Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Training camp invitation πήρε για την ακρίβεια.

Εκεί θα διεκδικήσει μία θέση στο  15μελές ροστερ της σεζόν.

13 "κλεισμένους" στο ροστερ έχουν οι Lakers, με πάρα πολύ πιθανό 14ο τον Yi Janlian.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι να καταλήξει στο affiliate των Lakers στο D-League, για φέτος, τους D-Fenders.

Αναλυτικά για Lakers (και Clippers) εδώ:

http://11avenue.gr/nba/-off-season-los-angeles

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά είναι πολύ χαμηλές οι τιμές για ετήσιο ή μου φαίνεται ?? Από δύο διαφορετικές ip συγχρόνως μπορείς να βλέπεις ? Σκέφτομαι να το πάρω μαζί με φίλο το απλό(νομίζω το premium Δεν αξίζει)

post-71742-0-47913400-1472554007_thumb.jpg

Μην σε πάρω στο λαιμό μου, αλλά νομίζω πως οι τιμές αναφέρονται στην τρέχουσα σεζόν που τελειώνει σε λίγο.

Συγχρόνως από 2 διαφορετικές συσκευές δεν γίνεται.

Υπήρχε πιο παλιά ένα μικρό bug με τις android συσκευές.

Δηλαδή αν το έβαζες πρώτα σε μία android συκευή και μετά το έβαζες σε μία δεύτερη, συνέχιζε να παίζει στην android, αρκεί να μην άλλαζες παιχνίδι.

Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα.

• Like 1

Νομίζω πως οι τιμές του LP για την ερχόμενη σεζόν δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα, τουλάχιστον προχθές που κοίταξα τελευταία φορά δεν είχε βγει κάτι. Η περσινή μου συνδρομή λήγει στις 30/9, οπότε πιθανώς να έχουν νεότερα κάποια στιγμή μέσα στον επόμενο μήνα (σε πολλές χώρες δεν εμφανίζει τιμές ακόμα, αλλά μόνο ότι το LP θα είναι διαθέσιμο κάποια στιγμή μέσα στο φθινόπωρο). Σίγουρα δεν υπάρχει ακόμα πουθενά τιμή για ετήσια συνδρομή παρά μόνο για μηνιαία. Ούτως ή άλλως τα 17 ευρώ/μήνα δεν είναι λίγα, αν βάλεις πχ. αργεντίνικη ΙΡ,  η συνδρομή βγαίνει στα 200$ ARS το μήνα, δηλ. γύρω στα 12 ευρώ.

Οπότε μάλλον χρειάζεται λίγη υπομονή μέχρι να δούμε τι θα παίξει φέτος με τα διαφορετικά regions, γιατί οι συνδρομές διαφέρουν δραματικά από χώρα σε χώρα. Πέρσι πχ. είδα όλα τα playoffs με 20 ευρώ, κάνοντας εγγραφή από καναδέζικη ΙΡ (εννοείται για τους αγώνες δεν χρειαζόταν ούτε proxy, ούτε τίποτα, έπαιζαν μια χαρά με ελληνική ΙΡ). Χωρίς το "κόλπο" θα είχα δώσει κάπου 30-35 ευρώ. Φυσικά σε ετήσιο πακέτο οι διαφορές είναι πολύ μεγαλύτερες.

Τώρα αν αξίζει το Premium είναι άλλη ιστορία. Εγώ πχ. που γενικά δεν ψήνομαι ούτε και προλαβαίνω να βλέπω τις διάφορες εκπομπές του NBA TV, δεν το σκέφτομαι καν. Αν δεν κάνω λάθος όμως, μπορείς να αναβαθμίσεις το πακέτο μεσούσης της σεζόν μέσω των ρυθμίσεων του account, πληρώνοντας ένα μικρό ποσό (πχ. 5 ευρώ το μήνα) για την ενεργοποίηση του NBA TV.

