~mxls~ Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Ο Μπουρουσης είχε πρόταση από GSW αλλά προτίμησε Παο γιατί δεν ήθελε να ρισκάρει λέει. Εγώ δεν θα το έλεγα.
Chrisxxx Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Αν καταλαβα καλα ηταν με το μινιμουμ και μη εγγυημενο. Δλδ. 800.000 δολλαρια αλλα θα μπορουσε να σπασει πριν αρχισει η σεζον. Και παλι ομως βλακεια του που δεν πηγε.
nzeppos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Ακριβώς. Στα 33 του πόσο διάολο είναι θα μπορούσε να πει ένα yolo και να το δοκιμάσει. Από την άλλη τα λεφτά ήταν πραγματικά πολύ λίγα για τον καλύτερο ψηλό της Ευρώπης τη σεζόν που πέρασε.
patrickdrd Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 καλα, κατσε να τον δουμε και φετος, γιατι κανεις δεν τον εμπιστευεται οτι θα ξαναπαιξει το ιδιο μπασκετ μου φαινεται, ετσι ακουω δηλαδη κι ετσι πιστευω κι εγω
FilipposMD Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Πάντως οικονομικό πρόβλημα δεν έχει ο Μπουρούσης και του δόθηκε μια ευκαιρία να παίξει σε μια ομάδα που είναι πιθανό να γράψει ιστορία στο παγκόσμιο μπάσκετ. Εγώ θα πήγαινα, αλλά εντάξει, ο καθένας έχει τις προτεραιότητές του. Βέβαια εμένα δεν μου έκαναν πρόταση οι Warriors, αλλά έτσι άδικη είναι η ζωή!
TAKE5 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Ακριβώς θέμα προτεραιοτήτων, δεν παρατάει κάποιος ευκολα 2 μωρά < 3χρονών για να κάνει απλά το ταξίδι.
Chrisxxx Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 1-2 χρονια στην Καλιφόρνια δεν το λες και παρατημα των παιδιων. Δεν μιλάμε για Κινα.
TAKE5 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Μα δεν τα είχε εξασφαλισμένα τα 1-2 χρονια από ότι διαβασα, min contract ουσιαστικά δοκιμή χωρίς δέσμευση ουτε καν για 1 ολόκληρη σεζόν. Για νεογέννητο και το Αθήνα-Λουτράκι είναι ταλαιπωρία
Rabican Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 απο τον Βαρεχαο που ξαναυπεγραψαν οι Γουοριορς καλυτερος θα ηταν.... φανταστειτε να ηταν ο πρωτος ελληνας που παιρνει δαχτυλιδι...
FilipposMD Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Εντάξει κι εγώ μικρό παιδί έχω και ξέρω τις δυσκολίες, μόνο που για εκατομμυριούχους σαν τον Μπουρούση τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Η γυναίκα του δεν έχει καριέρα να αφήσει πίσω και μπορούν να ταξιδέψουν 1η θέση με 2 νταντάδες. Τέλος πάντων, δεν τον κρίνω τον άνθρωπο, ο καθένας κρίνει άλλα πράγματα ως σημαντικά και δικαίωμά του. Απλώς είναι οι Warriors με την συγκεκριμένη σύνθεση και τις συγκεκριμένες προοπτικές, όχι οι Utah Jazz ξέρω γω. 1
TAKE5 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Καλά σιγουρα δεν θα τράβαγε τα δικά μας ζόρια, αν το συμβόλαιο ήταν εγγυημένο για όλη την σεζον πιθανότατα θα το τολμούσε αλλά να ξεκινήσει να αλλάξει ήπειρο και να ψάχνει για ομάδα τον Οκτώβριο (καθόλου απίθανο) στην Ευρώπη είναι και λίγο ξεφτύλα για τον καλύτερο σεντερ της περσινής EL
nzeppos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Έμεινε ο Βαρεχάο στους Warriors; Αν είναι δυνατόν. Πάω σε μία γωνία να κλάψω... 3
Rabican Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 http://www.goldenstateofmind.com/2016/7/17/12209214/nba-free-agency-2016-warriors-officially-sign-anderson-varejao γιεαπ γιεαπ.. το κριαρι εμεινε! δηλαδη ειλικρινα, ΠΟΣΟ χειροτερος του Βαρεχαο θα μπορουσε να ειναι ο Μπουρουσης;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα