nikos21aek Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Ρε σύ Νίκο με ποιόν τρόπο πλήρωσες το Live Pass; Με πιστωτική; Αν είναι να ξέρω γιατί θέλω όπωσδήποτε να αγοράσω. paypal.Και με χρεωστική. ~~~~~~~~~~~~~~~~~ Καταστροφική η πρώτη περίοδος για τους Bulls.2/16 σουτ και 2ο φάουλ ο Rose στο 6ο λεπτό και βγήκε έξω.ΜΟΝΟ 7 πόντους μπροστά οι Bulls.Θα μπορούσαν να είναι και με +15 πολύ άνετα.Δεν έμπαινε τίποτα όμως και είναι έξω και ο rose..
nikos21aek Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 χαχαχα.Χωρίς πλάκα τώρα.Δεν υπάρχει αυτή η αστοχία σήμερα.Αν δεν βελτιωθούν θα το πληρώσουν.Αλλά αφού πέρασε αυτή η περίοδος με +7 καλά πάμε.9 επιθετικά ριμπάουν,4 κλεψίματα,2 τάπες;;; Άρχισε ο κόρακας...
Chrisxxx Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μπααα δεν υπαρχει το Μαιαμι... Αν βελτιωθουν θα τους ισοπεδώσουν αλλιως θα κερδισουν ανετα Αστεια αμυνα παιζει το Μαιαμι.
Tilemaxx Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 paypal.Και με χρεωστική. Δηλαδή έβγαλες χρεωστική, και απο εκεί φόρτωσες το Paypal; Και με προπληρωμένη φαντάζομαι επίσης γίνεται να φτιάξεις Paypal έτσι δεν είναι;
Chrisxxx Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Με τη χρεωστικη δεν χρειαζεται να φορτώσεις στο πειπαλ, τα παιρνει μονο του αν τη συνδεσεις με το λογαριασμο. Φανταζομαι ομως οτι θα δεχεται απευθειας πληρωμη απο χρεωστικη η προπληρωμενη παρακαμπτωτοντας το πειπαλ.
Tilemaxx Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Γιατί θέλω να πάω αύριο στην τράπεζα και δεν ξέρω ποιά απο τις δύο να βγάλω. Χρεωστική/προπληρωμένη, ποιά συμφέρει καλύτερα;
nikos21aek Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Θα βαράνε βολές τώρα για τα υπόλοιπα 8 λεπτα..Τραγικό.Και δεν μπαίνει τίποτα. off topic Το paypal κάνει καιρό να συνδεθεί με την χρεωστική.Και η προπληρωμένη χρεωστική νομίζω είναι.Χρεωστική βγάλε στην Πειραιώς(δουλεύει σίγουρα και άλλες λογικά άλλα μερικές θέλουν ένα σωρό διαδικασία ή έχουν χρεώσεις.Εγώ αυτή έχω και νομίζω βγαίνει πολύ μπαμ.Και με την χρεωστική κάνεις δουλειά.Αλλά καλύτερα να την συνδέσεις με paypal όσο πιο γρήγορα γίνεται ώστε να μην βάζεις την κάρτα στις συναλλαγές.)
Tilemaxx Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Στην Πειραιώς θα την βγάλω. Δεν με πειράζει αν συνδεθεί η κάρτα με τον λογαριασμό χωρίς paypal. Έτσι και αλλιώς θέλω να το αγοράσω άμεσα, γιατί άύριο το βράδυ έχει παιχνίδι.
nikos21aek Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Έχουν φρίξει και οι σχολιαστές από αυτά που σφυράνε. off topic Ε ναι.Απλά σύνδεσέ την γρήγορα γιατί έχει διαδικασία και το paypal είναι πολύ εύχρηστο καταρχήν και ασφαλές.
Tilemaxx Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Ναι ρε σύ, αλλά άν μου λές οτι το Paypal κάνει καιρό να συνθεδεί με την κάρτα, θα την συνδέσω κατευθείαν με το account του ΝΒΑ.com. Υ.Γ: Κάθε επαφή και φάουλ σφυρίζουν υπέρ του Μαϊάμι...
nikos21aek Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 off topic Βγάλε την κάρτα κάνε τη δουλειά σου.Το paypal στο λέω για το μέλλον.Να το συνδέσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται.Γιατί πρέπει να σου τραβήξουν ένα μικρό ποσό από την κάρτα,να πας στην τράπεζα να πάρεις έναν κωδικό από τη συναλαγή,να τον βάλεις στο paypal για να συνδεθεί.Με την κάρτα συνδέεται και όπου το έχει πατάς μπαμ μπαμ και κάνεις ότι θέλεις.
Tilemaxx Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Εντάξει, απλά δεν καίγομαι για Paypal άμεσα. Ευχαριστώ πάντως και τους δύο για την βοήθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα