Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΚΡΥΑ ΤΟΝ ΑΝΤΟΝΙ ΝΤΕΙΒΙΣ, ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΙΚΑΝΣ. ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΌ ΤΗ ΝΕΑ ΟΡΛΕΑΝΗ, ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ.

Ω ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ 

• Like 4
Δημοσ.

Άντε αρχινάνε οι Μπακς τώρα, ζήτω οι Μπακς.

Ποιος να το έλεγε ότι μετά από 30 χρόνια θα παρατούσα εντελώς τους Lakers (ή μάλλον την ομάδα που τα τελευταία χρόνια τυχαίνει να φοράει τη φανέλα των Lakers) και θα υποστήριζα πρώτους απ' όλους τους Μπακς.

Oι Bucks σαφώς είναι fun to watch, κυρίως λόγω Γιάννη.

Αλλά και οι Lakers είναι από τις πιο fun to watch ομάδες φέτος.

Και long-term, έχουν αισθητά μεγαλύτερο upside από τους Bucks.

Τα 3 προηγούμενα χρόνια ήταν τραγωδία φυσικά.

• Like 1
Δημοσ.

Πλακα πλακα ο Μακγκι ειχε προσοντα αλλα δεν.....

Και μεσα στο χαβαλε ακομα βρισκει συμβολαια

Δημοσ.

Oι Bucks σαφώς είναι fun to watch, κυρίως λόγω Γιάννη.

Αλλά και οι Lakers είναι από τις πιο fun to watch ομάδες φέτος.

Και long-term, έχουν αισθητά μεγαλύτερο upside από τους Bucks.

Τα 3 προηγούμενα χρόνια ήταν τραγωδία φυσικά.

Ναι αλλά εγώ τους Lakers τους έμαθα όταν έπαιρνα δαχτυλίδια με το Magic. Δεν τους θέλω (μόνο) για fun to watch αλλά και για να έχουν αξιώσεις για κούπες. Στην κατάσταση που βρίσκονται τώρα (ακόμα και με το 10-12, που είναι εκπληκτικό αν αναλογιστούμε τα τελευταία οικτρά χρόνια) ζήτημα να μπουν στα playoff, όπου και θα πέσει σκουπόξυλο.

Σε βάθος χρόνου θα έχουν μεγαλύτερη τύχη βέβαια αφού με 1-2 μεταγραφές τύπου Σακίλ μπορούν να τα αλλάξουν όλα, τουναντίον οι Bucks είναι και θα είναι καταδικασμένοι ως μια από τις μικρότερες αγορές του ΝΒΑ στον αιώνα τον άπαντα. Εκτός κι αν ο Γιάννης φέρει τα πάνω-κάτω, που πλέον δεν είναι καθόλου απίθανο.

Δημοσ.

ελα μωρε... just Giannis doing Giannis things.... 

αντε να τον δουμε all star.. η πορεια των Bucks φετος βοηθαει..

Δημοσ.

σημερα νομιζω παιζει σχεδον μονος του τους Σπερς. αν και εχει ηδη 4 φαουλ οποτε δεν τον βλεπω να πλησιαζει triple double...

ΥΓ: μολις συνειδητοποιησα οτι δεν εχω εντυπωσιαστει απο το παιχνιδι του γιατι εχει κανει μολις double double.. σε φαση, ΟΚ ... αν δεν εχει ξερω γω 10+ ριμπαουντ και 10+ ασιστ, κλαιν μαιν... σιγα το παιχνιδι. δηλαδη το DD ειναι ψιλο κλισεδια και παμε για παραπανω... και μιλαμε για εναν ελληνα παιχτη ετσι! στο ΕνΜπιΕη...

• Like 1
Δημοσ.

γιατι εχω την εντυπωση οτι οποιοσδηποτε ευρωπαιος προπονητης, στους 30 ποντους θα του ειχε ριξει παγκο επειδη σουταρει πολυ.. κι ας ειχε σε εκεινο το σημειο 60% στα τριποντα ξερω γω..

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει, το παληκάρι είναι απίστευτο! Και είναι μόλις 22!

Όλοι στο χώρο του NBA, λένε οτι αν βελτιώσει και το σουτ, την έχουν πολύ άσχημα οι αντίπαλοί του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...