nzeppos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 (συνεχίζω με την ανάλυση της πλάκας του καφενείου επιπέδου μέσου αθλητικογράφου ελληνικού site) Το πρόβλημα όμως είναι ότι εμείς έχουμε μόνο δύο παίκτες στο ΝΒΑ (βάζω και τον Κουφό με τη λογική ότι δεν θα αρχίσει πάλι τα ίδια). Με εξαίρεση τον Καλάθη, οι υπόλοιποι στην Εθνική αυτή τη στιγμή είναι επιπέδου bottom-16 Ευρωλίγκας στην καλύτερη. Να θυμίσω ποιοι ήταν οι άλλοι που κατέβηκαν το καλοκαίρι (μαζί με το χαρακτηρισμό που έχω δώσει στον καθένα): - Αθηναίου: μια μέρα θα το πάρει απόφαση να σταματήσει ο Σπανούλης και τότε ίσως παίξει κανα 15λεπτο και ίσως βάλει έως 5 πόντους - Μπουρούσης: έκανε τη χρονιά της ζωής του, γύρισε σπίτι αντί να πάει στο Golden State, πλάκωσε τα πιτόγυρα, πήρε κιλά και τώρα ένα κλικ πριν τα μαύρα γεράματα παλεύει φιλότιμα μπας και επανέλθει στην περσινή κατάσταση. Ο κόσμος τον στηρίζει τόσο πολύ που και πέντε λεφτά να παίξει καλά στο τέλος, αρκούν. (τον γουστάρω πολύ όμως το Γιάνναρο, στα καλά του είναι μέσα στους 3-4 καλύτερους ψηλούς της Ευρώπης, επίσης μου αρέσει που κουβαλάει τρέλα και ό,τι πιστεύει το λέει) - Μάντζαρης: "με πλερώνουν για να κουβαλάω την μπάλα από τη μία base line μέχρι το άλλο τρίποντο, από εκεί και πέρα είτε παίζω, είτε δεν παίζω είναι το ίδιο και το αυτό" - Αγραβάνης: "στο λίγο που παίζω βάζω κανα τρίποντο από τη γωνία και χαίρονται οι Τσουκαλάδες, κατά τ' άλλα ελάχιστη εξέλιξη σε σχέση με αυτό που περιμένει ο κόσμος, ο φετινός τραυματισμός μου ίσως με πάει λίγο πίσω" - Παπαπέτρου: "στο λίγο που παίζω βάζω κανα τρίποντο από τη γωνία και χαίρονται οι Τσουκαλάδες, κατά τ' άλλα ελάχιστη εξέλιξη σε σχέση με αυτό που περιμένει ο κόσμος (τζάμπα τα χρόνια στο κολεγιακό)" (οι δύο παραπάνω έχουν την ηλικία του Αντεμπούτου και στην Ευρωλίγκα και οι δύο μαζί έχουν 25', 7ppg και 4rpg, τα δε PIR άστα να πάνε) - Χαραλαμπόπουλος: είναι μικρός (ακόμα) αλλά επιφυλάσσομαι πάρα πολύ να πω τι πιστεύω για παίκτη τέτοιου ταλέντου που με αντίπαλο τον Κολοσσό και το Λαύριο (οι ομάδες είναι τυχαίες) συνήθως φοβάται να πάρει περισσότερα από 2-3 σουτ, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τον δίνουν δανεικό μπας και κάνει επιτέλους το μπαμ - Μπόγρης: έχει βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια, αλλά το impact του στην Εθνική είναι μηδενικό και δεν βλέπω γιατί να αλλάξει αυτό ριζικά τα επόμενα 2-3 χρόνια (νομίζω όμως κανα δεκάλεπτο άνετα θα έπαιζε) - Περπέρογλου: τον συμπαθώ και τον πιστεύω πάρα πολύ (μέχρι και στο Euroleague Fantasy τον επέλεξα), όμως φέτος είναι τραγικός σε σχέση με πέρσι και πρόπερσι. Βάλτε και τον τραυματισμό, βάλτε και την ηλικία... Πραγματικά, καλύτερα ο Βεζένκοφ. Πιθανώς όμως ο Στράτος να ανακάμψει αργότερα μέσα στη σεζόν - Θανάσης: και μόνο που τρέχει σαν κατσίκι, νομίζω αξίζει να είναι στην 15άδα και γιατί όχι και στη 12άδα. Το καλοκαίρι έβγαλε φοβερή ενέργεια που λείπει από την ομάδα (αν την είχαμε και ποτέ τα τελευταία χρόνια) Μπόνους: - Πρίντεζης: παιχταράς μεγάλος και ψημένος, μακάρι να έπαιζε σαράντα λεπτά - Ζήσης: η συμπάθειά μου, δεν έχω χάσει αγώνα του Τρινκέρη για πάρτη του (Euroleague TV Pass ftw) - Παπανικολάου: ο Πρώην Παίκτης και η συζήτηση τελειώνει εδώ (ανεξάρτητα του τι έκανε προχθές με την Μπάμπεργκ) Εγώ αν ήμουν Αντεμπούτος και την είχα ψωνίσει δεν θα δεχόμουν καν να χάσω το χρόνο μου και να κατέβω σε Ευρωμπάσκετ με όλους αυτούς. Ευτυχώς όμως ο Γιάννης δεν είναι ψώνιο σαν εμένα. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Άνοιξε η ψηφοφορία για ALL STAR. Ριχτε πεντάδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Αντεντοκούμπο για 1 ώς 5 σε Ανατολή και Δύση. Πάγκο ο Μαγκί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Cavs ρε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Ήταν από τα παιχνίδια που πραγματικά λες δέκα φορές να ξαναέπαιζαν και τις δέκα θα νικούσε το GSW. Τώρα πως έκατσε και γύρισε αυτό το πράγμα ούτε εγώ το έχω καταλάβει ακόμα. Όπως επίσης και γιατί δεν πήρε τάιμ άουτ ο Durant όταν είδε ότι πάει να μπουρδουκλωθεί στο τέλος. Το άλλο πάει ήδη πολλά με λίγα, το παράτησα στο 28-8 με Aldridge και Leonard να κάνουν όργια (25π χωρίς να έχουν χάσει σουτ). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MgT8ech Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) --------------------------------------------------------------- Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2016 από MgT8ech Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δάκτυλος Μπέου και εδώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MgT8ech Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 ΧΑΧΑ χιχιχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 ... Όπως επίσης και γιατί δεν πήρε τάιμ άουτ ο Durant όταν είδε ότι πάει να μπουρδουκλωθεί στο τέλος... Πως να το ζητήσει με το καρότο στο στόμα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Χριστουγεννιάτικο δώρο η αναμέτρηση Warriors Cavaliers http://www.dailymotion.com/video/x56bf3j_golden-state-warriors-vs-cleveland-cavaliers-full-highlights-dec-25-2016-2016-17-nba-season_sport Στο 04:11 ο Τζέιμς κάνει φάουλ στο 23 Στο 04:15 κάνει φάουλ στο 27 Επίσης δεν δίνουν τα επιθετικά φάουλ: Στο 01:58 δεν δίνουν επιθετικό φάουλ Στο 04:58 το 23 κάνει επιθετικό φάουλ στο 14 Στο 06:20 το δίνουν κανονικά Στο 08:51 ...στον Αντετοκούνμπο είχαν δώσει τεχνική ποινή για στριφογύρισμα στην στεφάνη Τελικά η Ευρωλίγκα έχει πιο σταθερή διαιτησία; ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Η αμυνα στο τελος του Jefferson για σεμιναριο σου λεει δεν προκειται να παιξω αμυνα και κατα 80% θα το φαω το καλαθι πατα του το ποδι μηπως και δεν το δουν και γλυτωσουμε Οσο σπρωξιμο και να εχουν οι Cavs οσο και να χοροπηδαει ο παιζω στο 30% στην κανονικη σεζον το πολυ 1-2 ματς να παρουν στους τελικους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nevyn Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Χριστουγεννιάτικο δώρο η αναμέτρηση Warriors Cavaliers http://www.dailymotion.com/video/x56bf3j_golden-state-warriors-vs-cleveland-cavaliers-full-highlights-dec-25-2016-2016-17-nba-season_sport Στο 04:11 ο Τζέιμς κάνει φάουλ στο 23 Στο 04:15 κάνει φάουλ στο 27 Επίσης δεν δίνουν τα επιθετικά φάουλ: Στο 01:58 δεν δίνουν επιθετικό φάουλ Στο 04:58 το 23 κάνει επιθετικό φάουλ στο 14 Στο 06:20 το δίνουν κανονικά Στο 08:51 ...