Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1683

• nzeppos

1537

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1046

Δημοσ.

Είστε Γερμανόφιλοι ε; :-D

Πολύ μεγάλος παίχτης ο Dirk αλλά και ο Nash πιο πάνω ακόμη μεγαλύτερος και αυτός πρωτάθλημα δεν πήρε.Εντάξει ωραίος παίχτης πάντως το αξίζει και να το πάρει.Τσίμπησα league pass θα τον δω τώρα τον αγώνα.20€ για άλλα 12-19 παιχνίδια και σε υπολογιστή και σε κινητό και να μπορείς να βλέπεις και ταυτόχρονα 2 παιχνίδια και με δυνατότητα να βλέπεις και τα προηγούμενα παιχνίδια απίστευτη τιμή!

Δημοσ.

Ζήλεψα και το έκανα και γω αλλά δουλέυω 6 το πρωί και θα πρέπει να το πάω σερί αλλά μ'αρέσουν οι φετινές σειρές οπότε αξίζει τον κόπο.Ο Nash έχει τόσο μυαλό όσο έχουν όλοι οι playmaker μαζί αν αναλογιστεί κανείς ότι από αθλητικά προσόντα είναι σαν γκόμενα σε σχέση με τους άλλους.Επίσης πιστεύω ότι πρέπει να έχει κανένα τσιπάκι και να έχει χαρτογραφίσει το γήπεδο,μόνο έτσι μπορώ να εξηγήσω την απίστευτη αίσθηη του χώρου που έχει!

Δημοσ.

Είστε Γερμανόφιλοι ε; :-D

Πολύ μεγάλος παίχτης ο Dirk αλλά και ο Nash πιο πάνω ακόμη μεγαλύτερος και αυτός πρωτάθλημα δεν πήρε.Εντάξει ωραίος παίχτης πάντως το αξίζει και να το πάρει

Λίγο όχι πολύ. :D

Γενικά πάντως, στην ερώτηση ποιος είναι ο πληρέστερος ευρωπαίος παίχτης, απαντώ δαγκωτό: Ντιρκ και Σαμπόνις, ίσως και με την ανάποδη σειρά.

Τσίμπησα league pass θα τον δω τώρα τον αγώνα.20€ για άλλα 12-19 παιχνίδια και σε υπολογιστή και σε κινητό και να μπορείς να βλέπεις και ταυτόχρονα 2 παιχνίδια και με δυνατότητα να βλέπεις και τα προηγούμενα παιχνίδια απίστευτη τιμή!

Καλή τιμή είναι, αλλά με παίρνει ο ύπνος ρε γαμώτο και αμά ξέρω το σκορ δεν το ευχαριστιέμαι.

Δημοσ.

@pamaxon Κοιμάσαι λίγο πιο νωρίς και βάζεις ξυπνητήρι στις 4.Πίνεις ένα καφεδάκι βλέποντας τον αγώνα χωρίς να κολλάει και σε τέλεια ποιότητα και πας στη δουλειά.Και να χάσεις μια περίοδο δεν έγινε τίποτα.:-D Πάντως το ότι μπορείς να δεις τα παιχνίδια και αφού έχουν τελειώσει με 3000kbps είναι απίστευτα καλό.Εγώ για τα υπόλοιπα 4-6 ΜΙΑ-CHI τουλάχιστον παιχνίδια+τα 5-7 του τελικού το πήρα αλλά αφού μπορώ να βλέπω όποτε θέλω και το Ντάλας χωρίς να ξενυχτάω καλή φάση.

Καλή τιμή είναι, αλλά με παίρνει ο ύπνος ρε γαμώτο και αμά ξέρω το σκορ δεν το ευχαριστιέμαι.

E μην βλέπεις το σκόρ.:-D

Εν τω μεταξύ αν αγόραζε κάποιος τότε που πρωτοέβαλες το link για free στα 60€ που το είχαν πόσο βλάκας θα ένιωθε;Και όχι premium στα 60.To απλό.Τώρα είχε 20 το premium.Δόξα το θεό περίμενα να τελειώσει εκείνος ο γύρος.

Δημοσ.

Γενικά πάντως, στην ερώτηση ποιος είναι ο πληρέστερος ευρωπαίος παίχτης, απαντώ δαγκωτό: Ντιρκ και Σαμπόνις, ίσως και με την ανάποδη σειρά.

Kαιγω για το αναποδο ψηνομαι γιατι ειχε και μεγάλη σωματική δύναμη ο Λιθουανός

Δημοσ.

Ε ναι έτσι θα το κάνω όπως το έκανα και παλιά αλλά δούλευα μεσημέρι και ήταν διαφορετικά.Τεσπα το θέμα είναι ότι όλοι θέλουμε Ντάλλας-Μπουλς τελικό και αυτό είναι λίγο μ@λ@κι@ γιατί δεν θα έχουμε να διαφωνίσουμε :P

Δημοσ.

Ο μας ξενέρωσες :P τώρα,αλλά από την άλλη με σένα θα τσακωθούμε οπότε οκ:D!Ρε παιδιά μπορεί να με πείτε και τρελό αλλά θέλω πολύ να αποκλειστεί το Μαϊάμι για δήλώσεις Λεμπρόν,θα είναι όλα τα λεφτά...

Δημοσ.

χαχαχα, βλεπω να κλειδωνει το θεμα :P :lol:

ειμαι μεγαλος φαν του wade βασικα,

οπως εχω ξαναγραψει,

λεμπρον ουτε εγω γουσταρω ιδιαιτερα,

λοιπον:

ποσο δυσκολο ειναι το 2πλο σημερα;

κατι ακουσα στην μεταδοση που μας ξημερωσε,

οτι ειχαν προβλημα στα ριμπαουντ (δεν το δα το πρωτο ματς) κι

οτι σημερα ισως παιξει ο... αδωνης (haslem),

μπας και τους σουλουπωσει, γιατι σιγουρα υπαρχει προβλημα στους ψηλους

απο την αλλη λογικα πρεπει να αναμενουμε κλειστο ματς σημερα,

μην ξεχνατε πως συνολικη διαφορα στα 3 ματς της κανονικης περιοδου ηταν 8 ποντοι π.χ.,

και τελος: θες πρωταθλημα mr lebron; απεδειξε το, κανε μια εμφανισαρα και βαλε 50 ρε μαγκα μεσα εκει,

οπως εβαλε χθες ο ντιρκ και χαρισμα σου

Δημοσ.

Είναι δύσκολο ρε συ με Wade μέσα (ο Bosh δεν μου λέει κάτι).Και γω wade πάω με χίλια είναι τρελός παίκτης.Στο μόνο που παραδέχομαι Λεμπρόν είναι ότι είναι αθλητής με τα όλα του απλά όχι τόσο μπασκετικός όσο θέλουν να περάσουν.Δύσκολο ματς και το κόβω σήμερα -190 πόντους,θα πάνε πιο διαβασμένοι οι Μαϊάμι αν θέλουν να κάνουν κάτι!

Δημοσ.

Κοίτα να δείς.Οι Μπουλς έχουν ένα σερί 4-0 φέτος απέναντι στο Μαιάμι,έχουν και την έδρα,κερδίσαν και το πρώτο παιχνίδι με μεγάλη διαφορά,δέχονται και απαξίωση από τα media και είναι αποφασισμένοι να δώσουν απαντήσεις.Έχουν και γαμάτο προπονητή και δεν πετάνε στα σύννεφα.Εγώ πιστεύω ότι θα μπουν πολύ πιο τσαμπουκαλεμένοι από το πρώτο παιχνίδι και πολύ πιο έτοιμοι.Όλοι περιμένουν ότι το Μαιάμι θα μπεί μέσα και θα μασάει σίδερα και θα κερδίσει εύκολα κτλ κτλ κτλ..ΟΚ καλώς το περιμένουν.Αλλά το Μαιάμι μπορεί να το κάνει;Ή μάλλον ακόμη καλύτερα οι Μπούλς θα το αφήσουν τόσο εύκολα να γίνει;Δεν έχουν την ψυχολογία μαζί τους;Δεν έχουν τον κόσμο τους;Δεν έχουν τις 4 νίκες απέναντι στο Μαιάμι;Αν στραβώσει κάτι για το Miami στην πρώτη περίοδο θα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για πολύ πιο εύκολη νίκη των Bulls καθώς μέσα εκεί η ψυχολογία τους δεν πρόκειται να ανέβει.Αν γίνει κλειστό ματς και πάει στον πόντο οι Bulls έχουν τον τρόπο να τα κερδίζουν αυτά τα μάτς με την άμυνά τους και είναι σχεδόν σίγουρο πως αν κάνει κανένα αστείο ο άλλος να πετάξει τον LBJ ή τον Wade πάνω στον Rose,στην 4η περίοδο ίσα που θα μπορούν να περπατάνε.Δεν ξέρω πραγματικά αν δεν ήταν το Μαιάμι και ο τόσος ντόρος που γίνεται ότι θα το πάρουν φέτος κτλ εγώ θα ήμουν σίγουρος για πολύ καραμπινάτο άσσο.Τώρα να δούμε τι θα γίνει..Και εντάξει τώρα να μην λέμε και ότι θέλουμε.ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΙΕΣΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΧΙΤ ΟΣΟ ΑΝΕΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝΕ.- Στους Μπούλς αν αποκλειστούνε δεν πρόκειται κανείς μα κανείς να τους πει τίποτα.

Δημοσ.

Kαιγω για το αναποδο ψηνομαι γιατι ειχε και μεγάλη σωματική δύναμη ο Λιθουανός

Ε ναι αλλα για μπασκετ μιλαμε.

Και οποιος μπορει να μου θυμισει πότε ο Σαμπονις ηταν ο μεγαλος σταρ της ομαδας του και ενας απο τους μεγαλυτερους στο ΝΒΑ οπως κανει ο Νοβιτσκι ή πότε ο Σαμπονις κουβαλησε την ομαδα του με εμφανισεις τετοιες ή εστω παρομοιες στα πλειοφ οπως ο Νοβιτσκι, τοτε θα του δωσω πολλα δωρα. :mrgreen:

Και μιλαω εκ του ασφαλους, γιατι η απαντηση ειναι ποτέ!

Δημοσ.

@Ανακ

Θα αστειευεσαι!!

Ο τυπος ηταν το Θαυμα της Φυσης, ετοιμαζοταν να φαει μανες και να βιασει παιδια (ή το αναποδο) και του κοβονται τα ποδια. Και λες τελειωσε. Και τελικα παει 31 χρονων στο ΝΒΑ και τους κανει χαζους, τον προσκυναγανε στο Πορτλαντ. Και τον παρακαλαγανε να παιξει μεχρι τα 40.

Μηπως μπερδευτει τον Σαμπονις με τον Σκροπολιθα?

In ESPN's David Thorpe's view, Sabonis would be the best passing big in NBA history and possibly top 4 center overall, had he played his entire career there. [10] In Clyde Drexler's view, if Sabonis had been able to spend his prime in Portland next to the plethora of other Trail Blazers' All Stars (Drexler, Terry Porter, Buck Williams and "Cliff" Robinson), Trail Blazers would "have had four, five or six titles. Guaranteed. He was that good. He could pass, shoot three pointers, had a great post game, and dominated the paint." [11]

Ναι, ηταν ΤΟΣΟ καλος

Μιλαμε για παικτη που στην ακμη του παραμιλαγε ο πλανητης. Είναι σαν να μου λες "Ποιος Ντραζεν". Ο Θεος εχει περιεργο χιουμορ που πήρε τη ζωη ή την υγεία απο απιστευτες θεοτητες του μπασκετ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...