nikos21aek Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Όντως ότι και να πούμε δεν αλλάζει κάτι.Όσοι δεν είδαν το παιχνίδι δεν πρόκειται να καταλάβουν. Κυριακή κοντή γιορτή.Αν οι Μπουλς έχουν μαζί τους αυτή την στραγγαλιστική άμυνα που χθες κράτησε το Μαιάμι για δύο 7άλεπτα με 0 πόντους και αν δεν χάναν τόσα σουτ να έβγαζε αιφνιδιασμούς το Μαιάμι μπορεί να μην το άφηνε να περάσει ούτε τους 70 και ας αφήνουν το Σικάγο να σουτάρει όσο χθες ελεύθερα και κάποια στιγμή θα μπουν ή τουλάχιστον δεν θα χαθούν τόσα πολλά.Του πούστη 1/7 ελεύθερα τρίποντα ο Ντένγκ δεν ξανακάνει.Ούτε 3/10 εξ επαφής ο Μπούζερ δεν ξανακάνει.Ούτε ο Ρόουζ θα χάσει 5-6 λέι απ ξανά.Η λογική λέει ότι θα την πάρει πίσω την έδρα το Σικάγο ή στο 3ο ή στο 4ο παιχνίδι.Οι υπόλοιποι ας πιστεύουν ότι με 30/105 σουτ το Σικάγο σε παιχνίδι που μέχρι το 44ο λεπτό ήταν 73-73 με το Μαιάμι να κλείνει 7 λεπτά με 0 πόντους στην 4η περίοδο κέρδισε η πολύ σκληρή άμυνα του Μαιάμι ή η μεγάλη του επίθεση.Και μόνο που είχε το Σικάγο 25 κατοχές παραπάνω χωρίς να βάζω μέσα καμιά 5άρα τάπες και κλεψίματα που τα έδωσαν φάουλ όποιος καταλαβαίνει καταλαβαίνει για το πόσο καλύτερη ομάδα είναι το Σικάγο.30 κατοχές παραπάνω είναι ευκαιρία για 30 παραπάνω καλάθια.Ε κάποια θα μπούνε παραπάνω σε ένα από τα 2 παιχνίδια στο Μαιάμι.Στο πρώτο παιχνίδι είχε 20 παραπάνω κατοχές και κέρδισε με 20.
patrickdrd Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 αμπαλοι φιλε, αστα, μην το ψαχνεις, χαχαχα βρηκαν κ τα καναν σου λεω με την ατλαντα, με το μαϊαμι δεν μπορουν σου λεω, για καμια ατλαντα κ για κανα κλιβελαντ ειναι σουπερσταρς τωρα λεμε θα δουμε ποσα απιδια βγαζει ο σακος τις παραπανω κατοχες με αδωνη μεσα καλα θα κανεις να τις ξεχασεις, το ματς πλεον θα παιχτει στα ισια, λες να ναι μακακες οι του μαϊαμι να χαριζουν κατοχες δωρο;
nikos21aek Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 http://sports.yahoo.com/nba/blog/ball_dont_lie/post/Miami-Heat-players-moved-to-tears-after-another-?urn=nba-330370 Και υπόψιν το προηγούμενο με τις 20 παραπάνω κατοχές και το +21 ήταν μέτριο παιχνίδι επιθετικά.Ας κερδίζει το Σικάγο 20-30 κατοχές παραπάνω όπως στα δύο προηγούμενα παιχνίδια και θα τα πούμε. Μέχρι τότε να ζείς στον φανταστικό κόσμο των ανίκητων heat.Δεν ξαναμιλάω μέχρι να σπάσει την έδρα το Σικάγο.χαχα Μα δεν τις χαρίζουν τις κατοχές οι Χιτ.Οι Μπουλς τις κερδίζουν.Τες πα.Άντε να δούμε.Μόνο μην αρχίσετε πάλι το κλάμα.χαχα @ΔΝΚΙ αυτό με τον Γερασίμου που λες δεν το είπα.Σε αιφνιδιασμό έβγαινε το Σικάγο.Και το καλάθι που δεν βάζει είναι απλά το κερασάκι.Τα φάουλ είναι το θέμα και το momentum.Αλλά σου είπα αφού νομίζεις ότι 4 φάουλ στο πρώτο 1,5 λεπτό της 2ης όταν πάει να ξεφύγει η διαφορά δεν είναι υπερπλεονέκτημα πάσο.
