Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω ίσως όχι τετράδα ακόμα, αλλά 5η-6η θέση στην Ανατολή θα την είχαν σίγουρα. Σε συνδυασμό και με τα ταλέντα που έχουν μαζέψει συν την εμπειρία που θα αποκτηθεί από τους τωρινούς 22χρονους συν το νέο γήπεδο, πιθανότατα πάνε για τελικό περιφέρειας μέσα στην επόμενη τριετία αν καταφέρουν ποτέ να μείνουν όλοι υγιείς.

Πάντα με τη λογική ότι τα status quo της Ανατολής θα παραμείνουν μέσες άκρες όπως είναι τώρα.

• Απαντ. 23,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1666

• nzeppos

1537

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1046

Δημοσ.

Είναι ολίγον τι ντεφορμέ αλλά στην τρίτη περίοδο ξεμπούκωσε. 1 λεπτό πριν το τέλος του αγώνα έχει 29-8-6 (5/13 3π), όσους πόντους έχει και ο Τόμσον.

Πάντως για όσους πιστεύουν ότι οι GSW είναι μόνο τρίποντα και άγιος ο Θεός, όσα μπούνε κι όσα βγούνε, καλά θα ήταν να παρακολουθήσουν παιχνίδια σαν το σημερινό. Οι τύποι τρέχουν διαρκώς χωρίς την μπάλα και ψάχνουν να βρουν διαδρόμους για να κόψουν. Το έχουν καταφέρει μερικές χιλιάδες φορές και πρακτικά το κάνουν τόσο γρήγορα και τόσο αποδοτικά που δεν υπάρχει άμυνα γι' αυτό το πράγμα.

Τουναντίον οι Knicks που υποτίθεται ξαναγύρισαν σε τριγωνική επίθεση, βασίζονται αποκλειστικά στα γιουρούσια του Rose και τα iso του Καρμέλου. Αν δεν είχε τραβήξει ο Πορζίνγκις σήμερα, θα ήταν 20 πόντοι η διαφορά.

• Like 3
Δημοσ.

Όχι ρε φίλε, έβγαλε κλιπ ο golden hoops για το Γιάννη; Ο τύπος μοντάρει τα καλύτερα βίντεο για ΝΒΑ, είναι απίστευτος.

• Like 2
Δημοσ.

Όχι ρε φίλε, έβγαλε κλιπ ο golden hoops για το Γιάννη; Ο τύπος μοντάρει τα καλύτερα βίντεο για ΝΒΑ, είναι απίστευτος.

+100

Δημοσ.

τπτ ολα οκ

παραλιγο να την φαμε με την μπουρδα, αλλα ευτυχως γλιτωσαμε

Παντως μοιαζουν υπερβολικα ετσι?

Δημοσ.

χαχα για αλλο το ειπα εγω, παραλιγο να την φαω στην δουλεια με τη μλκια το βρωμιαρικο το sport24,

incidental nudity my ass μου εβγαλε το λινκ, ελεος

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...