Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έτσι απλά, κάνουμε κι ένα κάρφωμα με σπάσιμο της μέσης υπό πίεση από την γωνία της ρακέτας... Για να περάσει η ώρα.

Επεξ/σία από FilipposMD
  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 23,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1592

• nzeppos

1536

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1046

FYI, παίζει τώρα η καλή ομάδα του LA εναντίον αυτής που εξακολουθεί να φοράει τις φανέλες των Lakers. Προφανώς το σκορ πάει πολλά με λίγα όπως αναμενόταν.

FYI, παίζει τώρα η καλή ομάδα του LA εναντίον αυτής που εξακολουθεί να φοράει τις φανέλες των Lakers. Προφανώς το σκορ πάει πολλά με λίγα όπως αναμενόταν.

θα ειχε παει και το προηγουμενο ματς ετσι, αλλα ας οψεται το οτι CP3 και Blake ηταν εκτος..

Έτσι απλά, κάνουμε κι ένα κάρφωμα με σπάσιμο της μέσης υπό πίεση από την γωνία της ρακέτας... Για να περάσει η ώρα.

Κάνουμε; Εγω μαι καλός μονο στο σπάσιμο αμυγδάλων...

ΕΕΕΕΕ παιδια, λίγα τα λόγια σας για τον Παραγυιο της Δαφνάρας, λίγα λόγια για τον ΑΟΔ γενικά. Μάθαμε να βλέπουμε (και να παίζουμε (χωρίς σπάσιμο μέσης)) μπάσκετ στο κλειστό της Παπαναστασίου (και στης Αρτάκης αλλά δεν τα λέμε αυτά).

• Like 1

Έτσι. Εδώ μνημόνευσα εγώ αυτόν τον Παραγυιό που δεν υποστήριζα καν Δάφνη, για την ακρίβεια ήμουν στο εντελώς αντίθετο στρατόπεδο (Παπάγου). :P

Επ' ευκαιρία θυμήθηκα πως στη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού (στο βίντεο που προανέφερα), coach ήταν ο θρυλικός Περικλής Ταυρόπουλος που ανέβασε τον Παπάγο τέσσερις κατηγορίες σε τέσσερα χρόνια (από τοπικό ΕΣΚΑ και Γ' εθνική στην Α1 το 1990).

3 ματσάκια για σήμερα σε ανθρώπινες ώρες:

- 9μμ, Mavericks-Timberwolves

- 10μμ, Raptors-Knicks

- 10μμ, Hawks-Bucks

και αυριο επισης καθοτι ειναι μλκ ντεϊ :P

ο οτες εντωμεταξύ δείχνει το πιο αδιάφορο απ'τα τρία, έλεος

• Like 1

Τι διάολο, ψάχνω για κανα stream των Bucks στο reddit (για φίλο, αφού εγώ έχω ήδη NBA League Pass) και βρίσκω πάνω-πάνω ωραιότατο link με 5000Kbps στα 60fps που παίζει τζετ. Και μάλιστα τουλάχιστον 30" πιο μπροστά από την επίσημη μετάδοση που βλέπω εγώ. Που δεν είναι καν 60fps. Και αν δεν το έβλεπα στο Kodi αλλά σε browser θα ήταν και στα 3000Kbps (τουλάχιστον τώρα είναι στα 6000).

Σαν να λέμε καλύτερα τζάμπα παρά να πληρώνεις. Τι μλκες ρε. Πάω στα φόρουμ να κράξω. Και στα καπάκια email στο [email protected].

ps: έφεραν τον Ντομινίκ (που ακόμα έχει φέσι στους μισούς περιπτεράδες της Αθήνας) να μιλήσει για τα καρφώματα του Γιάννη, ζούμε μεγάλες στιγμές.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...