patrickdrd Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 αχαχα, για την ωρα εσυ κλαψουριζεις ολη μερα για την χθεσινη ηττα, αμα παρεις 2πλο (που δεν το βλεπω ) τοτε θα δουμε τι θα κανουμε με την περιπτωση σου παντως ωραιο ματς, δεν ειδα το πρωτο και καλυτερα (θα ξενερωνα να βλεπα το σικαγο να φευγει μπροστα με 20 ), τι βλεπεις αποψε, θα μεινει μες στο χαντι η οκλα; ή δεν σε αφορα η δυση;
nikos21aek Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Καλά μην πάρουν 2 διπλά μόνο. Έχω παίξει και δεν λέω τίποτα μην το γκινιάσω.
patrickdrd Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 χαχαχα, καταλαβα, σικαγο πρωταθλημα εχεις παιξει και οκλα +5,5 αποψε
nikos21aek Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δεν σου λέω.Τα μόνα που θα σου πω είναι ότι το Μαιάμι είναι η χειρότερη ομάδα ΚΑΙ από τις 4. Και ας γουστάρω όσο δεν πάει τον Wade και ας αναγνωρίζω την αξία του James (άλλο αν πιστεύω ότι δεν είναι ούτε καν μέσα στην 10άδα των καλύτερων ever που πολύς κόσμος τον βάζει εκεί και ούτε πρόκειται να φτάσει ποτέ σε τέτοια επίπεδα).
patrickdrd Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 καλα, αυτο το εχω γραψει κι εγω πρωτος ρε, οτι περισσοτερο μου αρεσε το μαϊαμι περσυ, μονο με wade (και beadsley; ), παρα τωρα που ηρθαν κ οι αλλοι δυο
SOCRATIS1000 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 1-1 οι θαντερ,106-100.Θα περασουν οι μαβς,στον αλλο αγωνα προβλεπω ντιρκ με 40 προσπαθειες
pamaxon Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Το ελάττωμα των Dallas είναι ότι αν δεν μπουν τα σουτ υπάρχει πρόβλημα,και τα 3ποντα δεν έμπαιναν χτες.Πέτζα και Τέρι δεν βοήθησαν πολύ.Αυτό που παρατήρησα είναι ότι οι Θάντερ αφήνουν σχετικά τον Ντίρκ να κάνει το παιχνίδι του αλλά κλείνουν πολύ τους άλλους να μην έχει καθόλου βοήθειες έξυπνη προσέγγιση αλλά δεν ξέρω να θα τους βγαίνει και στα άλλα παιχνίδια!
nikos21aek Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Έχει πλάκα να δούμε κανέναν τελικό Θάντερ-Μαιάμι να χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο.Ο τελικός αν ο θεός αγαπάει το μπάσκετ πρέπει να είναι Ντάλας-Σικάγο.Οτιδήποτε άλλο θα είναι μεγάλη ξενέρα.
pamaxon Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Και γω αυτό θέλω,ε όχι και ξενέρα απλά και αυτές δεν είναι μικρές ομάδες και αξίζουν να είναι στον τελικό.Μακάρι να δούμε άλλα 8 μάτς να χορτάσουμε ημιτελικούς!
patrickdrd Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 συμφωνω, προσωπικα το ιδανικο μου ειναι μαϊαμι - οκλαχομα, γιατι ουτε τον γερμανο γουσταρω και κανονικα προχθες επρεπε να τον πανε μεσα, κι αυτον κ τους διαιτητες για διακωμωδηση του αθληματος, δεν ηταν μπασκετ αυτο που παιχτηκε στο πρωτο ματς, και στην τελικη γιατι να το παρει ο ντιρκ ρε παιδια που γραφετε τοσες μερες (που δεν το παιρνει δλδ, αλλα λεμε...), ελληνας ειναι; ας μην το παρει, τι με νοιαζει εμενα
pamaxon Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Απλά είναι ο Ευρωπαίος που γεφυρώνει το χάσμα του ΝBA με το ευρωπαϊκό μπασκετ με την αξία του.Ο καλύτερος Ευρωπαίος όλων των εποχών και είναι κρίμα να μην το πάρει.Εγώ απλά πάω το Ντάλλας και το θέλω τελικό αλλίως δεν θα με ένιαζε πολύ.Δηλώνω fan 1.Boston Celtics,2.Houston Rockets και 3.Dallas Mavericks!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα