετο! Δεν εχει ξαναυπαρξει. Το μυαλο του Ματζικ στο σωμα του Ολαζον με τις ικανοτητες του Τζορνταν και το τριποντο του Κομπι(δειτε φετος στατιστικα στο 3ποντο ;) ). Το πληρες πακετο!

Δημοσ.

Ok, sorry. Λάθος μου.

Εμ ειδες? Τα στατιστικα λενε παντα την αληθεια. Στο τελος ολοι θα το παραδεχτουνε οτι ειναι ο απολυτος βασιλιας.

Αφου τα νουμερα μιλανε μονα τους. Μπορει ο Τζορνταν να ειχε καλυτερα νουμερα αλλα μην ξεχναμε σε τι εποχη επαιζε. Τα νουμερα του Λεμπρον ειναι απειρως πιο σπουδαια γιατι ειναι πολυ πιο δυσκολο να γινουν τη σημερον ημεραν. Και ομως τα κανει!! :shock: :shock:

fantasmene τον Dwyane Wade τον ξερεις?

Ε τι? Πες μου τωρα οτι τον θεωρεις οτι πλησιαζει τον Λεμπρον να τα δω ολα. :whistle:

Δημοσ.

EDIT: Γυμνασμένο, όχι μόνο στο σώμα, αλλά και στον τρόπο παιχνιδιού του, χωρίς όμως να έχει κατι το μοναδικό, κάτι που δεν είχε/έχει κανείς άλλος παίκτης.

Πριν το παιχνιδι που παίρνει ταλκ κ το πεταει στον αερα! Δεν ειναι απίστευτος; :mrgreen:

Δημοσ.

Πριν το παιχνιδι που παίρνει ταλκ κ το πεταει στον αερα! Δεν ειναι απίστευτος; :mrgreen:

Αφου προσφερει show ο ανθρωπος. Ποιος αλλος θα τολμουσε να το κανει? Ξεχωριζει σε ο,τι κανει ο ανθρωπος! ;)

Δημοσ.

Ειλικρινά, εδώ και ώρα προσπαθώ να σκεφτώ ένα λόγο να κάτσω να παρακολουθήσω ένα αγώνα που παίζει ο Λεμπρον και να μην κάτσω στο youtube να δω LAL vs Celts επι εποχής Μπέρντ και Μάτζικ.

Δημοσ.

Και απορω δηλαδη με μερικους που δεν παραδεχονται το ποσο τεραστιος παικτης ειναι ο Λεμπρον. Δηλαδη τι πιστευετε? Οτι αν παιζατε ενα μονο μαζι του θα νικουσατε? :whistle:

Αν δνε ειναι τοσο μεγαλος οσο ειναι γιατι τον λενε Βασιλια τοτε? Γιατι ειναι ο μεγαλυτερος ολων των εποχων. Μονο ενας βασιλιας ειναι πανω απο ολους. ;)

Δημοσ.

τωρα που το σκεφτομαι ο fantasmenos φιλος μας μου θυμηζει εμενα οταν ημουν πιτσιρικας κ θαυμαζα καπως ετσι τον Jordan.

Δημοσ.

Ένα βουνό μούσκουλα που παίζει επαγγελματικά μπάσκετ και πραγματικά εχει καταφέρει με την εξάσκηση να φτάσει να είναι κορυφαίος σήμερα, δε σου πα ότι μπορώ να το κερδίσω σε μονό. Αλλά εγώ θεωρώ το μπάσκετ ομαδικό παιχνίδι που βασίζεται 1. στην ευφυία του προπονητή και των παικτών 2. στο πως θα χρησιμοποιήσουν τα προτερήματα και 3. θα κρύψουν τα μειονεκτήματα τους ως ομάδα. Οι τύποι που πηδάνε στο θεό και τρέχουν ως μπούστηδες, οκ είναι αξιοθαύμαστοι, αλλά εμένα ως θεατή, μου προκαλούν βαρεμάρα.

Δημοσ.

τωρα που το σκεφτομαι ο fantasmenos φιλος μας μου θυμηζει εμενα οταν ημουν πιτσιρικας κ θαυμαζα καπως ετσι τον Jordan.

Εμ η προπαγανδα της ΝΙΚΕ αυτα εκανε. Σας τυφλωσε με τον Τζορνταν και τωρα δεν βλεπετε την αληθεια. Αλλα η αληθεια θα αναδειχτει στο μελλον οπου ο Τζορνταν και οι αλλοι θα σβησουν σιγα σιγα και η αποσταση του Λεμπρον απο τον 2ο θα γινει διαστημικη!!

Αμα το δεις με βαση τους αγωνες και οχι με τα στατιστικα που ψευδονται(θυμησου: ο καλυτερος τροπος να πεις ψεμματα ειναι να χρησιμοποιησεις στατιστικα) ο Λεμπρον εχει ξεπερασει ηδη τον Τζορνταν και ολους τους αλλους φυσικα. Τωρα παμε για αλλα. Για αυξηση της κυριαρχιας μας.

Δειτε που φτανει το χερι του! Ασυλληπτο! :shock: :shock:

Lebron-James-Dunking.jpg

large_lebron0601kuntz.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...