στον Αντετοκούνμπο είχαν δώσει τεχνική ποινή για στριφογύρισμα στην στεφάνη Τελικά η Ευρωλίγκα έχει πιο σταθερή διαιτησία; ... Ειναι και αλλα,ο Γκριν θα μπορουσε ευκολα να αποβληθει στην αρχη του παιχνιδου που ειχε αφηνιασει, ο Τζεφερσον εφαγε ανυπαρκτη τεχνικη ποινη μετα απο καρφωμα γιατι στραβοκοιταξε τον Ντουραντ και για να εξιλεωθουν οι διατητες δεν εδωσαν μετα τεχνικη στον Λεμπρον που ξεσκισε το καλαθι μετα απο ενα καρφωμα του αργοτερα. Α και στο τελος οι διαιτητες πανε να δουν τε replay σε μια καθαρη φαση που τελειωσε ο χρονος του GS και βρισκουν ευκαιρια να κανουν ανεπισημο ταιμ ουτ οι προπονητες για την τελευταια επιθεση που βοηθησε του Cavs που δεν ειχαν αλλο ταιμ ουτ αλλα οι GS παροτι δεν ηταν ταιμ ουτ εκαναν αλλαγη στον Curry για την τελευταια αμυνα χωρις να υπαρξει αντιδραση απο τους διατητες LoL 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raxanas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Τα φιλια και την αγαπη μας απο το Cleveland . Τερμα clutch Irving! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Γενικά η διαιτησία ήταν ως συνήθως αλλοπρόσαλλη και αν τα βάλουμε κάτω μάλλον ευνόησε ελαφρώς τους Cavaliers, αλλιώς δεν θα είχαμε και παιχνίδι. Αυτό με τα replay στο τέλος χρειάζεται μια πολύ μικρή αλλαγή, την οποία έχει ήδη προτείνει ο Βαν Γκάντι: η πεντάδα αντί να πηγαίνει στον πάγκο, να συγκεντρώνεται υποχρεωτικά στη ρακέτα (και αντίστοιχα να μην σηκώνεται κανένας από τον πάγκο). Η Ευρωλίγκα έχει σίγουρα πιο σταθερή διαιτησία, μη σας πω και καλύτερη γενικά. Τα παραπάνω όμως θα ήθελα να τα δω σε τελικούς Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, θα γελούσαμε κανα χρόνο με αυτά που θα λέγονταν και γράφονταν κι απ' τις δυο μεριές, για να μη μιλήσω και για τις δηλώσεις των προέδρων και κάθε παρατρεχάμενου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Από αυτη τη ματσάρα λίγα πράγματα που κρατάμε: 1) Ο "γιουνάνιμους" ανύπαρκτος σ'ολο το ματς, βάζει 3ποντο στο 108-106 και πουλάει μούρη (!). Βρε κορίτσι μου καλό, και οι πέτρες ξέρουν ότι δεν έχεις ίχνος σκληράδας μέσα σου, άσ'την μασέλα και τις πόζες. Τόσο μαλθακός που σε βγάζει πλέον στα κρίσιμα ο Κερρ ( τα βλεπεις νζεππος τα άσχημα του "πάμε να τους κερδίσουμε με 3ποντα" συστήματος; ) 2) Ο γάιδαρος θα τρώει μια ζωη τεχνικές, δύσκολο να αλλάξει αυτο άμεσα. 3) Ο καλύτερος αμυντικά γκαρντ (Τόμπσον παιχταρά), κάνει άριστη αμυντική προσπάθεια και δέχεται καλάθι απ'τον κλατς παίχτη των ημερών μας. Kyrie elehcon. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα