Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλύτερο από 720 δεν θα έχει, μπορεί όμως να παίξει μεγαλύτερο bitrate και 60fps.

Χθες βράδυ έβλεπα στο ΝΒΑ Live TV την προπόνηση των ανατολικών. Μου φαίνεται ότι ο Γιάννης δεν είχε χωνέψει ακόμα που ακριβώς είχε πάει και δεν είχε συνειδητοποιήσει ποιους συμπαίκτες θα έχει :P

Τι μεγάλες στιγμές ρε παιδιά. Τις περιμέναμε από τότε που ο Φάνης με το Φασούλα έγιναν draft στο ΝΒΑ, πίσω στα μακρινά 1986 και '87.

https://www.youtube.com/watch?v=ZhKJ6dahnv0

Bonus η συνέντευξη του συνονόματου Θανάση:

Δημοσ.

Την ξενάγηση στο προπονητικό κέντρο λες; Τα είδα το πρωί και τα τέσσερα μέρη, πολύ εντυπωσιακά. Δηλαδή το νέο κέντρο που φτιάχνουν τώρα πως στο καλό θα είναι;

Την ίδια ώρα εδώ δεν μπορούμε να διοργανώσουμε ένα @#!$ τελικό μπάσκετ.

Δημοσ.

Μιας και πιάσαμε την κουβέντα για τον JR Smith, έριξα μια ματιά να δω τι γίνεται με τη νεογέννητη κόρη του. Τελευταία ενημέρωση που βρήκα ήταν πριν 2 βδομάδες, οπότε και έβγαλαν την πρώτη φωτογραφία μαζί. Άντε μακάρι να πάνε όλα καλά ρε παιδιά.

Δημοσ.

Nzeppos συμφωνω εν μερη μαζι σου αλλα υπαρχουν και καλοι,που δεν εχουν σχεση με δημοσιογραφους-χουλιγκανς ο ρηγας ειναι καλος δημοσιογραφος και πολυ ευχαριστος στην μεταδοση των αγώγων..

Δεν τον είχα προσέξει σαν ρεπόρτερ, μέχρι την συνέντευξη. Ούτε γνωρίζω φυσικά τον χαρακτηρα του.

Εμένα ένα με ξεπερνάει: ταξίδεψε μέχρι την άλλη άκρη του κόσμου, είχε την σπάνια ευκαιρία να κάνει ερώτηση σε έναν κόουτς που πολλοί συνάδελφοι του δεν πρόκειται σε αυτή τη ζωή, και ρωτάει ότι πιο ηλιθιο του ήρθε, γιατί δεν βρήκε λίγα sec να βουτήξει τη γλώσσα στον εγκέφαλο.

Ρατσιστής μπορεί να μην είναι ο άνθρωπος. Εκείνη τη στιγμή όμως τέρμα μλκς, όπως και οι διπλανοί (Έλληνες λογικά) που γελασαν.

• Like 4
Δημοσ.

Τώρα μόλις το είδα. Πολλή έμπνευση, μέτρια εκτέλεση δυστυχώς. Λογικό αφού πλέον έχουν ξεφύγει οι τύποι και επιχειρούν όλο και πιο δύσκολα καρφώματα. Χθες έβλεπα το διαγωνισμό του 1987 και μιλάμε η διαφορά είναι χαοτική.

Δημοσ.

Η λογικη λεει πως θα κανει καποια χρόνια κοιλια ωστε να ξαναγινει ενα μπραφ σαν το περσυνο...το κακό ειναι οτι ο γκορντον ξενερώσε και δεν θα κατεβει του χρόνου

Δημοσ.

Lolwut?

Λοβοτομη εχουν κανει ολοι εκει στο Σακραμεντο;Να τον δεινανε σε καμια Βοστωνη για  picks των Brooklyn θα το καταλαβαινα αλλα αυτο..wtf?

Δημοσ.

Οι Celtics δεν ενδιαφέρθηκαν.

Oι Lakers ήταν η ομάδα που έφτασε πιο κοντά στο να τον πάρει.

Προσέφεραν Randle+ Clarkson αλλά οι Kings ζητούσαν τον Ingram.

Εν τέλει, οι Pelicans ανέβασαν την προσφορά τους (δεν ξέρω ακριβώς τι προσέθεσαν στο τέλος γιατί δεν ήταν και πολλά) και τον πήραν.

Δημοσ.

Εμ θέλατε όλοι να φύγει ο AD από Πέλικανς.

Απίθανο δίδυμο ψηλών. Χρειάζεται τρέιντ και ένας guard ακόμα (ας δώσουν Ασικ).

Δημοσ.

Σωστότατο. Θυμάμαι που έκατσα να δω το προπέρσινο All Star game έστω και σε μαγνητοσκόπηση, χωρίς να ξέρω πόσο έληξε. Ούτε δέκα λεπτά δεν άντεξα να δω. Όποιος έπαιρνε την μπάλα πήγαινε είτε για ελεύθερο κάρφωμα, είτε για ελεύθερο τρίποντο. Όλοι οι υπόλοιποι καθόντουσαν και κοιτούσαν.

Είπαμε, δεν χρειάζεται να παίξουν άμυνες playoff, αλλά όχι και αυτό το χάλι. Φέτος όμως αξίζει ένεκα Γιάννη.

ελα μωρε, αηδιες, προσωπικα βαρεθηκα, φετος πρεπει να ηταν η 1η χρονια μετα απο δεν ξερω κι εγω ποσα χρονια που δεν εβαλα να δω ουτε λεπτο, ουτε προκειται και δικαιωθηκα, απ οτι διαβασα οι διαγωνισμοι ηταν (για αλλη μια χρονια) μλκιες.. (ενταξει στην τελικη τι αλλο να κανουν; οτι ηταν να δουμε το ειδαμε), γιαννηδες δεν γουσταρω μια, στα @@ μου εντελως ομως, οποτε να δω τι;

10 μλκες να τρεχουν για να βαλουν την μπαλα σε ενα παντελως αφυλακτο καλαθι; καλα οκ

μ αρεσει που καποτε κατεβαζα και γεμισα το δισκο μου με παινχιδια νβα-αλλες παπαριες κι αυτες,

shift+delete θα φανε οσονουπω κι αυτα :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...