tehAllantin Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 ΦΟΚΙΝ'ΕΛ ΜΟΙΤ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Πιθανόν. Απλά προς το τέλος της περσινής season και μετά, κάπως σαν να έχει πέσει ο ενθουσιασμός μου, δεν ξέρω. Πχ χθες βλέποντας μόνο τα highlights του, σχεδόν όλες οι assist του είναι απλές πάσες που έτυχε και τα βαλαν οι συμπαίχτες του. Κάπου είχε πάρει το μάτι/αυτί μου ότι το καλοκαίρι επικεντρώθηκε περισσότερο στο playmaking, παρά στο σουτ. Μπορεί κάποιος με επιχειρήματα να με πείσει γιατί ο Leonard δεν θεωρείται ο καλύτερος παίχτης στην λίγκα? Δέχομαι μόνο απαντήσεις του τύπου "Γιατί υπάρχει ο Giannis". (Το βίντεο άκυρο είναι, απλά για να αλλάξω θέμα) Γιατί είναι αντισταροσυστημικός. Δε μιλάει, δε γελάει, δε προκαλεί, δε σηκώνει ποτέ το βλέμμα του, δεν έχει ακουστεί κάτι άσχημο ποτέ η αρνητικό για τη περίπτωσή του, δε τσακώνεται, ανανέωσε αθόρυβα, δε κάνει τσιρκοεισόδους, σέβεται το προπονητή του, μένει πιστός σε ότι του ζητάνε μέσα στο γήπεδο, παίζει άμυνα. Γι αυτούς τους λόγους κατ' εμέ δε θεωρείται ο καλύτερος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Ομαδικός, έξυπνος, και φαίνεται ότι είναι δουλευταράς. Εξέλιξη σε κάθε σεζόν. Υπάρχουν πιο ταλαντούχοι όμως (π.χ Anthony Davis ή Russell Westbrook) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Για τον Gianis που αναφέρθηκε πιστευω οτι θα εχει μο. κοντα στα 22 - 8 - 6 χρονια ολ σταρ δλδ. Ο Λεοναρντ θα ειναι υποψηφιος για την καλύτερη πενταδα αλλα δεν νομιζω να χτυπησει mvp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ms13 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Ομαδικός, έξυπνος, και φαίνεται ότι είναι δουλευταράς. Εξέλιξη σε κάθε σεζόν. Υπάρχουν πιο ταλαντούχοι όμως (π.χ Anthony Davis ή Russell Westbrook) Άστο ταλέντο, καθαρά ως παίχτης λέω. Ο AD θα μπορούσε, αλλά είχε πολλούς τραυματισμούς και ομαδικά η μεγαλύτερη επιτυχία του είναι η παρουσία του στον 1ο γύρο στα playoffs (όχι ότι φταίει ο ίδιος, απλά λέω δεν τον έχουμε δει με μεγαλύτερη πίεση). Επίσης ο Leonard έχει την "ατυχία" να παίζει στην ίδια θέση με τους καλύτερους παίχτες imo (Lebron, KD, PG, Melo, Butler, Hayward, Gay). Για τον Gianis που αναφέρθηκε πιστευω οτι θα εχει μο. κοντα στα 22 - 8 - 6 χρονια ολ σταρ δλδ. Ο Λεοναρντ θα ειναι υποψηφιος για την καλύτερη πενταδα αλλα δεν νομιζω να χτυπησει mvp Κάπου εκεί νομίζω ότι θα καταλήξει. Για τον Leonard, σκέψου ότι πέρσι ήταν 2ος στην ψηφοφορία για MVP, μετά τον unanimous Curry και φυσικά στην καλύτερη πεντάδα. Δεν μίλησα για MVP, που θα υπάρχει ο συνωστισμός στους Warriors, ή που ο Lebron δεν θα παίζει με full τις μηχανές στην regular season, ή που οι AD, RWB, Harden δεν θα ναι σίγουρα λόγω ομάδων και πιθανότατα και οι Lillard-PG (βάσει στατιστικού, δεν έχει βγει MVP παίχτης, που η ομάδα του δεν έχει κατακτήσει την 1η ή την 2η θέση στην περιφέρειά της από το 2000 και μετά). Είπα για καλύτερος, που είναι πολύ πιο βαρύ. Γενικά εφόσον το μισό παιχνίδι παίζεται στην άμυνα, θα έπρεπε να υπολογίζεται και ανάλογα. Η άμυνα του είναι απίστευτη. Μόνο ο Green τον πλησιάζει, αλλά σε καμία περίπτωση δεν τον φτάνει. Έχει εξαιρετικά ποσοστά, ενώ φέτος ειδικά που είναι πιο aggressive, φαίνεται καλύτερος επιθετικά. Από τους "ανταγωνιστές" του, AD, KD είναι και καλούτσικοι αμυντικοί, ενώ ο Lebron στην regular season δεν παίζει άμυνα και στα playoffs, με εξαίρεση τα περσινά, τα τελευταία χρόνια δεν είναι καλός, καθώς και στο prime του (αμυντικά), δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο. Έχει εξαιρετικά ποσοστά, ενώ φέτος ειδικά που είναι πιο aggressive, φαίνεται καλύτερος επιθετικά. Στο μόνο που φαίνεται να υστερεί σε σχέση με τους άλλους, είναι η δημιουργία, που και κει μοιάζει καλύτερος φέτος. Επίσης αν είχε καλύτερους σκόρερ συμπαίκτες, λογικά θα αποτυπωνόταν και στα νούμερά του. Steal στο draft, steal και στο συμβόλαιο. Ιδανικός παίχτης ομάδας. Τέλος και ίσως είναι το βασικότερο, αυτό που ειπώθηκε, κάθε χρόνο εμφανίζεται όλο και καλύτερος. Ξέρω ότι φαίνομαι υπερβολικός στους περισσότερους, αλλά δεν ξέρω αν όντως είμαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 ρημαδια... πλακα μας κανουν οι Cavs... αγαπης-λεπρος και σια κανουν οτι θενε.. βεβαια εχουμε Χορφορντ και Κραουντερ εκτος αλλα και παλι.... καλα.. αμα φτασανε στο σημειο να παιζουν και με off the glass οι λεπροι, αλλαζω καναλι.. NFL ρεεεε Falcons @ Buccaneers.. πιο ενδιαφερον ειναι!! κανανε και TD οι Bucs!! Γιανναρος παει για το πρωτο triple double Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 ωραιο παιχνιδι αν και δεν το ειδα ολο. Αναρωτιέμαι αν έπαιξαν καλή αμυνα οι Bucks μιας και πολλες φορές μέναν ελεύθεροι παίχτες των Indiana να βαραν 3ποντα κ ανοιχτα εντός. Εντωμεταξύ ο τύπος με 2-3 strides εχει παει απο τρίποντο στο καλάθι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy0077 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 ρημαδια... πλακα μας κανουν οι Cavs... αγαπης-λεπρος και σια κανουν οτι θενε.. βεβαια εχουμε Χορφορντ και Κραουντερ εκτος αλλα και παλι.... καλα.. αμα φτασανε στο σημειο να παιζουν και με off the glass οι λεπροι, αλλαζω καναλι.. Εντάξει αν δεν έχεις 2 από τους 4 καλύτερους παίκτες σου έχεις θέμα. Είναι και σε b2b. Νομίζω πως οι Celtics είναι η μεγαλύτερη απειλή για τους Cavs αλλά με το υπάρχον ρόστερ (αν δεν κάνουν κάποιο trade δηλαδή) είναι αρκετά δύσκολο να τους περάσουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Οι Γουοριορς αρχισαν τις 30αρες...Μαλλον σιγα σιγα βρισκουν τον δρομο τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Αυτός είναι ο δρόμος ο σωστός: https://www.youtube.com/watch?v=oBC5VK848nI 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Εντάξει αν δεν έχεις 2 από τους 4 καλύτερους παίκτες σου έχεις θέμα. Είναι και σε b2b. Νομίζω πως οι Celtics είναι η μεγαλύτερη απειλή για τους Cavs αλλά με το υπάρχον ρόστερ (αν δεν κάνουν κάποιο trade δηλαδή) είναι αρκετά δύσκολο να τους περάσουν. θεωρεις οτι εχουμε περισσοτερες πιθανοτητες για eastern conference finals σε σχεση με Τοροντο, Ατλαντα, Σικαγο, Ιντιανα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ms13 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 θεωρεις οτι εχουμε περισσοτερες πιθανοτητες για eastern conference finals σε σχεση με Τοροντο, Ατλαντα, Σικαγο, Ιντιανα; Οι Cetics δεν με έχουν πείσει ακόμα, αλλά έχουν πλεονέκτημα λόγω Stevens. Τους Hawks δεν τους πιστεύω. Για μένα οι Bulls αποτελούν την έκπληξη και οι Pacers την απογοήτευση μέχρι στιγμής. Οι Raptors ίσως είναι το φαβορί και λόγω της περσινής εμπειρίας. Εξαιρετικός ο Γιάννης χθες. Κάτι που έχω παρατηρήσει, είναι ότι δεν έχει τόσο καλή φυσική κατάσταση. Αυτό φαίνεται και από τις βολές που κάνει υπερβολική ώρα για να ηρεμήσει και να σουτάρει, αλλά φέτος τον βλέπω να περπατάει πολλές φορές περνώντας το κέντρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armored Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Εξαιρετικός ο Γιάννης χθες. Κάτι που έχω παρατηρήσει, είναι ότι δεν έχει τόσο καλή φυσική κατάσταση. Αυτό φαίνεται και από τις βολές που κάνει υπερβολική ώρα για να ηρεμήσει και να σουτάρει, αλλά φέτος τον βλέπω να περπατάει πολλές φορές περνώντας το κέντρο. Στις βολες αυτην την προετοιμασια κανει παντα, ειτε ειναι στο πρωτο ή στο τελευταιο λεπτο. Δεν νομιζω οτι εχει θεμα αντοχων. Οταν παιζεις 35 λεπτα, μαρκαρεις τον καλυτερο παικτη του αντιπαλου (συνηθως), πας για το ριμπαουντ σε καθε φαση, κατεβαζεις μπαλα και εισαι και ο κυριος εκφραστης των επιθεσεων.. ε θα ηταν απιθανο να μην δειχνει σημαδια κοπωσης στον αγωνα. Οσο για τους Μπακς, ειχα ψιλο απελπιστει οταν τους ειδα σε pre-season και στα πρωτα παιχνιδια. Εχουν κανει πολυ σωστες μεταγραφες επιτελους, ισως θα επρεπε να παρουν εναν αλλο veteran αντι του 40χρονου Terry και καποιον πιο σοβαρο απο τον τρελο-Beasley. Ο Dellavedova θα διευκολυνει απιστευτα το παιχνιδι του Γιαννη. Επισης οσο και αν χανουν σε σκορ και ποιοτητα λογω Μιντλετον, θα βρει χωρο ο Αντε να παρει τις κρισιμες επιθεσεις και να αλλαξει οριστικα επιπεδο. Με σοβαρη αμυνα και step-up του Τζαμπαρι και των σεντερ τους, μπορουν να χτυπησουν 7η-8η θεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Kαλα. Τι παιζει με τα παιχνίδια στην normal season;;;; Ή εγώ έχω χάσει τις μέρες ή οντως οι GSW έπαιζαν "χτες" με ΟΚC και "σημερα" με LAC;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liakos10 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Χθες με OKC και σήμερα με Lakers, όχι LAC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα