jimmy0077 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Να δούμε αν θα είναι ο πρώτος unanimous ΜVP στην ιστορία. Θα έπρεπε αλλά όλο και κάποιος δημοσιογράφος θα ψηφίσει Lebron. Είχα γράφει πριν κάποιες εβδομάδες ένα άρθρο σχετικά με το MVP race. Ενδιαφέρον για την πρώτη θέση δεν υπάρχει, για την σειρά στο 2-5 μόνο. Όποιος έχει όρεξη, εδώ: http://11avenue.gr/nba/nba-mvp-2015-2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 το πετυχαμε παλι το καλο (το οποιο αμα το γραφαμε παλι δεν θα μας καθοταν γιατι αυτη την φορα το δειξε το αλλο καναλι, οτι ναναι πετανε στο προγραμμα ενα tv8 κι αντε παιξε τζογο εσυ για το αν θα το δειξει αυτο ή το cbc ) , anyway, ξυπνησα 8 η ωρα (8:30 ξυπανω κανονικα, αλλα μαμηθηκε στην φασαρια η μανα μου που εκανε δουλειες απο πανω ) και λεω για να δουμε τι παιζει nba (το σιγουρο ηταν οτι μετεδιδε αυτο το ματς κι οχι το αλλο, αυτο τουλαχιστον το χουμε ) και ηταν στο 92-87, εφυγαν και 4 ποντους μπροστα οι blazers αλλα στην παραταση στην κυριολεξια το ματωσαν, πολυ 3ποντο παντως, απαπα, διαγωνισμο 3ποντων ανετα το λεγες το ματσακι, φανταζομαι και την σειρα ολη, η πλακα ειναι οτι και το κλιβελαντ εγινε 3ποντομαδα σου λεει θα τους κερδισουμε στο παιχνιδι τους για να δουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Να δούμε αν θα είναι ο πρώτος unanimous ΜVP στην ιστορία. Θα έπρεπε αλλά όλο και κάποιος δημοσιογράφος θα ψηφίσει Lebron... Γιατί δεν έχει υπάρξει άλλος με όλες τις ψήφους για MVP regural season ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy0077 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Όχι. Έχουν φτάσει κοντά(για μία ψήφο) ο Shaq το 2000 και ο Lebron το 2013. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Το διάβασες με άλλο νόημα Τζίμμυ. Εννοώ γιατί δεν έχει συμβεί ως τώρα; Δεν αναρωτιέμαι αν έχει ξανασυμβεί. Έχουν υπάρξει χρονιες που ο καλύτερος ήταν αδιαμφισβήτητα καλύτερος των υπολοίπων (αυτό που λέμε έτη φωτός απ'τον δεύτερο), αλλά κάποιος δεν ήθελε να του δώσει την ψήφο του. Ποια είναι η γνώμη σου; Εγώ πιστεύω πως σε αυτές τις περιπτώσεις τίθεται θέμα κόμπλεξ προς συγκεκριμένο αθλητή. Για μένα δεν γίνεται κάποιος να δώσει ψήφο στον ΛεΜπρον έναντι του Στεφ (μιλάμε για την σεζον που πέρασε πάντα). Άσε που KD/RW είχαν επίσης καλύτερη απόδοση απ'τον LBJ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrpink Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Τα βήματα έχουν καταργηθεί τελείως στο NBA; Ο Wade χοροπηδάει σα μαιμού πριν ισοφαρίσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 jesus fuckin christ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 sorry, διορθώστε λιγο αν κανω λαθος αλλα WTF? "Σε αυτό το σημείο να ξεκαθαρίσουμε πως αναφερόμαστε στην συνεισφορά των παικτών μόνο για την φετινή regular season και όχι για την all-time θέση τους(όπου ο Lebron είναι αναμφίβολα top 10 στην ιστορία του ΝΒΑ)." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy0077 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 νομίζω αυτό το έχω γράψει εγώ. wtf για πιο πράγμα ακριβώς? Btw, το πήρε ομόφωνα ο Curry, ο πρώτος στην ιστορία που το έκανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 top 10 στην ΙΣΤΟΡΙΑ του NBA? Τι να πω.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy0077 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δεν τον έχω τόσο ψηλά όσο αυτοί που έκαναν το all-time ranking στο ESPN και τον έβαλαν τρίτο. Η τρίτη θέση ήταν αστεία. Προσωπικά τον έχω στο τέλος της δεκάδας. MJ,Magic,Kareem,Bird,Duncan,Kobe,Russell,Wilt,Shaq (όχι με αυτή την σειρά) είναι οι 9 που έχω πάνω από αυτόν. Εσύ έχεις και άλλους πάνω από τον Lebron ? Προφανώς, είναι εν μέρει υποκειμενικό το ranking. Αλλά κατά γενική ομολογία είναι top 10. Για πολλούς και top 5, για εμένα όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 τοπ 5 γιατι; Οκ, ειμαι αμπαλος. Αλλα στο μυαλο μου ο lebron ειναι πιο αμπαλος απο τους μισους παιχτες των 90's Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy0077 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Για εμένα δεν είναι top 5. Δες εδώ από αυτούς που τον έβαλαν τρίτο http://espn.go.com/nba/story/_/page/nbarank3/all-nbarank-3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Για μένα πάλι 2nd place. Μόνο ο Τζορνταν υπηρξε καλύτερος από όσους έχω δει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 ESPN Stats & Info: Pct of Thunder's Points Scored or Assisted by Durant/WestbrookReg Season 65%1st Round 68%Conf Semis 76% Synergy Sports Tech: Danny Green's eFG% in transition this postseason sits at exactly 100%. Has been money running to the arc and taking open shots on the break 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα