Liakos10 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Πολυ καλο το παιχνιδι στο τοροντο. Οι bucks δειχνουν οτι θα ζορισουν πολυ τους ραπτορς, θα μπορουσαν και το 2-0 αν εμπαινε ενα απο τα τρια πολυ καλα τριποντα στο τελος.
coyote2 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Να πουμε λίγο και για τους άλλους? Τα σουτ που βάλανε στο τέλος οι ραπτορς ήταν φοβερα εκεί στο 100 και 102 Μαρκαρισμένα κλπ http://nba.sport24.gr/article/4630669/isofarisan-ti-seira-oi-raptors-muthikos-o-antetokounmpo
Nevyn Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Οι Ραπτορς αυτη την φορα ηταν καλα διαβασμενοι και ειχαν προσαρμοσει την αμυνα τους πανω στο Γιαννη και τον ειχαν περιορισει πολυ στο πρωτο ημιχρονο ενω και ο Lowry ηταν σε καλη μερα,ευτυχως ο Middleton βρηκε και παλι το χερι του και μαζι με τον Monroe τους κρατησαν σε αποσταση βολης μεχρι να παρει μπρος και ο Γιαννης στο τελος.Παρολα αυτα θα μπορουσαν να παρουν την νικη στο τελος αν εβαζαν τα ελευθερα τριποντα οι Brogdon,Dellavedova. Απο την αλλη βλεπω πως αυτοι που ελεγαν οτι οι Celtics δεν πειθουν για νουμερο 1 ειχαν δικιο,οι Bulls τους εχουν ριξει στο καναβατσο
Chrisxxx Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δεν ειναι τόσο οτι ειναι κακοί οι Σελτικς όσο ότι το Τσικαγκο ειναι σε φόρμα. Δεν ειναι τυχαίο ότι στήθηκε ο "Κινγκ" για να χασει την 1η θεση.
patrickdrd Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 σωστο, μλκας ηταν κοτζαμ βασιλιας να παει να παιξει τιτανομαχια με το τσικαγκο; ασε μας μωρε, πριν λιγες μερες εγω θυμαμαι που εκραζε ολος ο ντουνιας το σικαγακι για το αθλιο μπασκετ που επαιζε, τωρα τι εγινε και παιζει μπασκεταρα; ντοπα επεσε μου φαινεται
~mxls~ Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 σωστο, μλκας ηταν κοτζαμ βασιλιας να παει να παιξει τιτανομαχια με το τσικαγκο; ασε μας μωρε, πριν λιγες μερες εγω θυμαμαι που εκραζε ολος ο ντουνιας το σικαγακι για το αθλιο μπασκετ που επαιζε, τωρα τι εγινε και παιζει μπασκεταρα; ντοπα επεσε μου φαινεται Έγινε ότι στα pο παίζουν άνδρες. Η μια ομάδα έχει Wade-Butler. Οι άλλοι όχι. 2
ProponitisTouKanape Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Τα πλειοφ στην Ανατολη παιζονται για να μαθουμε ποιον θα αποκλεισει ο Λεμπρον στους τελικους της. Οποιος και να περασει, οποια εκπληξη και να γινει στα υπολοιπα ζευγαρια, ειναι σχεδον απιθανο να αποκλεισουν τους Καβαλιερς. Αλλωστε ο Λεμπρον γενικα στην κανονικη περιοδο δεν σκιζεται κιολας αλλα αντιθετα φορτσαρει στα πλειοφς Οι Ραπτορς αυτη την φορα ηταν καλα διαβασμενοι και ειχαν προσαρμοσει την αμυνα τους πανω στο Γιαννη και τον ειχαν περιορισει πολυ στο πρωτο ημιχρονο ενω και ο Lowry ηταν σε καλη μερα,ευτυχως ο Middleton βρηκε και παλι το χερι του και μαζι με τον Monroe τους κρατησαν σε αποσταση βολης μεχρι να παρει μπρος και ο Γιαννης στο τελος.Παρολα αυτα θα μπορουσαν να παρουν την νικη στο τελος αν εβαζαν τα ελευθερα τριποντα οι Brogdon,Dellavedova. Απο την αλλη βλεπω πως αυτοι που ελεγαν οτι οι Celtics δεν πειθουν για νουμερο 1 ειχαν δικιο,οι Bulls τους εχουν ριξει στο καναβατσο Οι Σελτικς εκαναν 51-31. Οχι ρεκορ κανονικα για νουμερο 1, ουτε 60 νικες δεν επιασαν. Απλα εκμεταλλευτηκαν την κατασταση και το πηραν το πλεονεκτημα εδρας. Μονο που ηδη απο την πρωτη κιολας σειρα οχι μονο το εχασαν αλλα το Σικαγο εχει διπλο πλεονεκτημα τωρα.
coyote2 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 μπορεί να έχουν μείνει πολλές φανέλες wade και μπάλες απούλητες, οπότε να το φτιάξανε το ματσάκι χαχα
Nevyn Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=cQxJMkhHI8w Κλαιω
~mxls~ Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Νομίζω απ'τα 2 πρώτα ματς HOU-OKC, φαίνεται ότι το MVP πάει στον Μούσια. Και θα'ναι δίκαια.
kargo130 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Νομίζω απ'τα 2 πρώτα ματς HOU-OKC, φαίνεται ότι το MVP πάει στον Μούσια. Και θα'ναι δίκαια. Νομιζω δεν παιζουν ρολο τα playoff και οτι εχουν ηδη ψηφισει απλα θα ανακοινωθει ο mvp τον ιουνιο. Μαλλον σιγουρα για westbrook ειναι. 2
4saken Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Ναι αλλα για το 7/7 του Μαγκι δεν λετε τιποτα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα