nzeppos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Αν είχε προλάβει ο Τόμσον όμως (και δεν πρόλαβε για δύο δέκατα) το Cleveland θα είχε χάσει από τρίποντο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Όντως απόρησα πως έχασαν οι γκολντεν στειτ, όσο για το Σικάγο δεν ξέρω τι φταίει έναν ψηλό της προκοπής δεν έχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozi Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 26/12 είναι σήμερα.Εγώ λέω πως το Golden State ΔΕΝ θα πάει φέτος στους τελικούς (ίσως ούτε καν της περιφέρειας). Εχουν πρόβλημα στην χημεία στα δύσκολα ματς που πάνε κλειστά κ δεν είναι blowouts. Ο Curry έξέφρασε δυσαρέσκεια που δεν ήταν στο παρκέ στην τελευταία άμυνα. https://streamable.com/v74yn Αν δεν πάει και βασικός στο All Star θα είναι ένα ακόμα χτύπημα στην ψυχολογία του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 In a review of the officiating after the 109-108 Cavaliers victory, the NBA stated Richard Jefferson should have been called for a foul on Kevin Durant on the final play of the game. "I fell, and I didn't fall on my own," Durant said afterward, per Chris Haynes of ESPN.com. Jefferson, who didn't deny making contact, countered, per Jason Lloyd of the Akron Beacon Journal: "We all think we're fouled on every play in every single game." The review also stated LeBron James should have been called for a technical foul for hanging on the rim with 1:43 remaining. The other controversy stemmed from this dunk and reaction by James, which didn't lead to a technical foul: While the play gave the Cavaliers a two-point lead with less than two minutes remaining, the ensuing celebration was excessive. http://www.sport-fm.gr/article/3252884 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy0077 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Στα 3 δευτερόλεπτα και με τον τρόπο που έγινε (δεν ήταν προφανές με γυμνό μάτι) λογικό ήταν να μην το σφυρίξουν εκτός αν ήταν 1000% σίγουροι οι διαιτητές. Για την τεχνική, σφυρίχθηκε φάουλ έτσι και αλλιώς, οπότε δεν ήταν ότι σταμάτησε το παιχνίδι το γεγονός πως κρεμάστηκε. Κατά την γνώμη μου και οι δύο φάσεις σωστά αντιμετωπίστηκαν από τους διαιτητές. Αν πάμε αυστηρά με τους κανονισμούς ναι αδικήθηκαν οι Warriors, αλλά πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη και τις συνθήκες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Ψηφίζουμε Γιάννη Ατεντοκούμπο για το All Star Game τoυ NBA! Πως ψηφίζετε http://www.militaire.gr/%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7-%CE%B1%CF%84%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CF%80%CE%BF-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1/ https://www.google.gr/search?q=NBA+vote&oq=NBA+vote&gs_l=serp.12...0.0.0.12836.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0....0...1c..64.serp..0.0.0.JXpaMZFgGaE 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 απο τις λιγες ψηφους τα τελευταια χρονια που εριξα με χαρα! :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Καλά το είχε πει ο Σπανούλης. Μην βλέπετε πολύ Steph Curry! Κάνει κακό!!! instagram.com/p/BOgzGRxDHeI/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Βγάλτον έξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 μετα τσι γυναικος after kicking Marc Gasol's butt in TD Garden!! 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liakos10 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Το πιστεύω ότι στη ζωή μου όλη δε θα αξιωθώ να το ζήσω αυτό αδερφέ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Το πιστεύω ότι στη ζωή μου όλη δε θα αξιωθώ να το ζήσω αυτό αδερφέ! ειλικρινα μπορεις να βρεις φτηνα εισιτηρια για Αμερικη. αν κινηθεις Οκτωβρη-Νοεμβρη και Μαρτιο-Απριλιο μπορει να πετυχεις πηγαινε-ελα 400-450 ευρω. τουλαχιστον εγω που κοιταζω απο Βοστωνη-Ελλαδα συχνα τοσο βρισκω.. μετα τα εισιτηρια του αγωνα ειναι σχετικα φτηνα στη regular season (φυσικα πανω ψηλα στο θεο). 40-50 ευρω εχω δωσει οσες φορες εχω παει Celtics... Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2016 από Rabican 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 ειλικρινα μπορεις να βρεις φτηνα εισιτηρια για Αμερικη. αν κινηθεις Οκτωβρη-Νοεμβρη και Μαρτιο-Απριλιο μπορει να πετυχεις πηγαινε-ελα 400-450 ευρω. τουλαχιστον εγω που κοιταζω απο Βοστωνη-Ελλαδα συχνα τοσο βρισκω.. μετα τα εισιτηρια του αγωνα ειναι σχετικα φτηνα στη regular season (φυσικα πανω ψηλα στο θεο). 40-50 ευρω οσες φορες εχω δωσει οσες φορες εχω παει Celtics... Νομίζω το παλικάρι αναφερόταν στη γυναίκα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 θεουλης. η αληθεια ειναι οτι δεν το ειχα σκεφτει αυτο! η γυναικα ειναι μπασκετικια φουλ (εσχατως μας βγηκε και NFL-ικιά) και βαζελος. οποτε το να παει να δει μπασκετ ομαδα με πρασινα και τριφυλλια... no problem! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Αν συνεχίσουν να μένουν εκτός οκτάδας οι Μπακς φοβάμαι ότι θα έχει αντίκτυπο στην ψηφοφορία για την συμμετοχή του Γιάννη στο Ολ σταρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα