Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

διαφωνω οριζοντια/καθετα και πλαγιως με το "on demand" - δεν υπαρχει on demand κι επειδη ξερω οτι δεν εισαι του live κακως πληρωνεις για να βλεπεις on demand απ την στιγμη που μπορεις καλλιστα να το βρεις και να το κατεβασεις το ματς που θελεις χωρις διαφημισεις

Αν εσύ είσαι εναντίον του VOD, εγώ είμαι εναντίον του κατεβάσματος :P Από τότε που έμπλεξα με Kodi και κάθε λογής league passes έχω καταργήσει το κατέβασμα του οτιδήποτε (ταινίες, σειρές, αγώνες, κλπ). Μόνο streaming. Ούτε να ψάχνω, ούτε να περιμένω.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 23,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1592

• nzeppos

1536

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1046

σιγα μωρε τι περιμενεις;

στο 2016 ειμαστε, ταχυτητες φουλ σπιντ εχουμε ολοι,

το βαζεις και μεχρι να πεταχτεις μια τουαλετα/να αλλαξεις,

ειναι ετοιμο κι ουτε να ψαχνεις χρειαζεται, υπαρχουν συγκεκριμενα site,

και τελος, η "δικια μου" λυση ειναι εντελως τσαμπα,

για μενα εισαι λαθος και πολυ μαλιστα,

να τα εβλεπες live να το καταλαβω, αλλα ετσι οχι, με τιποτα,

δεν αξιζει, πεταμενα λεφτα για μενα, sorry

Και οι δύο έχετε τα δίκια σας. Φυσικά και είναι κοροϊδία να πληρώνεις για να μην δεις live αλλά από την άλλη είναι απόλυτα σωστό να βλέπεις νόμιμα αυτά που γουστάρεις, άσχετα αν το έχουμε ξεφτιλίσει όλοι μας.

• Like 2

εμεις το εχουμε ξεφτιλισει ρε φιλε; ή η πληρης εμπορευματοποιηση του αθλητισμου;

γιατι να χρειαζεται να πληρωνει καποιος ενα 100αρικο το μηνα (ή εστω 200 το χρονο) για να δει... τις μλκιες του στο κατω κατω;

σιγα ρε...

εμπαργκο και ολοι στο παρανομο επρεπε να παμε για να γινουν ανθρωπινες οι τιμες,

μας κλεβουν και στο ιντερνετ (τιμες ουγκαντας κι εκει) και στην συνδρομητικη

Αυτός είναι ένας από τους λόγους που δεν θέλω να βάλω ΟΤΕ/Nova: αρνούμαι να πληρώνω για να βλέπω μπασκετ/ποδόσφαιρο σε τηλεοπτική μετάδοση (ή τουλάχιστον όχι στις μηνιαίες συνδρομές που έχουν). Επιλέον τα 180 το χρόνο δεν αφορούν όλα σε μαγνητοσκοπημένες μεταδόσεις, τα μισά από αυτά είναι για την Ευρωλίγκα που προφανώς έχω σκοπό να τα δω όλα live.

ναι ρε, οκ, για ευρωλιγκα, τα αξιζει, αν και προσωπικα δεν το βλεπω να τα δινω γιατι θα γινει κανα κουλο παλι του στυλ να βλεπουν καλυτερα οι stream απο εμενα που ειχα συνδρομη στο livebasketball.tv και θα μου σπασει τα νευρα, για nba παντως, για την χρηση που λες, δεν αξιζει, για μενα παντα

εμεις το εχουμε ξεφτιλισει ρε φιλε; ή η πληρης εμπορευματοποιηση του αθλητισμου;

γιατι να χρειαζεται να πληρωνει καποιος ενα 100αρικο το μηνα (ή εστω 200 το χρονο) για να δει... τις μλκιες του στο κατω κατω;

σιγα ρε...

εμπαργκο και ολοι στο παρανομο επρεπε να παμε για να γινουν ανθρωπινες οι τιμες,

μας κλεβουν και στο ιντερνετ (τιμες ουγκαντας κι εκει) και στην συνδρομητικη

Φίλε μου, συμφωνώ ότι είναι πανάκριβα αλλά όσο ανθρώπινες και να γίνουν οι τιμές πάλι κατεβάσματα και δωρεάν livestreamings θα έχουμε και το ξέρουμε όλοι. Έχεις μεγάλο δίκιο για τις τιμές αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι παράνομο.

Εξ' άλλου στο δικαστήριο θα σου πουν «κύριε, αν σου φαίνεται ακριβό, μην το βλέπεις».

Την ίδια κουβέντα έχουμε και στο νήμα των pc video games για τα κατεβασμένα και ως συνήθως δε βγάζουμε άκρη διότι οι απόψεις διίστανται και στο τέλος παρεβαίνει ο mod :P

χαχαχα, σωστο αυτο το τελευταιο, δεν βλεπω μωρε, τι να δω, τα στριμ εξαλλου ειναι επιεικως χαλια,

ειμαι εναντια και στα στριμ, αλλη αηδια κι αυτη, τι να πρωτοθυμηθω, τα κολληματα,

το οτι εβλεπα στο περιβοητο σουπερ ντουπερ ουαου ace ευρωλιγκα και στο ημιχρονο μας εγκατελειψε;

αστα, καλυτερα προτιμω να κανω τιποτα αλλο να σου πω, δεν πουλαει σε μενα η ευρωλιγκα με τα 300 παιχνιδια της,

να τα δουν μονοι τους

Πιο χάλια δε γίνεται... Εγώ, παρόλο που δε μ' αρέσει η δουλειά μου ευτυχώς έχουμε otetv και πολλές φορές οι βάρδιές μου τείνουν να είναι προς το ξημέρωμα, βλέπω κάνα ματσάκι σε full hd στην 60άρα :P

Αλλά δεν υπάρχει σωτηρία με ote tv για τον απλό λόγο ότι δείχνει ένα παιχνίδι τη μέρα, στην καλύτερη δύο συνήθως κυριακές, και σου δείχνει ότι θέλει και πολλές φορές δείχνει αυτό που δε θες. Μιλάω μόνο για nba.

• Like 1

Έχει βελτιωθεί το πακέτο αγώνων που δείχνει ο ΟΤΕ σε σχέση με την πρώτη 3ετία αλλά και πάλι δεν δείχνει όσους αγώνες θα ήθελα.

Το NBA LP είναι μονόδρομος αν θες να παρακολουθείς πολλά παιχνίδια κάθε μέρα.

Στο on demand θα συμφωνήσω με τον nzeppos.

Και εγώ το χρησιμοποιώ αρκετά.

Αν και εν τέλει, όπως σχεδόν σε οτιδήποτε αφορά διασκέδαση, είναι εντελώς υποκειμενικό το τι προτιμά ο καθένας.

Και το αν αξίζει τα χρήματά του το LP είναι πάλι θέμα χρήσης/οικονομικής δυνατότητας του καθενός.

Το μεγαλύτερο θετικό του για εμένα είναι πως μπορείς ανά πάσα στιγμή να αλλάζεις παιχνίδι στιγμιαία.

Και ευτυχώς από πέρυσι υποστηρίζει Chromecast.

Η ποιότητα της εικόνας μέσω Chromecast είναι σαν του ΟΤΕ, δηλαδή  HD με χαμηλό bitrate.

Βλέπεται αλλά θα ήθελα να το βελτιώσουν.

• Like 1

αλλο εσυ ρε, εσυ βαρας υπερωριες και βλεπεις ενα σκασμο ματς live μεχρι το τελευταιο (και σε ζηλευω :P),

αλλα ο αλλος που τα βλεπει on demand δεν εχει νοημα ρε

Max θα πάρει ο Curry, κατά 99% με τους Warriors.

Μπορεί να πάει και παραπάνω από αυτό που αναφέρεις αν αυξηθούν τα max συμβόλαια στο επόμενο CBA.

Tώρα είναι 30% του cap το max του για την πρώτη χρονιά, αφού θα έχει 8 χρόνια εμπειρία στο ΝΒΑ.

Η αύξηση κάθε χρόνο θα είναι 7,5% αν παραμείνει στους Warriors για 5 χρόνια.

Οι άλλες ομάδες μπορούν να προσφέρουν μέχρι 4 χρόνια και αυξήσεις 4,5%.

οποιος ενδιαφερεται για το "νεο" ballstreams ας μου στειλει Pm! η οποιος δεν θελει να πληρωνει για league pass.το συγκεκριμενο σαιτ(δεν λεω εδω το ονομα μην φυγει κανα ban) το χρησιμοποιησα ολο τν χρονο περυσι χωρις κανενα προβλημα..720p60fps εννοειται! πληρωνεις προφανως αλλα οχι τοσα οσα στο league pass.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...