fantasmenos-87 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Εγώ νόμιζα πως μιλούσες σοβαρά fantasmenos-87, και ανησύχησα. Σοβαρα μιλαω. Γιατι τι βλεπεις παραλογο ρε? Στο θέμα μας, βλέπω Miami με τίτλο. Ελπίζω τουλάχιστον να δούμε καλύτερα παιχνίδια απο δω και πέρα. Μια χαρα παιχνιδια βλεπουμε. Το Μαιαμι λογικο ειναι να παρει τον τιτλο καθως οι μονοι που θα μπορουσαν να μας αντισταθουν οι Σελτικς ειναι εκτος και ευκολα κιολας.
nikos21aek Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Lz2UngzA_2g&feature=related
Komorias Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Εγώ νόμιζα πως μιλούσες σοβαρά fantasmenos-87, και ανησύχησα. Στο θέμα μας, βλέπω Miami με τίτλο. Ελπίζω τουλάχιστον να δούμε καλύτερα παιχνίδια απο δω και πέρα. εγω ελπιζω στον τυποτενιο Ροσε να κανει τα μαγικα του στον αεροπλανο Λεμπρον κ να δουμε τελικους Ροσε εναντιον Ντιρκ
fantasmenos-87 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Lz2UngzA_2g&feature=related Και ειπα εγω οτι δεν ειχε ο Τζορνταν μεγαλο αλμα? Αλλα μην ξεχνας και τα παπουτσια που φορουσε ετσι? Εμενα δεν μου βγαινει απο το μυαλο οτι αφου η ΝΙΚΕ χτιστηκε πανω σε αυτον και εκανε οτι ηθελε θα του ειχε βγαλει παπουτσι στα μετρα του που να δινει μεγαλο αλμα. Οσο υπερβολικο και συνωμοσιολογικο και αν ακουγεται αυτο ε δεν μπορει κατι θα εκαναν. Και φυσικα το αλμα του Λεμπρον ειναι πολυ πιο μεγαλο ολοι οι αναλυτες του μπασκετ το παραδεχονται.
nikos21aek Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 AXAXAAXAXAAXAXAXAXAXAXAXXA όχι ρε φίλε!!!!Βάλε και κανένα σπόιλερ παραλίγο να με πνίξεις!
fantasmenos-87 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 εγω ελπιζω στον τυποτενιο Ροσε να κανει τα μαγικα του στον αεροπλανο Λεμπρον κ να δουμε τελικους Ροσε εναντιον Ντιρκ Δεν τον ειπα τιποτενιο. Ελεος. Απλως δεν ειναι ο μεγαλος παικτης σουπερ σταρ που ολοι λενε και τον εφτιαξαν τα μιντια και εκλεψαν το MVP απο τον Λεμπρον.
nikos21aek Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Ρε φίλε είναι 22 χρονών όμως.Και ναι είναι ότι καλύτερο έχει επιθετικά σε γκάμα κινήσεων το NBA αυτή τη στιγμή μετά τον Kobe από τα 22 του.Ο LeBron είναι o πιο ολοκληρωμένος παίχτης,παίζει και άμυνα,έχει και δύναμη.Δεν λέει κανένας όχι.Αλλά επιθετικά δεν έχει σχέση ούτε καν με τον Durant.
Komorias Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Ρε φίλε είναι 22 χρονών όμως.Και ναι είναι ότι καλύτερο έχει επιθετικά σε γκάμα κινήσεων το NBA αυτή τη στιγμή μετά τον Kobe από τα 22 του.Ο LeBron είναι o πιο ολοκληρωμένος παίχτης,παίζει και άμυνα,έχει και δύναμη.Δεν λέει κανένας όχι.Αλλά επιθετικά δεν έχει σχέση ούτε καν με τον Durant. τον Wade που τον βαζεις?
nikos21aek Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Όντως επιθετικά και ο Wade πολύ καλύτερος είναι.Τον ξέχασα επειδή έχει αρχίσει να κουράζεται πλέον.Αλλά είναι και αυτός τίγκα φαντεζί παίχτης.
fantasmenos-87 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Ρε φίλε είναι 22 χρονών όμως.Και ναι είναι ότι καλύτερο έχει επιθετικά το NBA αυτή τη στιγμή μετά τον Kobe. Μα πως το λες αυτο?? Δεν βλεπεις τι κανει ο Λεμπρον?? 22 ποντους σε αυτο το 3ο παιχνιδι και 10 ασιστ δηλαδη 22+20 το λιγοτερο ποντους = 42 ποντους εβαλε. Μοιραζει ασιστ για πλακα που ο Κομπι και ο Ροουζ ουτε στον υπνο τους δεν ειδαν. Ολοι οι αναλυτες που ξερουν μπασκετ παραδεχονται οτι ο Λεμπρον φετος ειναι πολυ καλυτερος απο τον Κομπι και εχει ξεφυγει πολυ. Εκανε και κακη χρoνια και ο τελευταιος οποτε δεν ειναι δυσκολο. Οχι οτι ποτε ηταν ο Κομπι -ιμιτασιον του Μαικλ-, καλυτερος του Λεμπρον. Οταν ολοι ρε φιλε οι αναλυτες λενε οτι ο Λεμπρον φετος εχει γινει πλεον ο καλυτερος ολων των εποχων τι να πουμε για αυτον επιθετικα και με ποιον να τον συγκρινουμε?? Διαβασε λιγο τα αμερικανικα σαιτ που μιλανε για τον Βασιλια του μπασκετ που παει προς ολοταχως για να καθησει στον θρονο του. Ο Λεμπρον γιατι λεγεται Βασιλιας του μπασκετ? Γιατι ειναι ο ανωτερος ολων. Δεν παει παραπανω. Δεν βγαινουν τυχαια αυτα.
Komorias Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 παιδια κ εγω γουσταρω Λεμπρον παικταρας λεμε..αλλα οχι κ καλα οτι καλυτερο εχει περασει κ παικτης που παιζει στον αερα.....τι ειναι αυτα ρε? AIR Jordan respect!!! Οταν ολοι ρε φιλε οι αναλυτες λενε οτι ο Λεμπρον φετος εχει γινει πλεον ο καλυτερος ολων των εποχων τι να πουμε για αυτον επιθετικα και με ποιον να τον συγκρινουμε?? Διαβασε λιγο τα αμερικανικα σαιτ που μιλανε για τον Βασιλια του μπασκετ που παει προς ολοταχως για να καθησει στον θρονο του. τα αμερικανικα σαιτ του Miami?
fantasmenos-87 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 παιδια κ εγω γουσταρω Λεμπρον παικταρας λεμε..αλλα οχι κ καλα οτι καλυτερο εχει περασει κ παικτης που παιζει στον αερα.....τι ειναι αυτα ρε? AIR Jordan respect!!! Ο Τζορνταν επαιζε ομως και σε εποχες παλιες που δεν υπηρχαν μεγαλοι παικτες για αντιπαλοι και ολοι ηταν καπως πιο αργοι, πιο αδυναμοι και οι αμυνες πολυ χαλαρες. Ο Λεμπρον παιζει στην πιο δυσκολη εποχη που εχει υπαρξει και κανει αυτα που κανει. Μην το ξεχναμε και αυτο οταν κανουμε την συγκριση.
Komorias Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Ο Τζορνταν επαιζε ομως και σε εποχες παλιες που δεν υπηρχαν μεγαλοι παικτες για αντιπαλοι και ολοι ηταν καπως πιο αργοι, πιο αδυναμοι και οι αμυνες πολυ χαλαρες. Ο Λεμπρον παιζει στην πιο δυσκολη εποχη που εχει υπαρξει και κανει αυτα που κανει. Μην το ξεχναμε και αυτο οταν κανουμε την συγκριση. σε εποχες παλιες που δεν υπηρχαν μεγαλοι παικτες για αντιπαλοι φιλε μου κατσε στο utube κ αρχισε να κοιτας για nba στις εποχες του AIR.να δεις παικτες...μα πλακα κανεις?
nikos21aek Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=sTPWLbSwP0o&feature=related Μόνο αυτό σαν τελευταίο.Και μετά ήρθε ο Kobe να σώσει την παρτίδα!
fantasmenos-87 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=sTPWLbSwP0o&feature=related Μόνο αυτό σαν τελευταίο.Και μετά ήρθε ο Kobe να σώσει την παρτίδα! Ο Κομπε δεν ειχε καν κατεβει τοτε. Και τι δειχνει το βιντεο? Το καρφωμα του Λεμπρον πανω στον Διαμαντιδη=καλυτερο αμυντικο της Ευρωλιγκας 6 φορες, το ειδες?? Περασε απο πανω του σχεδον! Ασταματητος. Ναι σε εκεινο το παιχνιδι δεν ηταν καλος αλλα καμια σχεση!! Εμεις μιλαμε για ΝΒΑ και ο Λεμπρον εχει συνηθισει να παιζει στο ΝΒΑ και οι κανονες της ΦΙΜΠΑ τον μπερδευαν φοβερα και λογικο που δεν μπορεσε να προσαρμοστει σε αυτους, σε λιγους μονο αγωνες προφανως. Αμα το τουρνουα γινοταν με κανονες ΝΒΑ θα σου ελεγα μετα. Παρτι θα εκανε. Μην ξεχναμε πραγματα που δεν μας συμφερουν ετσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα