Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν υπάρχει περιπτωση να φυγει ο Jabari, λογικα και σε αυτον σε ενα χρονο θα του προσφερουν κανα 20Μ/y συμβολαιο. Ο Μονρο ισως προταθει για τρεηντ καποια στιγμη αν δεν τα καταφερει με τον Τζαμπαρι. O MCW ειναι ηδη στην τρανφερ λιστ. Η πενταδα για μενα θα ειναι Delavedova, Gianis, Beasley, Jabari, Monroe. 

Μην ξεχναμε οτι ερχεται απο πισω και ο μικρός o Maker που ειναι προτζεκτ αντιστοιχο του Αντετοκουμπο. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατί είπαμε τον λένε τρουθ αυτόν;

On March 13, 2001, a young and inexperienced Paul Pierce shot 13 for 19 from the field and impressed most onlookers. After the game, while in the locker room, Shaquille O'Neal approached Steve Bulpett of the Boston Herald and told him to write "Paul Pierce is the truth." Although there was a lot of hype surrounding Pierce, O'Neal was awestruck at his skill level. Throughout Pierce's long and successful NBA career, the nickname has stuck.

• Like 2

Δύσκολα τα πράγματα για τον Μπος τελικά:

http://www.eurohoops.net/el/featured-el/317709/o-pat-raili-den-pistevi-pia-pos-tha-girisi-o-kris-bos

BREAKING: Heat President Pat Riley says team believes Chris Bosh's Miami career is over. "We are not working toward his return," Riley said.

Βγήκαν οι τιμές του International ΝΒΑ LP για Ελλάδα:

120 ευρώ η σεζόν ή 13 ευρώ το μήνα

Φέτος συμπεριλαμβάνεται και το NBA TV, που πέρσι ήταν διαθέσιμο μόνο μέσω του premium πακέτου. Για Καναδά το season είναι 150 CAD, ήτοι ~100 ευρώ. Το παίρνω άνετα, πιθανόν όμως να υπάρχουν και φθηνότερα. Ώρα για ψάξιμο στο reddit.

• Like 1

χαχαχα ελα ρε, 2 κατοσταρικα για μπασκετ; :P (ευρωλιγκα & nba);

κι ουτε καν φουλ year, σεζον μονο,

πολλα ειναι, με ενα παιρνεις οτε & νοβα,

οκ, εσυ εισαι και αρρωστακι βεβαια,

αλλα προτιμω να βλεπω οτι εχω φρη (νβα εχω απο tv8) και

να μην.. αρρωστησω :P :D

Θεωρητικά οι συνδρομές είναι full year αφού δεν τελειώνουν τον Ιούνιο αλλά πάνε μέχρι τον επόμενο Σεπτέμβρη (άσχετα αν το καλοκαίρι δεν δείχνουν τίποτα, οπότε στην πράξη μόνο για τη σεζόν τα αγοράζει κανείς).

• Οι ΟΤΕ/Nova προφανώς μεταδίδουν πολλά περισσότερα εκτός από μπάσκετ αλλά ελάχιστα από αυτά με ενδιαφέρουν
  • έχουν σαφώς μεγαλύτερο κόστος (τουλάχιστον 30-40 ευρώ/μήνα έκαστη, μιας και δεν έχω ούτε Forthnet, ούτε ΟΤΕ σταθερό)
  • δεν δείχνουν αγώνες σε 60fps (όπως το NBA LP)
  • δεν δείχνουν αγώνες on demand (που είναι must για το ΝΒΑ για όσους δεν είναι ξενύχτηδες)
  • οι μαγνητοσκοπημένοι τους αγώνες έχουν πάλι διαφημίσεις (εν αντιθέσει με αυτούς των League Passes που είναι μονταρισμένοι)
  • αν δεν κάνω λάθος δεν δείχνουν τα πάντα σε PC/κινητά/tablets κλπ. αφού μόνο ορισμένα από τα κανάλια τους μεταδίδονται μέσω Internet

Ενώ με LPs πληρώνω 180 ευρώ (100 ΝΒΑ+80 EL, δηλ. 10-12 έκαστο το μήνα για όσο διαρκεί η σεζόν) και καθαρίζω. Υπάρχει μια περίπτωση να βάλω OTE VDSL σύντομα και αν μου δώσουν καλή τιμή και για το TV θα το σκεφτώ. Και πάλι όμως δεν νομίζω να βλέπω ΝΒΑ εκεί, θα προτιμήσω το LP.

Ελπίζω τουλάχιστον να πιάσουν τον τόπο τα λεφτά και να έχω χρόνο να τα παρακολουθήσω όλα αυτά, αλλιώς...

ps: NBA LP δεν έχω πάρει ακόμα, περιμένω να βγουν τιμές και από άλλες χώρες μήπως το βρω ακόμα φθηνότερα από 100.

Θεωρητικά οι συνδρομές είναι full year αφού δεν τελειώνουν τον Ιούνιο αλλά πάνε μέχρι τον επόμενο Σεπτέμβρη (άσχετα αν το καλοκαίρι δεν δείχνουν τίποτα, οπότε στην πράξη μόνο για τη σεζόν τα αγοράζει κανείς).

• Οι ΟΤΕ/Nova προφανώς μεταδίδουν πολλά περισσότερα εκτός από μπάσκετ αλλά ελάχιστα από αυτά με ενδιαφέρουν
  • έχουν σαφώς μεγαλύτερο κόστος (τουλάχιστον 30-40 ευρώ/μήνα έκαστη, μιας και δεν έχω ούτε Forthnet, ούτε ΟΤΕ σταθερό)
  • δεν δείχνουν αγώνες σε 60fps (όπως το NBA LP)
  • δεν δείχνουν αγώνες on demand (που είναι must για το ΝΒΑ για όσους δεν είναι ξενύχτηδες)
  • οι μαγνητοσκοπημένοι τους αγώνες έχουν πάλι διαφημίσεις (εν αντιθέσει με αυτούς των League Passes που είναι μονταρισμένοι)
  • αν δεν κάνω λάθος δεν δείχνουν τα πάντα σε PC/κινητά/tablets κλπ. αφού μόνο ορισμένα από τα κανάλια τους μεταδίδονται μέσω Internet

Ενώ με LPs πληρώνω 180 ευρώ (100 ΝΒΑ+80 EL, δηλ. 10-12 έκαστο το μήνα για όσο διαρκεί η σεζόν) και καθαρίζω. Υπάρχει μια περίπτωση να βάλω OTE VDSL σύντομα και αν μου δώσουν καλή τιμή και για το TV θα το σκεφτώ. Και πάλι όμως δεν νομίζω να βλέπω ΝΒΑ εκεί, θα προτιμήσω το LP.

Ελπίζω τουλάχιστον να πιάσουν τον τόπο τα λεφτά και να έχω χρόνο να τα παρακολουθήσω όλα αυτά, αλλιώς...

ps: NBA LP δεν έχω πάρει ακόμα, περιμένω να βγουν τιμές και από άλλες χώρες μήπως το βρω ακόμα φθηνότερα από 100.

διαφωνω οριζοντια/καθετα και πλαγιως με το "on demand" - δεν υπαρχει on demand κι επειδη ξερω οτι δεν εισαι του live κακως πληρωνεις για να βλεπεις on demand απ την στιγμη που μπορεις καλλιστα να το βρεις και να το κατεβασεις το ματς που θελεις χωρις διαφημισεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...