jimmy0077 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Moυ θύμισε αυτό που είχε γίνει στην ίδια μεριά του γηπέδου: γύρω στο 2.55 αξίζει και το κάρφωμα στο τέλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 speaking of commercials... και φυσικα το επικο no good clipper αυτοι οι τυποι της State farm βγαζουν επικες διαφημισεις. εχουν και μια γ@ματη με παιχτες του NFL... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 μας την επεσε η πολη των αγγελων bye bye ray Ray Allen's legacy: 2,973 3-pointers. Four teams. Two championships. One legendary jumper. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Θα έλεγα ο καλύτερος σουτερ στα χρονικά, αλλά ξεφύτρωσε ο απίθανος Κάρρι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Θα έλεγα ο καλύτερος σουτερ στα χρονικά, αλλά ξεφύτρωσε ο απίθανος Κάρρι. Μετά το Λοτζέσκι όλοι αυτοί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 εβαλε γκαλοπ το σπορτ24 http://nba.sport24.gr/article/4349907/poios-einai-o-kaluteros-souter ψηφιζω εντι τζονσον & kyle korver που τον εχω στην ομαδα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 εβαλε γκαλοπ το σπορτ24 http://nba.sport24.gr/article/4349907/poios-einai-o-kaluteros-souter ψηφιζω εντι τζονσον & kyle korver που τον εχω στην ομαδα μου Ε πάλι καλα που δεν έχεις Μαικ Μπράμος. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Νομιζω ο Γιαννης το PPG over 20.0 το χει χαλαρο φετος. Mε 16.9 περσυ μαλλον πρεπει να θεωρειται δεδομενο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ms13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Και γω έτσι πιστεύω και over 22 μπορεί. Θα έχει περισσότερη ώρα τη μπάλα στα χέρια του, χωρίς MCW, Bayless και Mayo, αλλά θα (πρέπει να) αυξήσει και το usage% του, με τον τραυματισμό του Middleton. Το θέμα είναι, για να αλλάξει επίπεδο, θα πρέπει να βελτιώσει το σουτ του και τη δημιουργία του. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 εβαλε γκαλοπ το σπορτ24 http://nba.sport24.gr/article/4349907/poios-einai-o-kaluteros-souter ψηφιζω εντι τζονσον & kyle korver που τον εχω στην ομαδα μου Κατ' αρχάς θα θεωρήσω ότι μιλάμε κατά βάση για το τρίποντο, διαφορετικά θα έπρεπε να συμπεριλάβουν και παίκτες από άλλες εποχές που δεν είχαν πρόβλημα να σκοράρουν κατά βούληση από τα 6 έως 8 μέτρα με το καλάθι όμως να μετράει πάντα για δύο πόντους. Παρόμοιο γκάλοπ είχε βγάλει πριν από αρκετούς μήνες το gazzetta (νομίζω). Μάλιστα τα ονόματα ήταν μέσες-άκρες ίδια. Για αρκετούς από αυτούς είχα κάνει κάποιες γρήγορες αναλύσεις τονίζοντας ότι δεν θα έπρεπε καν να βρίσκονται σε τέτοιες λίστες. Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω το link τώρα, θα προσπαθήσω να απαριθμήσω ό,τι θυμάμαι. Πχ. αν δείτε τα νούμερα του Κερ θα γελάσετε. Μπορεί να σούταρε με εξαιρετικά ποσοστά αλλά στην καλύτερη σεζόν της καριέρας του είχε κάτι σε 1,5/3 τρίποντα με 8ppg. Πάει να πει ελάχιστο impact στο παιχνίδι, τουλάχιστον σε ό,τι αφορούσε στα μακρινά σουτ. Ο Κόρβερ παρ' ότι παίζει 15 χρόνια στο ΝΒΑ έχει κάνει μόλις 3-4 αξιοπρεπείς σεζόν (όλες μετά τα 30) με μέσους όρους 3/6 τρίποντα και 12ppg. Ο αδικοχαμένος Πέτροβιτς ό,τι και να πρόλαβε να κάνει στις δύο σεζόν που έπαιξε καλό μπάσκετ, είναι πολύ λίγο για να μπει σε τέτοια λίστα .Εκτός αυτού δεν έχει και τίποτα συγκλονιστικά στατιστικά, αν ήταν Αμερικάνος θα περνούσε σχετικά απαρατήρητος μετά από 25 χρόνια. Ο Έντι Τζόνσον μπορεί να είχε μεγάλους μέσους όρους πόντων στα νιάτα του αλλά τα ποσοστά του στα τρίποντα ποτέ δεν ήταν ποτέ φοβερά και τρομερά (33% μέσος όρος καριέρας, νομίζω μια χρονιά μόνο είχε πάνω από 40%). Και πάλι αν δεν είχε παίξει στα μέρη μας, δεν νομίζω να τον μνημονεύαμε τώρα. Από όλους τους υπόλοιπους θα ξεχωρίσω τον Μπερντ για πολλούς και διάφορους λόγους. Για το ότι το σουτ του δεν ήταν ποτέ ίδιο μετά από τότε που έσπασε ένα δάχτυλό στην αρχή της καριέρας του (το οποίο ποτέ δεν έθρεψε σωστά). Για το ότι δεν του άρεσε η ιδέα του καλαθιού που μετράει για τρεις πόντους και τα πρώτα χρόνια δεν ήθελε καν να σουτάρει από μακρυά (την πρώτη πενταετία είχε μέσο όρο λιγότερο από μία προσπάθεια τριών πόντων ανά αγώνα). Για το ότι ακόμα και στα καλά χρόνια ποτέ δεν βάσισε το παιχνίδι του στο περιφερειακό σουτ. Κι όμως στο τέλος κατάφερε να περάσει στη συνείδηση του κόσμου ως ένας από τους τελειότερους σουτέρ, ως ο αδιαμφισβήτητος νικητής των διαγωνισμών τριπόντων στα All Star Game (δεν ήθελε να λάβει μέρος μέχρι που του είπαν ότι υπάρχει ένα μικρό βραβείο, το οποίο και θεώρησε ως τζάμπα λεφτά που θα ήταν κρίμα να τα χάσει), ως ο άνθρωπος που θα έβαζε σίγουρα το κρίσιμο μακρινό σουτ. Και όλα αυτά είναι μια απόδειξη της απίστευτης ιδιοφυΐας, ανεξάντλητης ικανότητας και δουλειάς του Μπερντ. Για τους σημερινούς σουτέρ (Κάρι, Τόμσον και σία) τρέφω ατέλειωτη εκτίμηση γιατί έκαναν μόδα το παιχνίδι που μου άρεσε από μικρό παιδί: πάμε να τους νικήσουμε μόνο με τρίποντα! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Bird ρε, κλειδωστε το τοπικ δειτε αντιδρασεις στον αντιπαλο παγκο. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Τι κάνει ο άνθρωπος ρε παιδιά, για πλάκα παίζει. Σημειωτέον ότι ο Bird ήθελε και τους έβαλε αυτούς τους πόντους, αφού υπάρχει ιστορία πίσω από αυτό το παιχνίδι. Δεν ήταν απλώς ότι του έκατσε. Στις 3/3/85 ο McHale έκανε ρεκόρ καριέρας με 56 πόντους εναντίον του Detroit. Έκτοτε κοκορευόταν συνέχεια στον Bird, ο οποίος δεν ήθελε και πολύ να το πάρει πατριωτικά και να προσπαθήσει να τον ξεπεράσει. Όπερ και εγένετο λίγες μέρες αργότερα (12/3/85)... Και στο τέλος του αγώνα βγήκε και έκραζε τους πάντες, κλασικός Larry. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ms13 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 About Bird... http://www.theballhog.net/2014/11/14/apomy8opoihsh_twra_larry_bird/ Πολύ πιθανόν ο Curry να μην είναι ο καλύτερος spot shooter, αλλά τα πράγματα που κάνει μετά από ντρίπλα είναι απίστευτα και για μένα τον βάζουν εύκολα στην πρώτη θέση, αρκεί να διατηρηθεί σε βάθος χρόνου, που δεν έχουμε λόγο να πιστέψουμε, ότι δεν θα το καταφέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Και γω έτσι πιστεύω και over 22 μπορεί. Θα έχει περισσότερη ώρα τη μπάλα στα χέρια του, χωρίς MCW, Bayless και Mayo, αλλά θα (πρέπει να) αυξήσει και το usage% του, με τον τραυματισμό του Middleton. Το θέμα είναι, για να αλλάξει επίπεδο, θα πρέπει να βελτιώσει το σουτ του και τη δημιουργία του. να σου πω τον βλεπω κοντα στο double double σε μεσους ορους στο τελος της σεζον..20+ ppg και κοντα 10rpg. για ασιστ λογικα στις 7-8apg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ms13 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 να σου πω τον βλεπω κοντα στο double double σε μεσους ορους στο τελος της σεζον..20+ ppg και κοντα 10rpg. για ασιστ λογικα στις 7-8apg Πιθανόν. Απλά προς το τέλος της περσινής season και μετά, κάπως σαν να έχει πέσει ο ενθουσιασμός μου, δεν ξέρω. Πχ χθες βλέποντας μόνο τα highlights του, σχεδόν όλες οι assist του είναι απλές πάσες που έτυχε και τα βαλαν οι συμπαίχτες του. Κάπου είχε πάρει το μάτι/αυτί μου ότι το καλοκαίρι επικεντρώθηκε περισσότερο στο playmaking, παρά στο σουτ. Μπορεί κάποιος με επιχειρήματα να με πείσει γιατί ο Leonard δεν θεωρείται ο καλύτερος παίχτης στην λίγκα? Δέχομαι μόνο απαντήσεις του τύπου "Γιατί υπάρχει ο Giannis". (Το βίντεο άκυρο είναι, απλά για να αλλάξω θέμα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα