Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τάδε έφη Τζορτζ Καρλ:

"...Ο Carmelo ήταν μια πραγματική σπαζοκεφαλιά, αυτά τα έξι χρόνια που συνεργαστήκαμε. Ήταν ένας από τους κορυφαίους σκόρερ που προπόνησα, ήταν όμως εθισμένος στη δόξα και δεν ήταν καθόλου χαρούμενος όταν έπρεπε να την μοιραστεί με κάποιον άλλο" γράφει ο coach Karl και συνεχίζει: "Με τρέλαινε το ότι δεν ήθελε να παίξει άμυνα. Δεν του άρεσαν τα δύσκολα, η "βρώμικη" δουλειά, το να σταματήσει τον αντίπαλό του. Το ιδανικό για εμένα και προφανώς για κάθε προπονητή, είναι ο καλύτερός σου παίκτης, να είναι και ο ηγέτης σου. Από τη στιγμή που ο Carmelo έπαιζε σκληρά στο ένα μέρος του γηπέδου, ήταν ξεκάθαρο ότι δεν μπορούσε να ηγηθεί των Nuggets. Κι ας έλεγε πως ήθελε να το κάνει. Ο όγκος των ερωτήσεων γι' αυτόν, με διέλυσε. Υπήρξαν στιγμές που σιχαινόμουν να μιλήσω για εκείνον. Σήκωνα τα χέρια και έλεγα "δεν ξέρω ποιος είναι και δεν με ενδιαφέρει κιόλας". Μιλάμε για ένα τρομερά ταλαντούχο παιδί, που θα μπορούσε να γίνει ο καλύτερος αμυντικός στο ΝΒΑ. Είχε όλα τα χρήματα του κόσμου, όχι όμως και πατέρα για να του δείξει πως πρέπει να συμπεριφερθεί σαν άνδρας. Εγώ ζητούσα την ίδια προσπάθεια σε άμυνα κι επίθεση, όμως αυτό δεν μπορούσε να γίνει με τον Melo. Η έφεσή του στο σκοράρισμα τον έκανε σταρ, όχι όμως και νικητή. Του το εξήγησα. Δεν του άρεσε..."

Γι'αυτό παίχτες που είναι σταρ μόνο στο μισό γήπεδο, δεν είναι ποτέ ηγέτες.

Τα λέει ο mxls.

• Like 2
Δημοσ.

Αν και συμφωνω και θεωρώ τον Καρλ εξαιρετικό κοουτς, ειδικα στο κομματι της επίθεσης, την τελευταια χρονια πριν φυγει ο Μελο οι Ναγκετς ειχαν την καλύτερη τους πορεία. 

Δημοσ.

Μεγάλη βραδιά του Γιάννη. Ρεσιτάλ μπάσκετ έδωσε.

Δεν πιστεύω να του αρνηθούν του χατήρι να παίξει στο Ευρωμπάσκετ 2017

Αυτός ο παίκτης μπορεί να πάρει το Εύρω μόνος του (όπως ο Γκαζόλ)

• Like 1
Δημοσ.

2vtxg0o.jpg

Ηγέτης ομάδας στο ΝΒΑ. Παίζει σαν ALL STAR.

Ο πέμπτος (βάσει αριθμών) καλύτερος παίχτης της λίγκας.

Αυτή τη σεζόν εγώ δεν την περίμενα. Έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

• Like 3
Δημοσ.

Γιατι δεν θα θελει το Μιλγουοκι να χανει τα καλοκαρια του ενω μπορει να δουλευει, οσο και να αγαπαει την Εθνικη ο Ατε, χρωσταει πολλα στους Μπακς.Για εκει παει το πραγμα οπως το κοβω...Τωρα για Ολυμπιακους μπορει να γινει καμια εξαιρεση.Αυθαιρετες δικες μου αποψεις βεβαια...

Δημοσ.

Οταν φτασεις στα επιπεδα που εφτασε ο Γιαννης τοτε διαλεγεις εσυ, οχι η ομαδα σου, βλ. Νοβιτσκι, Γκασολ, Παρκερ κλπ Γνωμη μου ειναι οτι αν δεν μαζευτουν ολοι φετος καλα θα ειναι να δουλεψει το φετινο και το επόμενο καλοκαιρι που υπάρχει διακοπη για να ειναι ετοιμος το 2019. Ετσι κι αλλιως για να ηγηθει σε Ευρωπαικο επίπεδο θα του παρει καιρο οπως και στους αλλους ΝΒΑερς κι αυτο λογω διαφορετικης τακτικής και νοοτροπίας. 

Κριμα που έπεσε σε περιοδο που κανεις δεν ασχολειται με την εθνικη. 

• Like 4
Δημοσ.

Εγώ είμαι της άποψης ο Γιάννης να μην κληθεί ξανά στην Εθνική, γιατί πλέον ανήκει στον κόσμο του ΝΒΑ. Ας δουλέψει το σουτ του το καλοκαίρι, κι εμείς ας απολαμβάνουμε τα κατορθώματά του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Η Εθνική ούτως ή άλλως έχει πάρει την κατιούσα, και με την κλήση ενός καλού παίχτη μόνο δεν βλέπω να αλλάζει κάτι. Εξάλλου, υπάρχει και ο Θανάσης για αυτή τη δουλειά, ας καλέσουν εκείνον.

Στα των Μπακς τώρα, αν γυρίσει και ο Λάρι Μίντλετον, το Μιλγουόκι θα είναι πολύ δύσκολο να το καταβάλουν στα πλέιοφ.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ είμαι της άποψης ο Γιάννης να μην κληθεί ξανά στην Εθνική, γιατί πλέον ανήκει στον κόσμο του ΝΒΑ. Ας δουλέψει το σουτ του το καλοκαίρι, κι εμείς ας απολαμβάνουμε τα κατορθώματά του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Η Εθνική ούτως ή άλλως έχει πάρει την κατιούσα, και με την κλήση ενός καλού παίχτη μόνο δεν βλέπω να αλλάζει κάτι. Εξάλλου, υπάρχει και ο Θανάσης για αυτή τη δουλειά, ας καλέσουν εκείνον.

Στα των Μπακς τώρα, αν γυρίσει και ο Λάρι Μίντλετον, το Μιλγουόκι θα είναι πολύ δύσκολο να το καταβάλουν στα πλέιοφ.

Που τον θυμηθηκες ρε θηριο? Εδω με τη φανελα της Στεφανελ Τριεστε. Chris Middleton o συμπαικτης του Giannis.

Larry_Middleton_-_Stefanel_Trieste.jpg

Στα υπολοιπα που γραφεις εχεις δικιο. Ισως αν καταφερουμε να προκριθουμε με τους υπολοιπους σε Ολυμπιακους ή Μουντο, να εχει νοημα να παιξει στην Εθνικη ο Αντε. Για προκριματικα κλπ ουτε λογος.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην μεταβατική κατάσταση που είναι η Εθνική αυτή τη στιγμή (βλ. δεν υπάρχει καν προπονητής, ούτε πρόκειται να έρθει κάποιος της προκοπής) έχω αρχίσει κι εγώ να πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερα να κατέβει από 2018 και βλέπουμε, για να ασχοληθεί κυρίως με τις μεγάλες διοργανώσεις. Διαφορετικά εγώ ο γερομάντης-προφήτης, εν δυνάμει μαθητής του "έγκριτου" "δημοσιογράφου" αρχικωλοτουμπάρχη Κώστα Νικολακόπουλου προβλέπω δύο ενδεχόμενα:

1) Nα μην πάει καλά, γιατί θα είναι από κουρασμένος έως σχετικά αδιάφορος μετά τη φοβερή χρονιά που κάνει ή/και (το πιθανότερο) γιατί δεν θα ξέρουμε πως να τον εκμεταλλευτούμε. Δεν είμαστε Ισπανοί ή νεο-Γάλλοι, δεν έχουμε ξαναδεί στην Εθνική παίκτη τέτοιου επιπέδου, ούτε και μπορούμε να παίξουμε το μπάσκετ που του ταιριάζει (τουναντίον θα χαϊδεύουν πάλι τα αυτιά μας δηλώσεις τύπου Σφαιρόπουλου "είμαστε ευχαριστημένοι που δεχτήκαμε 65 πόντους").

Και το προπονητικό τιμ δεν πρόκειται να του πει "Γιανν', πάρε τα κλειδιά της ομάδας και κάνε ό,τι σου γουστάρει" γιατί θα έχουμε διπλωματικό επεισόδιο με τις εναπομείνασες καραβάνες. Ξέρετε, αυτούς τους υπερπαίκτες που πλέον αγωνιούν να συμπληρώσουν 15 λεπτά στο παρκέ, δίπλα στους πάμπολλους αθλητικούς μαύρους που έχουν φέρει οι Παναθηναϊκολυμπιακοί.

2) Θα πάει πάρα πολύ καλά, αλλά και πάλι στο Ευρωμπάσκετ θα πάρουμε από τα τρία το μακρύτερο (margaritagr, εσύ μην τα διαβάζεις αυτά!) αφού πιθανότατα θα θυμίζει κάτι από Νοβίτσκι στα νιάτα του στην Εθνική Γερμανίας, να τραβάει σχεδόν μόνος του κουπί με άξιους (?) συμπαραστάτες τον Οκουλάγια, το Νικακμπάτζε και τον Αριγκμπάμπου.

Τα είπα, τα εξήγησα, είδα και το χθεσινό παιχνίδι (σίγουρα επίτηδες την έχασε τη βολή στο τέλος για να έχει στόχο να πετύχει προσεχώς 40άρα), πάω να βάλω και το Σέλτικς-Θάντερ, διάβασα έγινε καλό παιχνίδι.

Το βράδυ καβς εναντίον γκολντεν βλέπω, το έχουν και νωρίς

Σήμερα δεν έχει καθόλου αγώνες. Αυτό που λες είναι αύριο το βράδυ στις 9.30. Συγκεκριμένα σε ανθρώπινες ώρες έχει τα εξής παιχνίδια:

Boston at New York, 7:00 PM
Golden State at Cleveland, 9:30 PM
Chicago at San Antonio, 12:00 AM

(οι ώρες είναι Ελλάδος)

Επεξ/σία από nzeppos
Δημοσ.

Ο Γιάννης θα έρθει και θα ζήσουμε ξανά μεγάλες στιγμές.

Ο λόγος είναι ότι το Ευρωμπάσκετ προσαρμόζεται πια στο NBA και αυτός είναι και ο λόγος της αλλαγής της συχνότητας διεξαγωγής από 2 σε 4 έτη. Για να μπορούν να συμμετέχουν οι Ευρωπαίοι του NBA.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...