Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε σύ Νίκο με ποιόν τρόπο πλήρωσες το Live Pass; Με πιστωτική; Αν είναι να ξέρω γιατί θέλω όπωσδήποτε να αγοράσω.

paypal.Και με χρεωστική.

~~~~~~~~~~~~~~~~~

Καταστροφική η πρώτη περίοδος για τους Bulls.2/16 σουτ και 2ο φάουλ ο Rose στο 6ο λεπτό και βγήκε έξω.ΜΟΝΟ 7 πόντους μπροστά οι Bulls.Θα μπορούσαν να είναι και με +15 πολύ άνετα.Δεν έμπαινε τίποτα όμως και είναι έξω και ο rose..

Δημοσ.

χαχαχα.Χωρίς πλάκα τώρα.Δεν υπάρχει αυτή η αστοχία σήμερα.Αν δεν βελτιωθούν θα το πληρώσουν.Αλλά αφού πέρασε αυτή η περίοδος με +7 καλά πάμε.9 επιθετικά ριμπάουν,4 κλεψίματα,2 τάπες;;;

Άρχισε ο κόρακας...

Δημοσ.

Μπααα δεν υπαρχει το Μαιαμι... Αν βελτιωθουν θα τους ισοπεδώσουν αλλιως θα κερδισουν ανετα :P Αστεια αμυνα παιζει το Μαιαμι.

Δημοσ.

paypal.Και με χρεωστική.

Δηλαδή έβγαλες χρεωστική, και απο εκεί φόρτωσες το Paypal; Και με προπληρωμένη φαντάζομαι επίσης γίνεται να φτιάξεις Paypal έτσι δεν είναι;

Δημοσ.

Με τη χρεωστικη δεν χρειαζεται να φορτώσεις στο πειπαλ, τα παιρνει μονο του αν τη συνδεσεις με το λογαριασμο.

Φανταζομαι ομως οτι θα δεχεται απευθειας πληρωμη απο χρεωστικη η προπληρωμενη παρακαμπτωτοντας το πειπαλ.

Δημοσ.

Γιατί θέλω να πάω αύριο στην τράπεζα και δεν ξέρω ποιά απο τις δύο να βγάλω. Χρεωστική/προπληρωμένη, ποιά συμφέρει καλύτερα;

Δημοσ.

Θα βαράνε βολές τώρα για τα υπόλοιπα 8 λεπτα..Τραγικό.Και δεν μπαίνει τίποτα.

off topic

Το paypal κάνει καιρό να συνδεθεί με την χρεωστική.Και η προπληρωμένη χρεωστική νομίζω είναι.Χρεωστική βγάλε στην Πειραιώς(δουλεύει σίγουρα και άλλες λογικά άλλα μερικές θέλουν ένα σωρό διαδικασία ή έχουν χρεώσεις.Εγώ αυτή έχω και νομίζω βγαίνει πολύ μπαμ.Και με την χρεωστική κάνεις δουλειά.Αλλά καλύτερα να την συνδέσεις με paypal όσο πιο γρήγορα γίνεται ώστε να μην βάζεις την κάρτα στις συναλλαγές.)

Δημοσ.

Στην Πειραιώς θα την βγάλω. Δεν με πειράζει αν συνδεθεί η κάρτα με τον λογαριασμό χωρίς paypal. Έτσι και αλλιώς θέλω να το αγοράσω άμεσα, γιατί άύριο το βράδυ έχει παιχνίδι.

Δημοσ.

Έχουν φρίξει και οι σχολιαστές από αυτά που σφυράνε.

off topic

Ε ναι.Απλά σύνδεσέ την γρήγορα γιατί έχει διαδικασία και το paypal είναι πολύ εύχρηστο καταρχήν και ασφαλές.

Δημοσ.

Ναι ρε σύ, αλλά άν μου λές οτι το Paypal κάνει καιρό να συνθεδεί με την κάρτα, θα την συνδέσω κατευθείαν με το account του ΝΒΑ.com.

Υ.Γ: Κάθε επαφή και φάουλ σφυρίζουν υπέρ του Μαϊάμι...

Δημοσ.

off topic

Βγάλε την κάρτα κάνε τη δουλειά σου.Το paypal στο λέω για το μέλλον.Να το συνδέσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται.Γιατί πρέπει να σου τραβήξουν ένα μικρό ποσό από την κάρτα,να πας στην τράπεζα να πάρεις έναν κωδικό από τη συναλαγή,να τον βάλεις στο paypal για να συνδεθεί.Με την κάρτα συνδέεται και όπου το έχει πατάς μπαμ μπαμ και κάνεις ότι θέλεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...