Από 2 διαφορετικές συσκευές όντως δεν γίνεται ταυτόχρονα, παρότι η υπηρεσία σου δίνει την δυνατότητα να ορίσεις ποια ακριβώς μηχανάκια θα χρησιμοποιείς (κινητά, tablets, Xbox κλπ). Όσες φορές το έχω δοκιμάσει, με κάνει αυτόματα logout στην πρώτη συσκευή, είτε είναι δηλωμένη είτε όχι.

ps: δυστυχώς ακόμα δεν έχουμε δει τιμές και για τo Euroleague pass, πέρσι έβγαλα με 40 ευρώ από το Top16, φέτος όμως λόγω του διαφορετικού τρόπου διεξαγωγής κάτι από 80-90 χλωμό το κόβω. Βάλτε κι άλλο ένα 120άρι τουλάχιστον για το NBA LP, δεν θα μείνει τάλιρο. Δεν πειράζει όμως, αξίζει.

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες όταν θυμάσαι ακόμα μια μέρα που διάβασες στο Τρίποντο για ένα νέο παίκτη που ανακάλυψαν κάπου σε μια στρατιωτική βάση της Δυτικής Γερμανίας και ετοιμάζεται να πάει στο κολέγιο σαν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της εποχής.

Και σήμερα βλέπεις αυτό:

• Like 1

Σαν να τον έχει πάρει η κάτω βόλτα το Μπιλ τα τελευταία χρόνια αλλά ακόμα βαστάει καλά. Μακάρι να τον βλέπουμε για πολύ καιρό ακόμα να δίνει το MVP των τελικών, αυτό που δεν κατάφερε ποτέ να πάρει ο ίδιος (παρότι ήταν ο μεγαλύτερος winner όλων των εποχών σε οποιοδήποτε ομαδικό άθλημα).

http://www.sbnation.com/2016/9/19/12657654/giannis-antetokounmpo-contract-extension-bucks-100-million

Όπως αναμενόταν ο Γιάννης πήρε ένα συμβόλαιο ελαφρώς μεγαλύτερο από αυτό πχ. που υπέγραψε κάποτε ο Γιάννης ο Μυλωνάς στο Περιστέρι.

Εξίσου ενδιαφέρον είναι πως ήρθε επιτέλους επιφοίτηση στον Kidd και δήλωσε ότι στην ερχόμενη σεζόν ο Αντεμπούτος θα παίζει πόιντ εξ' ορισμού.

• Like 3

Λογικά θα ακολουθήσει την τακτική των περισσότερων παικτών του ΝΒΑ να τακτοποιήσει την οικογένειά του (το έχει ήδη κάνει σε μεγάλο βαθμό) και τους προπονητές που είχε στα νιάτα του. Τουλάχιστον ο πιτσαδόρος (ή οι παρατρεχάμενοί του) έβαλαν το χέρι τους έστω και αργά και δεν ξέμεινε το παλικάρι να παίζει για γαυροβάζελους και να τον κράζουν οι μεν ή οι δε.

Κατά τ' άλλα απορώ με την (παραδοσιακή) ασχετοσύνη διαφόρων ντόπιων μπασκετικών αθλητικογράφων που επιμένουν να γράφουν ότι ο Γιάννης στα 25 θα έχει βάλει στην τσέπη του 115 εκατομμύρια δολάρια. Δεν τους έχει πει κανένας ότι στο ΝΒΑ την εφορία την πληρώνουν οι παίκτες (όχι οι ομάδες όπως είναι στην Ευρώπη) και ότι ένα τεράστιο ποσοστό του μισθού τους (της τάξης του 40% και βάλε) φεύγει σε φόρους; Περισσότερα για το πως δουλεύει η φορολογία στο ΝΒΑ εδώ.

Πάει να πει από τα 110τόσα εκατομμύρια, ζήτημα να κρατήσει τα 70. Λίγα δεν τα λες, αλλά τουλάχιστον να ξέρουμε τι γράφουμε.

Live συνέντευξη τύπου: https://www.facebook.com/milwaukeebucks/videos/vb.19180542816/10153949170717817/?type=3&theater

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...