Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι Raptors στα δύο παιχνίδια που χάσανε ήταν τελείως άστοχοι. Αντιθέτως, στο παιχνίδι που κέρδισαν ήταν πολύ εύστοχοι.

Να δούμε τι θα γίνει όταν και οι δύο ομάδες είναι εύστοχες. Μακάρι να κάνουν την υπέρβαση οι Bucks και να δούμε σειρά Giannis Vs James.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιρ Δε Ντιρ που λενε και στο χωριο μου,ο Λεπρος θα ιδρωσει φετος για να φτασει στους τελικους  :P

Επεξ/σία από Nevyn
Δημοσ.

κακή ομάδα οι bucks και ο γιάννης κάπως μαζεμένος σήμερα

σκληρή άμυνα οι ραπτορς

Δε μου άρεσε καθόλου το ματς

Πολύ αστοχία γενικότερα

• Like 1
Δημοσ.

Οι ράπτορς ήταν απλά διαβασμένοι και δεν πλησίαζε κανείς τη ρακέτα τους.

Τέτοια ταμπουρωμένη ρακέτα είχα χρόνια να δω.

Δημοσ.

Κατ' εμέ, δεν είναι απίθανο να κάνουν break στο break πάντως, και θεωρώ πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πάμε και σε Game 7.

Δημοσ.

Ο Γιάννης προσπαθούσε πάση θυσία να φτάσει σε lay up / καρφώματα σήμερα πράγμα που τον οδήγησε σε πολλά λάθη καθώς όλοι οι raptors ήταν ταμπουρωμένοι στη ρακέτα. Πρέπει να πάρει σουτάκια από τα 4-5 μέτρα και να παίξει με πλάτη πιο πολύ πιστεύω. Κακό παιχνίδι και από τα PGs (Bogdon Dell). οι Raptors είναι εξίσου κακοί με πέρισυ όπου κέρδισαν με τα χίλια ζόρια τους Heat. Η σειρά είναι ροντέο νομίζω καμία ομάδα δεν πείθει.

Δημοσ.

αυτό ακριβώς, είδα κι εγώ το ματς και σκεφτόμουν, γίνεται να αποκλειστούν και οι δύο; please δλδ και έλεος, αν είναι δυνατόν να είναι αυτές τώρα ομάδες nba

• Like 1
Δημοσ.

Δειτε το 4ο ματς των Σπερς-Γκριζλς...

ΥΓ: To εγραψα ενω εβλεπα εκτεταμενα στιγμιοτυπα και πριν τελειωσει,ΣΟΒΑΡΑ δειτε το.

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...